• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyoloji laboratuvarı

Noname321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
12
1
1
34
Arkadaşlar en iyi verim alabileceğimiz tüp bebek merkezi arayisindayiz. Ama embriyoloji laboratuvarının önemli olduğunu okudum hep. Bu konuyla alakalı bize onerebileceginiz bir yer varsa çok sevinirim. Bir sürü merkezle ilgili o kadar çok olumsuz yorum okudum ki moralim bozuldu ve neresi olması gerektiğine bir türlü karar veremiyorum.

canım merhaba ,
fıyatları nasıldı ? raporlu hasta bakıyor mu bırde?
hangı hastaneyı kullanıyor opu ve transfer ıcın acaba

canım merhaba ,
fıyatları nasıldı ? raporlu hasta bakıyor mu bırde?
hangı hastaneyı kullanıyor opu ve transfer ıcın acaba
Raporlu hastaya bakıyo.benim raporum yoktu ama.işlemleri bahçelievler memorıal da yapıyor.
17.500 tl +ilaçlar . belki değişmiştir fiyatlar arayıp bilgi alın yine siz

Raporlu hastaya bakıyo.benim raporum yoktu ama.işlemleri bahçelievler memorıal da yapıyor.
17.500 tl +ilaçlar . belki değişmiştir fiyatlar arayıp bilgi alın yine siz
ama kesinlikle çok iyi bi doktor. gereksiz hiç bir iğne ilaç aldırmıyor gereksiz test yapmıyor .işi ticarete dökmüyor. en az maliyetle sizi hamile bırakmak için uğraşıyor. gereksiz seni muayeneye çağırmıyor. benim ilk tüp benek denemem de kendisinde oldu geçen yıl ama kimyasal ile sonuçlandı. bu 2.denemem de tuttu şükür.ama bu seferde tutmasa 3.de yine kendisine gitmeyi düşünüyodum ben

17 temmuzda .şu an 12 haftalık hamileyim canım
maşallaahhh Allah bagıslasın kuzum,
bızde 3 yıldır beklıyoruz,
hazıranda dıs gebelık gecırdım, bu ay gebelık olmaz ıse bende basalıycam tüpe..
koc unv. de ıkı asılama denedım orda raporum orda baslıycam da burda yorum gordukce kafam karısıyor ya

masallaahh canım, fıyat ortalama ne tutmustu?
Merhaba,
Kendisi rapor kabul ediyor. Raporlu 7500 tl ödedik. İlaçlar da 2000 civarı tuttu. Fakat ilk öpücük başarısız oldu benim ikinci opu için 5500 ödedik. Raporlu fiyatti 2021 yılı için geçerli idi.
Muayenesi de 500 tl idi.

merhaba
ben de Ali Osman koyuncuoğlunda tedavi gördüm tüp bebk 2.denemem de hamile kaldım.ben de çok çok memnunum doktorumdan.herkese tavsiyemdir ALİOSMAN KOYUNCUOĞLU
Merhaba bende İstanbul'da yaşıyorum tüp bebek için dediğiniz yer iyi mi? Benim eşimde sperm sayısı düşük çıktı hormon tedavisine devam mı ederim yoksa tüp bebek için başvuru mu yapalım diye kararsız kaldık 🥺

Merhaba bende İstanbul'da yaşıyorum tüp bebek için dediğiniz yer iyi mi? Benim eşimde sperm sayısı düşük çıktı hormon tedavisine devam mı ederim yoksa tüp bebek için başvuru mu yapalım diye kararsız kaldık 🥺
benim de eşimde sperm sayısında sıkıntı vardı. göründüğümüz doktorların hepsi de direkt tüp bebek dedi.tedavi işleminden hiç bahsetmedi. bizim için tek seçenek tüp bebekti.çok kararsızdım hangi doktorda tedavi görmem gerektiği ile ilgili.internetten araştırdım ve Ali osman koyuncuoğlu hakkında herkes güzel yorumlarda bulunmuştu. bi arkadaşta bana önermişti doktorumu. gidip görüşmeye karar verdim.içime de çok sindi.ve onda tedaviye başladık.ilk denemem kimyasal ile sonuçlandı.2.denemem ile çok şükür hamileyim şu an. elbette daha iyi doktorlarda vardır ama ben çok memnunum Ali bey den.yine tedavi görsem kendisini tercih ederim

benim de eşimde sperm sayısında sıkıntı vardı. göründüğümüz doktorların hepsi de direkt tüp bebek dedi.tedavi işleminden hiç bahsetmedi. bizim için tek seçenek tüp bebekti.çok kararsızdım hangi doktorda tedavi görmem gerektiği ile ilgili.internetten araştırdım ve Ali osman koyuncuoğlu hakkında herkes güzel yorumlarda bulunmuştu. bi arkadaşta bana önermişti doktorumu. gidip görüşmeye karar verdim.içime de çok sindi.ve onda tedaviye başladık.ilk denemem kimyasal ile sonuçlandı.2.denemem ile çok şükür hamileyim şu an. elbette daha iyi doktorlarda vardır ama ben çok memnunum Ali bey den.yine tedavi görsem kendisini tercih ederim
Peki ne kadar düşüktü eşinizin değerleri Bizim baya düşük sperm sayısı 😐

