Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emine Erdoğan'ın bu tarz konuşmalarda bulunmasını doğru bulmuyorum . Belki ezberlenmiş üç - beş cümle edeyim diyor ama konuşmanın ardından biri bir soru sorsa , kem küm edecek bilgide ise bu toplara hiç girmeyecek bence .
Konuşmaya gelince . . . Sözlerin devamı sadece teröre bağlanmış . Konu da terör .
Yani 90 yıllık enkazdan kasıt kürt sorunu ve pkk .
Cumhuriyete bir atıf görmek , niyet okumak olur sadece.
Ama işte cümleler özenle seçilmeli, mevzu terörse 90 yıllık enkaz demenin gereği yok, ki şurada ben dahil iktidar ve muhalif görüşten insanlarda 90 yıllık enkaz lafını başka anlayıp ona göre yorumladı.
Akılda ne kaldı ? 90 yıllık enkaz kısmı kaldı.
Ezberden konuştuğunu , bu yüzden de konuşmaması gerektiğini söyledim zaten . Mesele yok .
Kürt sorununun özüne , başına dönecek bilgisi varsa ve bunun altını doldurabilecekse konuşsun. İster 90 yıl öncesine dayansın , ister 3-5 sene önceki kendi açılımlarına . İğnenin kime battığı değil , doğru yere batırılıp batırılmadığı mesele benim için .
Senin yazdıklarını anladım Aus, Emine Hanım'ın söylediklerinin nasıl anlaşıldığını anlattım bende.
90 yıl vurgusuna gerek yoktu diyorum, zira algı oluşuyor, bilerek veya bilmeyerek oluşan algı ortada.
Ne kaldı elde diyorum, kalan "90 yıllık enkaz" kısmı. Sokakta anket yapalım meselenin özünün Kürt sorunu olduğunu kaç kişi anladı soralım. Ayrıca Cumhurbaşkanı Kürt sorunu yoktur demişken.
Ki 90 yıllık reklam arası bitti gibi beyanlar varken iktidar kanadından, birtakım beyanatlarda sürekli bir 90 yıl mevzusu döndürülmüşken üstelik.
100 kişiye sorduk anketinde popüler cevabı tutturamadım demek
Aynı şeyi söyleyip duruyorum farkındayım ama öyle ezberlemiş n'yapsın ?
Konuşmasın .
Çözüm bu bence.
dindar insanlara akıllarınca mesaj veriyorlar ...Senin yazdıklarını anladım Aus, Emine Hanım'ın söylediklerinin nasıl anlaşıldığını anlattım bende.
90 yıl vurgusuna gerek yoktu diyorum, zira algı oluşuyor, bilerek veya bilmeyerek oluşan algı ortada.
Ne kaldı elde diyorum, kalan "90 yıllık enkaz" kısmı. Sokakta anket yapalım meselenin özünün Kürt sorunu olduğunu kaç kişi anladı soralım. Ayrıca Cumhurbaşkanı Kürt sorunu yoktur demişken.
Ki 90 yıllık reklam arası bitti gibi beyanlar varken iktidar kanadından, birtakım beyanatlarda sürekli bir 90 yıl mevzusu döndürülmüşken üstelik.
E koskoca basgan eşi kendisi.Emine erdoganin o bomboş haliyle o acilis senin bu sempozyum benim dolasip konusmaci oldugunu dusunun.Iste o ulke burasi :)
dindar insanlara akıllarınca mesaj veriyorlar ...
cumhurbaşkanı eşinin rakamlarda hata yapma lüksü olmadığına göre ,...
mesaj alınmıştır...
yazık gerçekten..