Merhaba. Masaj yaparken hangi yagi kullandiniz? Uzum cekirdegini gunde ne kadar yiyorsunuz? Bir de calismalar basladiktan soyle 1-2 ay sonra tekrar gelismeleri yazabilir misiniz? Tesekkurler :))canım ben 31 yaşındayım ve 4 doğum yaptım bu ne demek göğüşlerim 4 kere sutle doldu ve 2 tane yaşayan bebeğim var toplam 3 yıl emzirdim düm düz olmuştum resmen ... Bende çok aşırı unutkanlık var kara üzüm çekirdeğinin zihni güçlendirdiğini duydum ve başladım 10 gün sonra falan fark ettim değişimi göğsümdeki beze toparlanmaya başladı araştırdım etkisi olduğunu okudum egzersizlere başladım buz masajı ve yağ masajı gerçekten gözle görünür bir toparlanma söz konusu 2 hafta oldu halada devam ediyorum bide çay hayıt otu çayı ve şerbetçi otu çayı şiddetle tavsiye ediyorum...[4 doğum yaptım demiştim ya 2 tanesi erken doğum oldu kaybettim bebişlerimi].http://www.kadinlarkulubu.com/ima
Merhaba. Masaj yaparken hangi yagi kullandiniz? Uzum cekirdegini gunde ne kadar yiyorsunuz? Bir de calismalar basladiktan soyle 1-2 ay sonra tekrar gelismeleri yazabilir misiniz? Tesekkurler :))
Cm olarak ölçüyor musun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben 31 yaşındayım ve 4 doğum yaptım bu ne demek göğüşlerim 4 kere sutle doldu ve 2 tane yaşayan bebeğim var toplam 3 yıl emzirdim düm düz olmuştum resmen ... Bende çok aşırı unutkanlık var kara üzüm çekirdeğinin zihni güçlendirdiğini duydum ve başladım 10 gün sonra falan fark ettim değişimi göğsümdeki beze toparlanmaya başladı araştırdım etkisi olduğunu okudum egzersizlere başladım buz masajı ve yağ masajı gerçekten gözle görünür bir toparlanma söz konusu 2 hafta oldu halada devam ediyorum bide çay hayıt otu çayı ve şerbetçi otu çayı şiddetle tavsiye ediyorum...[4 doğum yaptım demiştim ya 2 tanesi erken doğum oldu kaybettim bebişlerimi].http://www.kadinlarkulubu.com/ima
canım ben 31 yaşındayım ve 4 doğum yaptım bu ne demek göğüşlerim 4 kere sutle doldu ve 2 tane yaşayan bebeğim var toplam 3 yıl emzirdim düm düz olmuştum resmen ... Bende çok aşırı unutkanlık var kara üzüm çekirdeğinin zihni güçlendirdiğini duydum ve başladım 10 gün sonra falan fark ettim değişimi göğsümdeki beze toparlanmaya başladı araştırdım etkisi olduğunu okudum egzersizlere başladım buz masajı ve yağ masajı gerçekten gözle görünür bir toparlanma söz konusu 2 hafta oldu halada devam ediyorum bide çay hayıt otu çayı ve şerbetçi otu çayı şiddetle tavsiye ediyorum...[4 doğum yaptım demiştim ya 2 tanesi erken doğum oldu kaybettim bebişlerimi].http://www.kadinlarkulubu.com/ima
Ben corek otunu yogrtla yiyorum. Snra da rezene hayit tohumunu ve karauzum ckirdegi tozunu kaynatip iciorm . 5. Gnum gogslermde sertlsme gnisleme gbinbsy oldum hstalancm die snmistim fkat hstalanmama rgmen inmedi
keten tohumunun etkisi ne kadar acaba. Hayit tohumu cok iyi bliormda. Kara uzum cekirdegi tozunu yagla gogsume de uyguluyorum. Oyle kafama gore takiliyorumBen kara uzum cekirdegini sut ve yogurt ile tuketiyorum gunde 2 tatli kasigi yaklasik bir haftadirda keten tohumu kullaniyorum bol su ile olcumde fazla bl degisim yok 83 cm simdilik ama su aralar olcmuyorum
keten tohumunun etkisi ne kadar acaba. Hayit tohumu cok iyi bliormda. Kara uzum cekirdegi tozunu yagla gogsume de uyguluyorum. Oyle kafama gore takiliyorumcemen yagi alicam yakin zamanda hem istah actigi icin hm goguste asiri etkili oldgu icin
cemen tozu aldysan kremle yda ygla gogsune uygilayablirsin. Ayrica hayiti ne kdr zmndr kllniosun ne fydasni gordun ?Keten tohumunda ostrojen bulundugu icin kullaniyorum ben hayiti bende kullaniyorum cemen tozunu aldim ama yutmanin bir yolunu bulamadim hala tadi cok fene :-(((
cemen tozu aldysan kremle yda ygla gogsune uygilayablirsin. Ayrica hayiti ne kdr zmndr kllniosun ne fydasni gordun ?
Tamam oyle yaparim. Ne kdr zmnda jc cm buyume oldu ki.Hayitida uzun suredir kullaniyorum ya hemen hemen ayni donemde basladim kara uzum cekirdegiyle hepsini bir arada kullandigim icin fayda olarak su oldu dicemicem ama k.u.c. ile keten tohumundan eminim onlari hayit ve ogul otunu mutlaka dene derim ama cay olarak degil direkt olarak tuket bence k.u.c gini
kaynayiorm suyun icinde 1 tatli kasigi kdr hyit koyup. 5 dk byunca. Ama tadi iggggrenc oldgndan icine bska bi btki koyablrsn ve koy bnceNasıl kullanıyosunuz hayıtı kızlar ?
Tamam oyle yaparim. Ne kdr zmnda jc cm buyume oldu ki.