Emine Erdoğan Brüksel'de Mağaza Kapattı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kito_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ben eminim olay farklıdırda.. ama bizler sazanız ya atlarız böyle ayy belçika kralı ne adammış muck muck sevgi gösterileri.. bisiklete biniyormuş..bir hayranlık başlar ,bir eririz..

sazan olmayın seyredin ,olay kameraya çekilmiş uzun uzun seyredin.
Kral adam kral dikkatinizi çekerim Konumunu,mevkisini kullanmadan insana saygı göstermesi en doğrusu diye diye düşünüyorum.
Yapılan bu davranışı hoş görebiliyorsanız bu davranışa hayranlık duyuyorsanız ,bu davranışa mucuk mucuk sevgi gösterisi yapıp eriyorsanız da bu bana tuhaf geliyor.

Ben yadırgamadım doğrusu Türkiye de de bunu yapıyorlar ki.
Biraz da başımıza bir şey gelir mi acaba korkusuyla güvenlik amaçlıda yapıyorlar.
Bürükselliler buna alışkın olmayabilir ama biz Türkler saatlerce trafikte kalabiliyor önemli şahsiyetler geçebilir diye. Şükür rtık bi çok yere halikoptır ile gidiyorlar da biraz trafik rahat etti.
Acaba bişey almış mıdır yoksa benim gibi sadece bakıp çıkmışmıdır mirak ettim

Nolcakdi
Kadın KOOOOSKOCA cumhurbaskanı karısı.
O kapatmiycakda ben mi kapatcam

Ye kız emine,kendi malınızmış gibi haram karışmamış gibi,hiç sömürmemişsiniz gibi harca canısı.

Vallahi ne yedigi ne ictigi umurumda degil aslinda, ama halki kiyma alamazken, ister istemez göze batiyor. O refahligi herkese sunup, kendiside yasasin ama ne yazikki öyle degil.
Su an Türkiye´de sehit ölümleri varken, hos olmamis
Demekki basimizdakilerin umurunda degil su yasadiklarimiz, üzüldüklerimiz.

gayet normal abartmaya gerek yok bence,....

Gülüyoruz ağlanacak halimize..Açlıktan kan ağlayan 80 yaşında ninelerin, dedelerin olduğu bir ülke burası. Yazlıktan dönerken her zaman uğrayıp hal hatır sorduğum bir nenem var..Bu sadece bir örnek..

Şimdi haram olsun dicem, bedduaya girecek, demiyorum bişey.

valla türkiyede olsa ben de yadırgamam, brükselde yadırgadım evet, sıradan giyinip bi korumayla çıksa kimse fark etmezdi bile onu, ama şimdi bayağı bayağı bi fark edilmiştir

chess öyle deme onlar dış mihraklar en büyük düşmanlar

Sus kız hatunlar ne güzel coşmuşlardı bırak rahatlasınlar azcık şevklerini kırma Aaa
Bi çatırtı duydum sanki kimden geldi o ses

Fakir fukaranın, milletin ödediği vergilerle aldığı lüks çantalardan dolayı çatlayın patlayın diyosun yani. Hayır sana da mı aldı anlamadım ki neyini niçin savunuyosun?
Senin vicdanın kabul etmiş bir kere ben de ne diye laf anlatıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…