• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyolarimin gelişimi durdu

25 yaşındayım canm polikistik over sendromu var bende eşimde sperm sayısı az 10 milyondu ama diger tahlilerinde sorun yok hareketi morfolojisi falan iyi sadece sayi düşük oda doktor dedi tüp bebek icin yeterli bir sayıdır
Özelden yazacağım sana canım ikiz bebeklerim var müsait olayım. Bizde de sperm sayısını ve hareketlilik sorunu vardı. Benimde embriyolarim üçüncü geçmedi hiç ilk iki negatifte yani üçüncü de çok şükür bebeklerime kavuştum

Allah razi olsun canm inan yazman bana cok buyuk bir moral verdi benim asilamada mikroçip kullanmışlardı hastahane degistirdim bahcecide mikrocio degil baska bir yontem dedi doktor tam adini hatirlamiyorum

kızlar bide hacamatı arastırın deneyin.. bayanlarda yumurtalıkları erkeklerdede sperm vs artırıyor bn dnasını düzelttiğine inanıyorum spermin
bizde tüp bebek yaptırdık şükür ilk deneme tuttu 3. gün embriyosu transfer ettiler

aynı olaylar benim de başıma geldi iki tüp bebek denemesi 27 ve 24 yumurta toplandı hiçbirii 3.güne gitmedi ben artık çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana da fikir verin

aynı olaylar benim de başıma geldi iki tüp bebek denemesi 27 ve 24 yumurta toplandı hiçbirii 3.güne gitmedi ben artık çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana da fikir verin
Aynısı 3 denemede benim de başıma geldi maalesef bende ne yapacağımı bilmiyorum Allah bize yardım etsin

Özelden yazacağım sana canım ikiz bebeklerim var müsait olayım. Bizde de sperm sayısını ve hareketlilik sorunu vardı. Benimde embriyolarim üçüncü geçmedi hiç ilk iki negatifte yani üçüncü de çok şükür bebeklerime kavuştum
Ne gibi öneriniz olur bana da yazar mısınız lütfen

Canim ben egricayirdan aliyorum..yalniz icerigine dikkat et..karisim olmasin..yuzde yuz arisutu olsun..arifoglu beoo markalarida var..arifogluda iyidir diye dusunuyorum..ama ben hep egricayirdan aldim..kuenzimq10da bendeki kirmizi kutunun icinde..puritans pride bendeki kuenzimq10.ama esinede lutfen muhakkak kullandir..canim.proxeed diye erkekler icin olanida var vitamin..ecaznelerde aynidir diye dusunuyorum..gunde 1 defa iciyorum kuenzimq10u ..yalniz doktoruna danis lutfen..cunki vitaminleri gunluk tukmetmen gerek miktar var..
Arı sütünü nasıl kullanıyorsunuz biraz bilgi verir misiniz acaba günde 1 tane mi aç mı tok mu

Arı sütünü nasıl kullanıyorsunuz biraz bilgi verir misiniz acaba günde 1 tane mi aç mı tok mu
Merhaba canim.ben ampul seklinde olanindan almadim..aldigim merkezdeki gorevlinin dedigi miktarda tukettim..icinden minik bir kasik cikiyor..hergun sabah ac karnina 1 kasik..kendi kutusunun icinden cikan kasikla dil altina koyup bekletiyodum..dilimin altinda..5 dakka bekletmek gerekiyormius..ama ben 5 dakka cok bekletemiyodum..cunki yakiyodu..gorevliye sordum..5 dakka bekletemiyosaniz bekletebildiginiz kadr bekletin ozman demislerdi..buzdolabinda saklanmasi gerekiyor..ve 15.20 gun icindede tuketilmesi gerekiyor..bilgin olsun..

Merhaba canim.ben ampul seklinde olanindan almadim..aldigim merkezdeki gorevlinin dedigi miktarda tukettim..icinden minik bir kasik cikiyor..hergun sabah ac karnina 1 kasik..kendi kutusunun icinden cikan kasikla dil altina koyup bekletiyodum..dilimin altinda..5 dakka bekletmek gerekiyormius..ama ben 5 dakka cok bekletemiyodum..cunki yakiyodu..gorevliye sordum..5 dakka bekletemiyosaniz bekletebildiginiz kadr bekletin ozman demislerdi..buzdolabinda saklanmasi gerekiyor..ve 15.20 gun icindede tuketilmesi gerekiyor..bilgin olsun..
Ben arısütüne başladım ama genel olarak sağlıklı yaşam için diyebilirim. Yarn transfer hazırlığına başlıyorum devam etsem bir sakıncası olur mu bilginiz var mı

Ben arısütüne başladım ama genel olarak sağlıklı yaşam için diyebilirim. Yarn transfer hazırlığına başlıyorum devam etsem bir sakıncası olur mu bilginiz var mı
Canim toplanana kadar yumurtan devam edebilirisin..bence ..cunki kendi doktorum..vitamin ilaclarini icebilirsin diyodu.toplamaya kadar.arisutude..dogal bisey oldugu icin..zararli olacagini dusunmuyorum..

Merhabalar canım bu mesajı yazalı aya olmuş bir bilgi edindin mi benim de embriyolar 5. Güne gelemeden yolda kaldı çoğu 3 e bile gelmedi

yok hayır hiç birşey demediler ve öylece kaldı 2 yıl oldu tekrartedaviye başlamayı düşünüyorum

yok hayır hiç birşey demediler ve öylece kaldı 2 yıl oldu tekrartedaviye başlamayı düşünüyorum
Hayırlısı olsun inşallah bence güzel bi hazırlık yap önden yumurta kalitesini arttırmak için kilon varsa dikkate et biraz sağlıklı beslenmeye gayret göster ondan sonra başla benim transfer yapıldı şuan kalan 2 embriyom ile ama pek ümitli değilim tutmazsa hemen diyetli sağlıklıhazırlık sürecine başlamayı düşünüyorum

Hayırlısı olsun inşallah bence güzel bi hazırlık yap önden yumurta kalitesini arttırmak için kilon varsa dikkate et biraz sağlıklı beslenmeye gayret göster ondan sonra başla benim transfer yapıldı şuan kalan 2 embriyom ile ama pek ümitli değilim tutmazsa hemen diyetli sağlıklıhazırlık sürecine başlamayı düşünüyorum
yaaaa sonucunuz ne oldu inşallah hayırlı sonuçlanmıştır embriyo gelişimi için ne yaptınız bu sfer

yaaaa sonucunuz ne oldu inşallah hayırlı sonuçlanmıştır embriyo gelişimi için ne yaptınız bu sfer
Bu kez bişey yapmadım çünki yumurtamın kalitesiz olduğunu yeni öğrendim yani bu tedavide transfer de başarısız oldu malesef 😞 keşke şuan bildiklerimi sürecin başında biliyor olsaydım ibrahim saraçoğlunun havuç ve incir kürü varmış birde soğan kürü 3 ay onları yapıp 15 20 kilo verip yeniden başlamayı düşünüyorum

Back