Merhaba,
Amh düşüklüğü nedeniyle bende tüp bebek tedavisine başvurdum. İlk denemede ikizlerim oldu 🧿 O yüzden gerek doktorum gerek laboratuvar yönünden kendisini size tavsiye etmek isterim. Ali Osman Koyuncuoglu. İstanbul Bahçelievler de muayenehanesi var ve de diğer işlemleri Şişli Kolan Hastanesinde yapıyor.
Merhaba.ben ali osman beyin muayenehanesini aradigimda sekreteri sgk raporunun sadece ilaclarda gectigini soyledi.ama instagramdan dr a yazdigimda raporu gectigini sotledi.net bilgi edinemedim ve ona gire bu hafta randevu olusturmak istiyorum.siz eminmisiniz sgk raporun gectigine?islemleri memorial de yapiyor diye biliyorum ben.

Merhaba.ben ali osman beyin muayenehanesini aradigimda sekreteri sgk raporunun sadece ilaclarda gectigini soyledi.ama instagramdan dr a yazdigimda raporu gectigini sotledi.net bilgi edinemedim ve ona gire bu hafta randevu olusturmak istiyorum.siz eminmisiniz sgk raporun gectigine?islemleri memorial de yapiyor diye biliyorum ben.
Merhaba,
Ben kendisinde tedavi görmüş biri olarak söyledim rapor geçerli ki bende raporlu bir hastasıyım kendisinin. Sanırım yüz yüze görüşmeye giderseniz daha net bilgi elde edebilirsiniz.

Merhaba,
Amh düşüklüğü nedeniyle bende tüp bebek tedavisine başvurdum. İlk denemede ikizlerim oldu 🧿 O yüzden gerek doktorum gerek laboratuvar yönünden kendisini size tavsiye etmek isterim. Ali Osman Koyuncuoglu. İstanbul Bahçelievler de muayenehanesi var ve de diğer işlemleri Şişli Kolan Hastanesinde yapıyor.
Merhaba.ben ali osman beyin muayenehanesini aradigimda sekreteri sgk raporunun sadece ilaclarda gectigini soyledi.ama instagramdan dr a yazdigimda raporu gectigini sotledi.net bilgi edinemedim ve ona gire bu hafta randevu olusturmak istiyorum.siz eminmisiniz sgk raporun gectigine?8skemleri memorial de yapiyor diye biliyorum ben.
Merhaba,
Ben kendisinde tedavi görmüş biri olarak söyledim rapor geçerli ki bende raporlu bir hastasıyım kendisinin. Sanırım yüz yüze görüşmeye giderseniz daha net bilgi elde edebilirsiniz.
Gitmek istiyorum ama bosuna muayene parasi odemek istemedim iste eger tup bebek isleminde de sgk raporu gecmiyorsa.saglikli bilgide alamadim.sekreteri baska kensisi baska cvp verdi.nasil ogrenebilirim bunu bilmiyorum

Ben de Ali beye gidiyorum şuan için bir sorun yok ilerlemeye göre bakıcağız tavsiye üzerine gittik inşallah herşey güzel olur bizde evladımızı kuçağımıza alırız.

Ben de Ali beye gidiyorum şuan için bir sorun yok ilerlemeye göre bakıcağız tavsiye üzerine gittik inşallah herşey güzel olur bizde evladımızı kuçağımıza alırız.
Oylemi?sevindim.o zaman sizden saglijli bilgi alabilirim sanirim halihazirda gittiginize gore.sgk raporu tup bebek islemlerinde de gecerlimi?biliyormusunuz?aradigimda sekreteri sadece ilaclarda gectigini soyledi.ama dr bey instagramdan bana sgk raporu gecerlidir diye genel bi msj atmis.simdi bu durumds tup bebek ucretinde de geciyormu anlamadim?ogrenebilme sansiniz varmi?yada biliyormusunuz

Oylemi?sevindim.o zaman sizden saglijli bilgi alabilirim sanirim halihazirda gittiginize gore.sgk raporu tup bebek islemlerinde de gecerlimi?biliyormusunuz?aradigimda sekreteri sadece ilaclarda gectigini soyledi.ama dr bey instagramdan bana sgk raporu gecerlidir diye genel bi msj atmis.simdi bu durumds tup bebek ucretinde de geciyormu anlamadim?ogrenebilme sansiniz varmi?yada biliyormusunuz
Merhaba şuanda bir bilgim yok ama önümüzdeki günlerde kontrole gideceğim bir sorun olmazsa ise tabi ki sorarım.

Back