canım merhaba ,
fıyatları nasıldı ? raporlu hasta bakıyor mu bırde?
hangı hastaneyı kullanıyor opu ve transfer ıcın acaba
Raporlu hastaya bakıyo.benim raporum yoktu ama.işlemleri bahçelievler memorıal da yapıyor.canım merhaba ,
fıyatları nasıldı ? raporlu hasta bakıyor mu bırde?
hangı hastaneyı kullanıyor opu ve transfer ıcın acaba
ama kesinlikle çok iyi bi doktor. gereksiz hiç bir iğne ilaç aldırmıyor gereksiz test yapmıyor .işi ticarete dökmüyor. en az maliyetle sizi hamile bırakmak için uğraşıyor. gereksiz seni muayeneye çağırmıyor. benim ilk tüp benek denemem de kendisinde oldu geçen yıl ama kimyasal ile sonuçlandı. bu 2.denemem de tuttu şükür.ama bu seferde tutmasa 3.de yine kendisine gitmeyi düşünüyodum benRaporlu hastaya bakıyo.benim raporum yoktu ama.işlemleri bahçelievler memorıal da yapıyor.
17.500 tl +ilaçlar . belki değişmiştir fiyatlar arayıp bilgi alın yine siz
çok sagol canım ne zaman olmustun sen ıslemi?Raporlu hastaya bakıyo.benim raporum yoktu ama.işlemleri bahçelievler memorıal da yapıyor.
17.500 tl +ilaçlar . belki değişmiştir fiyatlar arayıp bilgi alın yine siz
17 temmuzda .şu an 12 haftalık hamileyim canımçok sagol canım ne zaman olmustun sen ıslemi?
maşallaahhh Allah bagıslasın kuzum,17 temmuzda .şu an 12 haftalık hamileyim canım
Merhaba,masallaahh canım, fıyat ortalama ne tutmustu?
Merhaba bende İstanbul'da yaşıyorum tüp bebek için dediğiniz yer iyi mi? Benim eşimde sperm sayısı düşük çıktı hormon tedavisine devam mı ederim yoksa tüp bebek için başvuru mu yapalım diye kararsız kaldıkmerhaba
ben de Ali Osman koyuncuoğlunda tedavi gördüm tüp bebk 2.denemem de hamile kaldım.ben de çok çok memnunum doktorumdan.herkese tavsiyemdir ALİOSMAN KOYUNCUOĞLU
benim de eşimde sperm sayısında sıkıntı vardı. göründüğümüz doktorların hepsi de direkt tüp bebek dedi.tedavi işleminden hiç bahsetmedi. bizim için tek seçenek tüp bebekti.çok kararsızdım hangi doktorda tedavi görmem gerektiği ile ilgili.internetten araştırdım ve Ali osman koyuncuoğlu hakkında herkes güzel yorumlarda bulunmuştu. bi arkadaşta bana önermişti doktorumu. gidip görüşmeye karar verdim.içime de çok sindi.ve onda tedaviye başladık.ilk denemem kimyasal ile sonuçlandı.2.denemem ile çok şükür hamileyim şu an. elbette daha iyi doktorlarda vardır ama ben çok memnunum Ali bey den.yine tedavi görsem kendisini tercih ederimMerhaba bende İstanbul'da yaşıyorum tüp bebek için dediğiniz yer iyi mi? Benim eşimde sperm sayısı düşük çıktı hormon tedavisine devam mı ederim yoksa tüp bebek için başvuru mu yapalım diye kararsız kaldık
Peki ne kadar düşüktü eşinizin değerleri Bizim baya düşük sperm sayısıbenim de eşimde sperm sayısında sıkıntı vardı. göründüğümüz doktorların hepsi de direkt tüp bebek dedi.tedavi işleminden hiç bahsetmedi. bizim için tek seçenek tüp bebekti.çok kararsızdım hangi doktorda tedavi görmem gerektiği ile ilgili.internetten araştırdım ve Ali osman koyuncuoğlu hakkında herkes güzel yorumlarda bulunmuştu. bi arkadaşta bana önermişti doktorumu. gidip görüşmeye karar verdim.içime de çok sindi.ve onda tedaviye başladık.ilk denemem kimyasal ile sonuçlandı.2.denemem ile çok şükür hamileyim şu an. elbette daha iyi doktorlarda vardır ama ben çok memnunum Ali bey den.yine tedavi görsem kendisini tercih ederim
Merhaba.ben ali osman beyin muayenehanesini aradigimda sekreteri sgk raporunun sadece ilaclarda gectigini soyledi.ama instagramdan dr a yazdigimda raporu gectigini sotledi.net bilgi edinemedim ve ona gire bu hafta randevu olusturmak istiyorum.siz eminmisiniz sgk raporun gectigine?islemleri memorial de yapiyor diye biliyorum ben.Merhaba,
Amh düşüklüğü nedeniyle bende tüp bebek tedavisine başvurdum. İlk denemede ikizlerim olduO yüzden gerek doktorum gerek laboratuvar yönünden kendisini size tavsiye etmek isterim. Ali Osman Koyuncuoglu. İstanbul Bahçelievler de muayenehanesi var ve de diğer işlemleri Şişli Kolan Hastanesinde yapıyor.
