- 22 Kasım 2022
- 59
- 19
- 8
- 30
- Konu Sahibi minnoossssssssss
-
Kusmak gibi düşün konu sahibesi, önce kusucaksın berbat hissedeceksin ama midenden taşlaşmış naneler çıkıp gidecek. Sana bunu yapanlara da bir daha fırsat verme, valla kendime kötülük yaptırmıyorum sıkarım kim gelirse gırtlağını. Ben düşüneceğime onlar düşünsün.
Emdr iyi bı terapistle çok işe yarıyor, titreşim veriliyor derken , nasıl bir titreşim ? . O titreşimin herhangi bir zararı yok , rahatsız ettiyse göz hareketi , ve sesle devam edersiniz . Zaman zaman duygulanimin yüksek olması çok normal , terapi yumuşak sakin bir süreç değil . Diğer seansta konuşursunuz .
Ben emdr terapisi aldım , hem de okul psikolojik danışmanıyim. Etkili bir yöntem ama terapistin becerisi çok önemli , alanda içi boş çok kişi de var . Bende çok işe yaradıyaptırdınız mı
gerçekten işe yarıyor mu
Merak ettiklerin varsa Dante özelden de cevaplayabilirimyaptırdınız mı
gerçekten işe yarıyor mu
Çok teşekkür ederimmdepresif haller, kabuslar çok normal. süreç bitene kadar çok da huzurlu hissetmeyi beklememek gerek. terapiste söyleyin tabii yine, ama kaygı duyacak bir durum değil.
Evet beni biraz korkuttu ama gerçekten korku ve kaygı konusunda baya işe yaradı. Hem de ilk seansta henüz... Iki elime de tutmam için bi alet verdi, titreşimli o da. Titreşim olurken kötü bir anımı, görüntü, duygu vb düşünmemi istiyor sonra durduruyor şunu gördüm vb diyorum tekrar devam ediyoruz bu şekilde. Ilk seans olduğu için belki biraz depresif oldumEmdr iyi bı terapistle çok işe yarıyor, titreşim veriliyor derken , nasıl bir titreşim ? . O titreşimin herhangi bir zararı yok , rahatsız ettiyse göz hareketi , ve sesle devam edersiniz . Zaman zaman duygulanimin yüksek olması çok normal , terapi yumuşak sakin bir süreç değil . Diğer seansta konuşursunuz .
Ben de ilk seans olmasına rağmen baya etkili oldu. Korku ve kaygılarım azaldı. Sadece zor oluyor, kolay değil gerçekten. Yokuşlu bir yol ama iyileşmek için değer bence devam edeceğimyaptırdınız mı
gerçekten işe yarıyor mu
çok sevinirimMerak ettiklerin varsa Dante özelden de cevaplayabilirim
Çok normal ben ilk seansimdan sonra 2 gün uyuşmuş vaziyette kalmistimEvet beni biraz korkuttu ama gerçekten korku ve kaygı konusunda baya işe yaradı. Hem de ilk seansta henüz... Iki elime de tutmam için bi alet verdi, titreşimli o da. Titreşim olurken kötü bir anımı, görüntü, duygu vb düşünmemi istiyor sonra durduruyor şunu gördüm vb diyorum tekrar devam ediyoruz bu şekilde. Ilk seans olduğu için belki biraz depresif oldum
Ben de emdr alıyorum 5-6 seans oldu baya etkili geçmiş travmalarımdan tamamen kurtuldum şaka gibi hiç aklıma gelmiyorlar . Yıllardır aklımdan çıkmayan şeyler ve hisler gittiler . Ama daha devam edicem çünkü bugünle alakalı da sorunlarım var . Emdr alırken ben de seans aralarında bazen çok daralıyorum diyorum beni bu hale getirenler çok iyi ben bunlarla uğraşıyorum diyorum ama böyle düşünmekten de vazgeçtim çünkü kendime yatırım yapıyorum diye düşünüyorjm5-6 aydır psikoterapi aldığım psikologum emdr terapisi yapmaya başladı. Korku ve kaygılarıma gerçekten baya iyi geldi fakat depresif ruh halim var. Bana bunları yaşatanlar mutlu, huzurlu benim ellerime titreşim veriliyor deyip üzülüyorum. Sizce işe yaradığı için devam edeyim mi? Depresif ruh hali normal mi? Terapisttime bahsedeceğim tâbi ki ama kararsızım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?