- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Al iste bi terbiyesizlik daha. Az haddini bilsenhayatım dalgacılar,, şakşakçılar toplaşmışlar kendilerince eğleniyor çocuklar bırak ablası elleşme ..her yönden büyüyecekler zeka, boy,akıl,vücut her yönden yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al iste bi terbiyesizlik daha. Az haddini bilsenhayatım dalgacılar,, şakşakçılar toplaşmışlar kendilerince eğleniyor çocuklar bırak ablası elleşme ..her yönden büyüyecekler zeka, boy,akıl,vücut her yönden yani![]()
Elestiri yapmislar. Sen 17 25 Aralika inanmiyorsun diye kimse de inanmayip elestirmeyecek mi?veHanimKelesimiGetir bunlara sözün yok o zaman burada toplanılmış ne yapılıyor söyle bana
düşünceleri ifademiiDüşüncelerini açıkca ifade etmişler orada..
eleştiri başka DALGA geçmek ALAY etmek başka şeylerElestiri yapmislar. Sen 17 25 Aralika inanmiyorsun diye kimse de inanmayip elestirmeyecek mi?
Senin niyetin kimse eleştirmesin aman.
bendeee...Acilen bu bölümde cezaların gelmesini talep ediyorum..
eleştiri başka DALGA geçmek ALAY etmek başka şeyler
canım inan seni kırmak istemiyorum senki dalga geçilmiyor orada diyorsun daha ne diyeyimAlay yokki orada,sadece gerçekler var kakao.
Şimdi takacam pembe gözlüklerimi
hayatım dalgacılar,, şakşakçılar toplaşmışlar kendilerince eğleniyor çocuklar bırak ablası elleşme ..her yönden büyüyecekler zeka, boy,akıl,vücut her yönden yani![]()
canım inan seni kırmak istemiyorum senki dalga geçilmiyor orada diyorsun daha ne diyeyim
Al iste bi terbiyesizlik daha. Az haddini bilsen
canım inan seni kırmak istemiyorum senki dalga geçilmiyor orada diyorsun daha ne diyeyim
al benden de okadar pelin.
Bende bunu istediğimde tepki gösterenler olmuştu hanım abla.Acilen bu bölümde cezaların gelmesini talep ediyorum..
al benden de okadar pelin.
bdv öyle burası öyle, tat tuz kalmadı.