ay ben eminim olay farklıdırda.. ama bizler sazanız ya atlarız böyle ayy belçika kralı ne adammış muck muck sevgi gösterileri.. bisiklete biniyormuş..bir hayranlık başlar ,bir eririz..
Verme ztenyok bu kadar basit bir yoruma cevap veremem
ilkokul çocuğu gibi...
kaçış planları başladı@kardelen2780
buna yorumun nedir ?
oğlunu İtalya'ya yerleştirirken , Brüksel'de alışveriş yapması mı garip olan annamadım ?
Sus kız hatunlar ne güzel coşmuşlardı bırak rahatlasınlar azcık şevklerini kırma AaaKiyaslamalar cok komik guvenlik onlemiyle kapatilmis olabilir
Ne kıskanç hatunlarsınız öyle,dükkan kapatmışlar oda bişeymi yani
Ben salı pazarına gidince koskoca pazarı kapatıyorlar bana,bacım hoş geldin pazar sana gurban olsun diyor esnaf
:):) ahahaa
Çeşit çok nasılsa,cebide yakmıyor fiatlar :))
ahh abla ya ben boşa avmlere gidiyom desene zaten bakıp bakıp alamadan çıkıyom.
Malum ülke krizde mükelleflerden para alamıyom. Kemer sıkma politikası uyguluyorum kendi kendime.
Ne kıskanç hatunlarsınız öyle,dükkan kapatmışlar oda bişeymi yani
Ben salı pazarına gidince koskoca pazarı kapatıyorlar bana,bacım hoş geldin pazar sana gurban olsun diyor esnaf
valla türkiyede olsa ben de yadırgamam, brükselde yadırgadım evet, sıradan giyinip bi korumayla çıksa kimse fark etmezdi bile onu, ama şimdi bayağı bayağı bi fark edilmiştir
Senin şahsına pazarı kapatıyorlarsa kocanda şöyle bir kartvizit bastırsın
http://www.haber3.com/herkes-bu-kartviziti-konusuyor-92394h.htm
Sus kız hatunlar ne güzel coşmuşlardı bırak rahatlasınlar azcık şevklerini kırma Aaa
Bi çatırtı duydum sanki kimden geldi o ses
Sus kız hatunlar ne güzel coşmuşlardı bırak rahatlasınlar azcık şevklerini kırma Aaa
Bi çatırtı duydum sanki kimden geldi o ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?