Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Emerek uyuyan bebek

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Scorpion 190390

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
60
18
88
Selam bebeğim 17 aylık memede uyuyor sürekli bi kaç aya işe başlamak istiyorum ama gündüz ayakta sallamayla uyumuyor illaki emip uyuyacak gündüz kendi kendine uyumayı nasıl öğretebilirim

Selam bebeğim 17 aylık memede uyuyor sürekli bi kaç aya işe başlamak istiyorum ama gündüz ayakta sallamayla uyumuyor illaki emip uyuyacak gündüz kendi kendine uyumayı nasıl öğretebilirim

Benim kızım da emerek uyurdu memeden kesince malesef gündüz uykuları da tamamen bitti Sabah uyanıyor ve akşama kadar hiç uyumuyor, uykusu gelse de.. (şuan 33 aylık) ama eğer arabayla bir yere gidiyorsak orda uyuyor gündüz bile olsa
Yani bu sorunun cevabını ben arayıp bulamamıştım Umarım siz bulursunuz

Teşekkürler inşallah ben çözebilirim

Benim oğlum 2 yaşına kadar emdi ve ben yanındayken hep memede uyudu canım ama 4 aylıkken işe başlamıştım komşum bakıyordu dizinde sallayıp uyuttu hep hiç zorluk çıkarmadı alışmasın diye soğutma bence o sana güvenine sorun olmuyor başkasının yanında başka türlü uyumaya alışıyor hemen

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…