• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emine Erdoğan Brüksel'de Mağaza Kapattı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kito_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sence böyle bir görgüsüzlük lüks ve şatafat düşkünü bir yıldıza mı yakışır yoksa müslüman olduğunu iddia eden bir cumhurbaşkanının eşine mi? Kararı sen ver.
.duydunuz zilin sesini. yarışma başladı. :KK48::KK48:
lüks düşkünü ,sonradan görme, hazımsız film yıldızına.
doğrumu:KK53:

İslam dininde şatafat yasaktır. Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir denmiştir. Bunlar ne tür müslümanlar anlamış değilim.

Brükselde 3 yıl yaşadım aynen dediğin gibi görenler şok olmuşlardır çünkü bu tip görgüsüzlükleri pek yapan olmadığından alışkın değiller ya da çok ünlü bir hollywood yıldızı falan geldi sanmışlardır.
Ağzını yirim ne güzel dedin :)

.duydunuz zilin sesini. yarışma başladı. :KK48::KK48:
lüks düşkünü ,sonradan görme, hazımsız film yıldızına.
doğrumu:KK53:
Oky neden benim fikrim seni rahatsız etti? Sanatçıların geneli lüks düşkünüdür evet aksi çok nadir görülür. Mesela beyonce mesela seda sayan mesela ebru gündeş. Hazımsız ve sonradan görme senin eklemelerin onlara yorum dahi yapmıyorum.

Oky neden benim fikrim seni rahatsız etti? Sanatçıların geneli lüks düşkünüdür evet aksi çok nadir görülür. Mesela beyonce mesela seda sayan mesela ebru gündeş. Hazımsız ve sonradan görme senin eklemelerin onlara yorum dahi yapmıyorum.
yok ya. hak verdim sana. tam tersi doğru yazmışsın. ben cumhurbaşkanın eşine yakışmaz bu ancak görgüsüz sanatçılara yakışır dedim

Valla ben yasadigim ulkenin c.baskanini kac defa markette kocasiyla alisveris yaparken gordum. Sen ben gibi siradan yani. Elinde market arabasi fiyatlarina bakarak aliyorlardi. Fakirleeeeer iyyy...
Ayrica hayir degil 3-5 magaza kapatsin dunyadaki tum magazalari kapatsa ne yazar. Hanimefendi ne giyerse giysin Ustunde hersey cok, hiiiiim siz Turkler nasil dersiniz o_O "dandiiik" gorunuyor...:KK45:

belçikalıların şok olmasından bahsedilmişş.. o magaza kapatan ünlü olsaymış şok olmicaklarmıymışş.. ama ayrımcılık yapıyorlar burada şok olacaklarsa kim olursa olsun şok olmaları lazım değilmii.. :confused::confused:
Ahaha kakao benim bile başımı döndürdün bana göre ülkesinde bunca aç insanın yaşadığı bir devlet adamının islami kalıplara uygun görünen eşine yakışmayan bir "aşırılık" bu.

Eklentiler

• upload_2015-10-6_12-45-27.webp
    upload_2015-10-6_12-45-27.webp
    8 KB · Görüntüleme: 73
var ki harcıyor kıskançlar çekemiyorsunuz hıı:63:

evet olayın anlam ve önemine binaen şiir ve makale yarışmamış başlatılmıştır:KK53:

kazanana bir kg dana kıyma ödülümüz mevcuttur

yardırın en duygulu kim yazarsa o seçilecek:KK53:

fırt laydmiz alış veriş yapsın namımız yürüsün

fena mı

var ki harcıyor kıskançlar çekemiyorsunuz hıı:63:

evet olayın anlam ve önemine binaen şiir ve makale yarışmamış başlatılmıştır:KK53:

kazanana bir kg dana kıyma ödülümüz mevcuttur

yardırın en duygulu kim yazarsa o seçilecek:KK53:

fırt laydmiz alış veriş yapsın namımız yürüsün

fena mı
Gunun en populer konularindan mix yapmissin themisim :27:

euoralar deste deste

emine hanım alış veriş yapar aheste

he boşa mı gitsin bunca deste

sen yapmazsan o yapmazsa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa:KK53:

farkındayım sonu kafiyesiz ama anlamlı

euoralar deste deste

emine hanım alış veriş yapar aheste

he boşa mı gitsin bunca deste

sen yapmazsan o yapmazsa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa:KK53:

farkındayım sonu kafiyesiz ama anlamlı

:KK70: bu da benden olsun

Ah emine vah emine
Varsın askerim şehit olsun
Üzülmek senin neyine?
Yeterki kutular dolsun
Nefsiniz körelmez ama
Gözünüz doysun
Ele güne karşı havamız olsun
Halkın açmıs senin neyine?
Doğuda kan dökülürken
Analar evlat için yanarken
Garipler kömür için oy vermeye razıyken
O mağazayı kapatırken utanmak senin neyine?

Back
X