emdinli'de atma var arkadalar, Eim orda Dua edin ltfen:(

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize...........eşim aradı şimdi merak edicemi tahmin etmiş tlflarda çekmiyomuş böyle bişi olmuş yakınmış ama bizimkiler değilmiş iyiyiz dedi nasıl sevindim yarabbim hüngür hüngür ağlıyorum şuan ..........düğer çatışmadakilerde de bişey yokmuş şükürler olsun eşim sadece seslerini duyduk dedi offf şükür yarabbim dualarınız için sağolun iyiki varsınız ....

Gözünüz aydın iyi haberleri aldınız sonunda rabbim tüm askerlerimize ve polislerimizi korusun :Saruboceq:
Bir asker eşi olarak sizi çok iyi anlıyorum :1hug:

canım iyi haberler almana sevindim bende asker eşiyim diyarbakırdayız bizde allah hepsini korusun........

Haber bekleyen, gözü yollarda olan tüm asker aileleride hep güzel haberler alsınlar inşallah....

Allah onlar evlatlarına bağışlasın dilerim...

Demirden lebleli bu yaşadıklarımız.... yutulmuyor...hepimizi acıtıyor..mafoldumben.

rabbim onu ve onunla birlikte vatanını milletini koruyan tüm askerlerimizi ve emniyet güçlerimizi korusun ..inşallah en yakın zamanda alırsın hayırlı haberlerini sende cnm bnm..allaha emanet..

seni cok iyi anlıyorum canım.bu duyguyu yasamak o kadar kötü ve igrenc bır sey ki.belirsizlik.allaha emanet olsun hepsi.sen bol bol dua et.allahın izniyle hayırlı haberlerını alırsın insallh.:Saruboceq:

ayy etlerim diken diken oldu
Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
bütün asker eşlerininkini de inşşşşşşşlllllllaaaahhhhh:Saruboceq:
canım bol bol oku
Rabbim sabır ve sağlık versin hepinize

eşim aradı işte duydum sesini şükür arkadaşlar duymuş arıyo 3 şehit varmış dediler...........inşallah yanlıştır bilgi ana haberleri bekliyom bakalım DTP de kapatıldı yandıkki ne yandık şimdi kudurcaklar iiyice Allahım birbirine düştü millet ya Allah sonumuzu hayretsin .........sağolun arkadaşlar
SEVINDIM CANIM HEBER ALDIGINA.insalh yoktur sehıt haberi.ayrıcada korkma canım bız yokluklarla kurtulus savasını kazanıp tarıhe adımızı yazdırmıs bir mılletiz.turkbayragi

Allah eşini,asker yolu gözleyenleri,tüm askerlerimizi düşmanların şerrinden korusun inş. sağa salim hayırlısıyla inş. kavuşursunhuz canım benm..dualarımız onlarla opuyorumnanaktan

:gitme::Saruboceq:arkadaşlar nolur dua edin eşimden zaten haber alamıyorum .............Allahım hepsini koru içindede benim kuzumu,bebeğimi ..........kafayı yemek üzereyim Allahım nolur ona bişey olmasın koru hepsini yarabbim

üzülmee canımmm iyi düşün iyi olsunn..
Allahım kocanı sana baqışlasın sag salim gelir inş. tez zamandaaaa dualarım seninle canım..turkbayragi

Allah bütün askerlerimizi korusun...Zor günler geçiriyoruz benim kardeşimde asker dualarımız hep onlar için Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yalnız değilsin arkadasım üzülme

Allah tüm askerlerimize yardım etsin, korusun asker diyince canım çok yanıyor,
Çok üzülüyorum, çok doluyum, şubatta askere gidiyor herşeyim ne zaman bir asker lafı duysam boğazım düğümleniyor.

Tüm dualarımız onlarla...

Back