• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMDR VE HİPNOZ

kimolduguonemlidegil

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
82
24
18
29
Arkadaşlar merhaba. 10 yıldır ağır anksiyete ve okb hastasıyım travmalarım var birkaç tane. Son 3 aydır da başarısız burun ameliyatına ve özel hayatımla ilgili bi olaydan sonra ağır depresyon, anksiyete, takıntı, dismorfik bozukluk ve kendine çevreye yabancılaşma yaşıyorum. Çok kötüyüm ilaçlar çok az etki ediyor. Emdr veya hipnoz ile iyileşen var mı? Tavsiye eder misiniz deneyimlerinizi benimle paylaşabilir misiniz?

Su anksiyete o kadar kötü bisey ki Allah düşmanımın başına vermesin bazıları emdrnin iyi geldiğini bazıları da değişiklik olmadığını söylüyor memnun kalanda var kalmayanda geçmiş olsun..hangi ilaçları kullaniyorsunuz

Ben
Arkadaşlar merhaba. 10 yıldır ağır anksiyete ve okb hastasıyım travmalarım var birkaç tane. Son 3 aydır da başarısız burun ameliyatına ve özel hayatımla ilgili bi olaydan sonra ağır depresyon, anksiyete, takıntı, dismorfik bozukluk ve kendine çevreye yabancılaşma yaşıyorum. Çok kötüyüm ilaçlar çok az etki ediyor. Emdr veya hipnoz ile iyileşen var mı? Tavsiye eder misiniz deneyimlerinizi benimle paylaşabilir misiniz?
Ben iyileştim . Bedensel takıntılarım vardı birkaç , panik bozukluk , anksiyete bozukluğu, vücutta ağrılar , geçmişe takılı kalma . %80 oranında tümünde bir iyileşme var

Back