cnm yazını görur görmez kendımı tutamadım bu konuda çok doluyum sen sakın ve dabırlı bı şekılde beklemelısın bende asker esıyım benım esımde sureklı göreve gıdıyor hatta buyuk tehlıkeler bıle yasadı ama gecıcek cnm onlar bızım gururumuz onurumuz dımdık durmalıyız senın yasadıklarını çok ıyı anlıyorum sureklı gelışmelerden haber et cnm bızı
allah yardımcıları olsun tüm görevi başındaki askerlerimiz polislerimiz rabbim gücünüze güç katsın emekli polis eşi olarak yaşadıgınız zorlukları ve acıları yürekten hissediyorum rabbim sabırlar versin
aklına kötü birşey getirme canım... Allah hepsini korusun... hayırlısıyla teskeresini alsın kavuşun inşallah...
asker yolu beklemek çok zordur bilirim... Allah sana da yardım etsin...
Allah vatanımızı koruyan bütün kahramanlarımızı korusun.:Saruboceq: Beklemek çok zordur böyle bir durumda,ama inşallah zaman su gibi akar ve eşinize kavuşursunuz..
arkadaşlar teşekkür ederim hepinize...........eşim aradı şimdi merak edicemi tahmin etmiş tlflarda çekmiyomuş böyle bişi olmuş yakınmış ama bizimkiler değilmiş iyiyiz dedi nasıl sevindim yarabbim hüngür hüngür ağlıyorum şuan ..........düğer çatışmadakilerde de bişey yokmuş şükürler olsun eşim sadece seslerini duyduk dedi offf şükür yarabbim dualarınız için sağolun iyiki varsınız ....