- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
arkadaşlar teşekkür ederim hepinize...........eşim aradı şimdi merak edicemi tahmin etmiş tlflarda çekmiyomuş böyle bişi olmuş yakınmış ama bizimkiler değilmiş iyiyiz dedi nasıl sevindim yarabbim hüngür hüngür ağlıyorum şuan ..........düğer çatışmadakilerde de bişey yokmuş şükürler olsun eşim sadece seslerini duyduk dedi offf şükür yarabbim dualarınız için sağolun iyiki varsınız ....
SEVINDIM CANIM HEBER ALDIGINA.insalh yoktur sehıt haberi.ayrıcada korkma canım bız yokluklarla kurtulus savasını kazanıp tarıhe adımızı yazdırmıs bir mılletiz.turkbayragieşim aradı işte duydum sesini şükür arkadaşlar duymuş arıyo 3 şehit varmış dediler...........inşallah yanlıştır bilgi ana haberleri bekliyom bakalım DTP de kapatıldı yandıkki ne yandık şimdi kudurcaklar iiyice Allahım birbirine düştü millet ya Allah sonumuzu hayretsin .........sağolun arkadaşlar
:gitme::Saruboceq:arkadaşlar nolur dua edin eşimden zaten haber alamıyorum .............Allahım hepsini koru içindede benim kuzumu,bebeğimi ..........kafayı yemek üzereyim Allahım nolur ona bişey olmasın koru hepsini yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?