Emine enlikolu/in iskencesi

UgurBocugu

CEYİS BAKANI:)
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
68.594
17
308
çın ıskencesı ne mı ıste bu kıtabı okuyun ve ıskencelerın en buyuğu ıle tanısıp nasıl sağ çıkıldığını öğrenın

emine şenlikoğlunu seviyorum ve onun kitaplarını okuyorum bunu okumamıştım bunuda alıp okurum paylaşım için tşk :))

8-9 yıl önce annemim kitaplarının arasında görmüştüm Emine Şenlikoğlunun kadınlar la ilgili kitabını kadınlarla sorunlarına ilişkin sohbet tarzında bir kitaptı ozmandan beri cok beğenirim kitaplarını

kesinlikle okunulası kitaplar yazıyor,idamlık gençte ne ağlamıştım ne ağlamıştım,yaşımda küçüktü off..

bir müddet sonra yetemiyor ama insan fikrine. ancak başlangıç kitabı olabildi benim için şenlikoğlunun kitapları. sonradan baktığımda eleştirilecek bir çok nokta buldum kitaplarında.
bu ismi duyunca 16- 17 yaşımı hatırlıyorum.
bu yaşlarımda beni yalnız bırakmadığı için teşekkür etmem lazım galiba şenlikoğlu kitaplarına...

doğu türkistanda şu sıra yaşananlara en iyi tanıklık edecek kitaptır herhalde. emine şenlikoğlu fikir insanıdır, bence romancı-edebiyatçı yönü hayli zayıftır. ancak çin işkencesi gibi eline güzel konular geldiğinde dört ayak üstüne düşüyor kendisi. bu da biyografik çalışmalarından biri.

yıllarca bu kitabı okumayı istemişimdir ama bir türlü kısmet olmadı bu kitap çok yakın bir akrabamızın hikayesi olduğu için annem izin vermiyo okumama ne zaman elimde görse alıyor kitabı

Ben mariayı okuyup çok ibret almıştım.. çok güzeldi..... yabancı bir kızla müslüman bir gencin hikayesi..

bu kadını sevmiyorum desem....tahammül edemiyorum desem...tek pencereden bakıyor hayata desem... daha b,ir çok şey söylemek istesem ama söyleyemesem...

Ben bir kaç kitabını okudum kurgu hep aynı tamamen duygu sömürüsü bende bu kadını sevmiyorum bir kaç nedenden ötürü

bende bir kac kitabi var ama pek sarmadi
ibret verici etkileyici kitap okumak istiyorsaniz halit ertugrul kitaplarini tavsiye ederim özellikle AYSEL adli kitabi

emine şenlikoğlunun hemen hemen bütün kitaplarını okudum diyebilirim ama çin işkencesi açıkara önde idi benim için hariha okunması gereken bir kitap..

orta okul yıllarımda okumuştum. çok net hatırlamıyorum ama konusunu biliyorum ve kısa zamanda bitirdiğimide hatırlıyorum

aynen katılıyorum..
ama bu kitabı okumadım.. merak ettim bak şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…