Emdr terapisi alan var mı?

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
115
303
29
Merhabalar emdr terapisi alan var mı? Deneyimlerinizi yazar mısınız? Bende bu hafta sonu ilk kez alacağım eski atlatamadığım travmalarım ve eski sevgili muhabbetini unutmak için, oldukça merak içindeyim. İyi gelen oldu mu? Şimdiden teşekkür ediyorum herkese…

ben aldım. panik atak için almıştım. çok ilginç birşey. kesinlikle işe yarıyor tecrübeyle sabit. panik atağımın temeli travmaya dayanıyormuş. travmaya karşı duyarsız olucaksınız demişti doktorum. önemsememiştim ama yaptıktan sonra çok garipsemiştim. hiçbirşey hissetmemeye başladım hatta hatırlamakta gözümün önüne getirmekte zorlanmıştım sanki ben değil başkası yaşamışta ben dışardan izliyor gibiydim. çok ilginç bir deneyimdi

Şuan panikatak kalmadı mı ?

Bnde araştırmistim bu emdr tedvisini ama herkes yapamıyor eğitimini iyi almış biri olması lazım değil mi.bazilari da yaptirdim ise yaramadı diyor

Beni sarsan bi ayrılık süreci yaşıyorum. Psikoloğum Emdr yapalım sana kabul ediyor musun dedi bende tamam dedim altta yüzeyde bu var altta yatan esas sebeplere odaklanmamız gerek hızlıca bu ayrılık travmana iyi gelir atlatmana yardımcı olur dedi

iyi olur. ilişkilerde emdr nasıl etki eder bilmiyorum ben panik atakla ilgili olanını deneyimledim. Çok iyi geldi. İnşallah sizin için de iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…