Merhaba,Merhaba.ben ali osman beyin muayenehanesini aradigimda sekreteri sgk raporunun sadece ilaclarda gectigini soyledi.ama instagramdan dr a yazdigimda raporu gectigini sotledi.net bilgi edinemedim ve ona gire bu hafta randevu olusturmak istiyorum.siz eminmisiniz sgk raporun gectigine?islemleri memorial de yapiyor diye biliyorum ben.
Merhaba.ben ali osman beyin muayenehanesini aradigimda sekreteri sgk raporunun sadece ilaclarda gectigini soyledi.ama instagramdan dr a yazdigimda raporu gectigini sotledi.net bilgi edinemedim ve ona gire bu hafta randevu olusturmak istiyorum.siz eminmisiniz sgk raporun gectigine?8skemleri memorial de yapiyor diye biliyorum ben.Merhaba,
Amh düşüklüğü nedeniyle bende tüp bebek tedavisine başvurdum. İlk denemede ikizlerim olduO yüzden gerek doktorum gerek laboratuvar yönünden kendisini size tavsiye etmek isterim. Ali Osman Koyuncuoglu. İstanbul Bahçelievler de muayenehanesi var ve de diğer işlemleri Şişli Kolan Hastanesinde yapıyor.
Gitmek istiyorum ama bosuna muayene parasi odemek istemedim iste eger tup bebek isleminde de sgk raporu gecmiyorsa.saglikli bilgide alamadim.sekreteri baska kensisi baska cvp verdi.nasil ogrenebilirim bunu bilmiyorumMerhaba,
Ben kendisinde tedavi görmüş biri olarak söyledim rapor geçerli ki bende raporlu bir hastasıyım kendisinin. Sanırım yüz yüze görüşmeye giderseniz daha net bilgi elde edebilirsiniz.
Peki sizin tup bebek ucretinoz ne kadarken ne kadara dustu?Merhaba,
Ben kendisinde tedavi görmüş biri olarak söyledim rapor geçerli ki bende raporlu bir hastasıyım kendisinin. Sanırım yüz yüze görüşmeye giderseniz daha net bilgi elde edebilirsiniz.
Oylemi?sevindim.o zaman sizden saglijli bilgi alabilirim sanirim halihazirda gittiginize gore.sgk raporu tup bebek islemlerinde de gecerlimi?biliyormusunuz?aradigimda sekreteri sadece ilaclarda gectigini soyledi.ama dr bey instagramdan bana sgk raporu gecerlidir diye genel bi msj atmis.simdi bu durumds tup bebek ucretinde de geciyormu anlamadim?ogrenebilme sansiniz varmi?yada biliyormusunuzBen de Ali beye gidiyorum şuan için bir sorun yok ilerlemeye göre bakıcağız tavsiye üzerine gittik inşallah herşey güzel olur bizde evladımızı kuçağımıza alırız.
Merhaba şuanda bir bilgim yok ama önümüzdeki günlerde kontrole gideceğim bir sorun olmazsa ise tabi ki sorarım.Oylemi?sevindim.o zaman sizden saglijli bilgi alabilirim sanirim halihazirda gittiginize gore.sgk raporu tup bebek islemlerinde de gecerlimi?biliyormusunuz?aradigimda sekreteri sadece ilaclarda gectigini soyledi.ama dr bey instagramdan bana sgk raporu gecerlidir diye genel bi msj atmis.simdi bu durumds tup bebek ucretinde de geciyormu anlamadim?ogrenebilme sansiniz varmi?yada biliyormusunuz
Ne zaman gideceksiniz acaba?Merhaba şuanda bir bilgim yok ama önümüzdeki günlerde kontrole gideceğim bir sorun olmazsa ise tabi ki sorarım.
9500 +ilaçlar idi raporlu fiyat. 7500+ ilaçlar oldu raporla.Peki sizin tup bebek ucretinoz ne kadarken ne kadara dustu?
Ya telefonda gecmedigini soyledi sekreteri iste.cpk moralim bozuldu.randevu alicam simdi alamiyorum belirsizlik oldugu icin.on gorusmeleri ucretsiz degil dimi?9500 +ilaçlar idi raporlu fiyat. 7500+ ilaçlar oldu raporla.
Maalesef ücretsiz görüşme yapmiyor diye biliyorum. Ama dilerseniz gidip fiyat için görüşebilirsinizYa telefonda gecmedigini soyledi sekreteri iste.cpk moralim bozuldu.randevu alicam simdi alamiyorum belirsizlik oldugu icin.on gorusmeleri ucretsiz degil dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?