.duydunuz zilin sesini. yarışma başladı.Sence böyle bir görgüsüzlük lüks ve şatafat düşkünü bir yıldıza mı yakışır yoksa müslüman olduğunu iddia eden bir cumhurbaşkanının eşine mi? Kararı sen ver.
olmazlar. çünkü film yıldızlarının görmemişi bunu devamlı yaparbelçikalıların şok olmasından bahsedilmişş.. o magaza kapatan ünlü olsaymış şok olmicaklarmıymışş.. ama ayrımcılık yapıyorlar burada şok olacaklarsa kim olursa olsun şok olmaları lazım değilmii..
Ağzını yirim ne güzel dedin :)İslam dininde şatafat yasaktır. Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir denmiştir. Bunlar ne tür müslümanlar anlamış değilim.
Brükselde 3 yıl yaşadım aynen dediğin gibi görenler şok olmuşlardır çünkü bu tip görgüsüzlükleri pek yapan olmadığından alışkın değiller ya da çok ünlü bir hollywood yıldızı falan geldi sanmışlardır.
evet.. helalmiş. gerçek kaşmir. yada deri neyse artıkHelal marka mıymış?
Oky neden benim fikrim seni rahatsız etti? Sanatçıların geneli lüks düşkünüdür evet aksi çok nadir görülür. Mesela beyonce mesela seda sayan mesela ebru gündeş. Hazımsız ve sonradan görme senin eklemelerin onlara yorum dahi yapmıyorum..duydunuz zilin sesini. yarışma başladı.
lüks düşkünü ,sonradan görme, hazımsız film yıldızına.
doğrumu
Helal marka mıymış?
yok ya. hak verdim sana. tam tersi doğru yazmışsın. ben cumhurbaşkanın eşine yakışmaz bu ancak görgüsüz sanatçılara yakışır dedimOky neden benim fikrim seni rahatsız etti? Sanatçıların geneli lüks düşkünüdür evet aksi çok nadir görülür. Mesela beyonce mesela seda sayan mesela ebru gündeş. Hazımsız ve sonradan görme senin eklemelerin onlara yorum dahi yapmıyorum.
Ahaha kakao benim bile başımı döndürdün bana göre ülkesinde bunca aç insanın yaşadığı bir devlet adamının islami kalıplara uygun görünen eşine yakışmayan bir "aşırılık" bu.belçikalıların şok olmasından bahsedilmişş.. o magaza kapatan ünlü olsaymış şok olmicaklarmıymışş.. ama ayrımcılık yapıyorlar burada şok olacaklarsa kim olursa olsun şok olmaları lazım değilmii..
yok ya. hak verdim sana. tam tersi doğru yazmışsın. ben cumhurbaşkanın eşine yakışmaz bu ancak görgüsüz sanatçılara yakışır dedim
Gunun en populer konularindan mix yapmissin themisimvar ki harcıyor kıskançlar çekemiyorsunuz hıı
evet olayın anlam ve önemine binaen şiir ve makale yarışmamış başlatılmıştır
kazanana bir kg dana kıyma ödülümüz mevcuttur
yardırın en duygulu kim yazarsa o seçilecek
fırt laydmiz alış veriş yapsın namımız yürüsün
fena mı
yok dedim şimdi şaair ruhlu arkadaşlarımız döktürür boşa gitmesin ofişGunun en populer konularindan mix yapmissin themisim
bu bu Bu devirde zengiliğin belirtisi marka çanta değil ayakkabı kutusu sahiçanta neyse de kutu kutu ayakkabı alırsa o sakat
euoralar deste deste
emine hanım alış veriş yapar aheste
he boşa mı gitsin bunca deste
sen yapmazsan o yapmazsa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
farkındayım sonu kafiyesiz ama anlamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?