- 25 Nisan 2021
- 23
- 14
- 1
- 29
- Konu Sahibi Esranefes6
26 yumurtam toplandı 16 tanesi dollendi 3.gune çıktı 5.günde gelişimleri durdu 2. Tüp bebege baslayacam ama cok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşarım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim şu an sadece omega3 kullanıyorum doktorumonuCanim cok gecmis olsun..sana sadece sunu onerebilirim..3 aylik ilac tedavisi kullanmadan sakin 2. Tedaviye baslama..tecrubeyle sabitt..hemde esinde kullansin..birde ims yontemi var..onuda muhakkkak yaptir..yumurta toplandiktan sonra..onu doktorundan iste..
Cok teşekkür ederim şu an sadece omega3 kullanıyorum doktorum onu tek verdi bahcecide tedavi görüyorum merkezimi degistirsem acaba
Üzme kendini stres yapma stres yumurtaları etkiliyor canım ama ilaç tedavisi olmadan nasıl tüp Bebek yapıyor doktor Hatay'da bir doktor var gelme imkanın varsa gel buraya ablam ilk denemesi negatif oldu yumurta rezervi azdı 8 ay ilaç tedavisi verdi doktor kullandı tüp Bebek yaptı tek yumurta transfer ettiler tuttu çok şükür bu doktor ilaç tedavisi yapmadan transfer yapmıyor yumurtaları geliştirici ilaç veriyor tavsiye ederim26 yumurtam toplandı 16 tanesi dollendi 3.gune çıktı 5.günde gelişimleri durdu 2. Tüp bebege baslayacam ama cok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşarım diye
Bahçeci diyarbakırda tedavi görüyorum aynen bende dedim yumurtaları kalitesi icin ilac yokmu dedim kullansam gerek yok dedi omega 3 kullan 3 ay sonra tekrar gel dedi ben 25 yaşındayım 26 yumurtadan 1 tanesinin bile kaliteli çıkmaması beni baya üzüyor korkuyorum da ikinci tedaviye polikistik over sendromu var bende eşimde de sperm sayısı düşük 2.5 yıldır evliyim hic gebelik yaşamadımÜzme kendini stres yapma stres yumurtaları etkiliyor canım ama ilaç tedavisi olmadan nasıl tüp Bebek yapıyor doktor Hatay'da bir doktor var gelme imkanın varsa gel buraya ablam ilk denemesi negatif oldu yumurta rezervi azdı 8 ay ilaç tedavisi verdi doktor kullandı tüp Bebek yaptı tek yumurta transfer ettiler tuttu çok şükür bu doktor ilaç tedavisi yapmadan transfer yapmıyor yumurtaları geliştirici ilaç veriyor tavsiye ederim
Olur inşallah canım bence tedavi vermesi lazım benimde çocuğum yok Antep'te tüp Bebek yaptım olmadı hiç bir sorun yok dediler ablamda Antep'te yaptı onunkide kimyasal oldu ablam Hatay'da bir doktora gitti tek yumurtayla hamile kaldı şimdi bende oraya gittim rahminde miyom olduğunu öğrendim 3 ay sonra amaliyat olacam amaliyattan önce yumurtalarim toplanacak sonra amaliyat 3 ay dinlenme amaliyattan sonra sonra transfer olacağım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah herkese yani ilk gittiğim yer hiç ilgili değildi belkide orda tedavi görürken bu miyom vardı ve doktor söylemedi öyle birşey yaptıysa hakkımı helal etmiyorum bu doktorum çok ilgili çok memnunum Allah korkusu var namaz kılan oruç tutan bir doktor amaliyat olmazsan dedi düşer dedi bize o yüzden bende amaliyat olucam ama gelme durumun varsa gel.canim buraya biz şimdi eşimle ilaç kullanıyoruz 3 ay bana yumurta geliştirici verdi eşime sipem daha iyi kalite sagliyacak ilaç verdi çok iyi bir doktor tedavi yapmadan tüp Bebek yapmiyor başka Doktorlar gibi kusura bakma biraz uzun yazdımBahçeci diyarbakırda tedavi görüyorum aynen bende dedim yumurtaları kalitesi icin ilac yokmu dedim kullansam gerek yok dedi omega 3 kullan 3 ay sonra tekrar gel dedi ben 25 yaşındayım 26 yumurtadan 1 tanesinin bile kaliteli çıkmaması beni baya üzüyor korkuyorum da ikinci tedaviye polikistik over sendromu var bende eşimde de sperm sayısı düşük 2.5 yıldır evliyim hic gebelik yaşamadım
Estağfurullah canm yumurta geliştirici olarak hangi ilacı kullanıyorsunOlur inşallah canım bence tedavi vermesi lazım benimde çocuğum yok Antep'te tüp Bebek yaptım olmadı hiç bir sorun yok dediler ablamda Antep'te yaptı onunkide kimyasal oldu ablam Hatay'da bir doktora gitti tek yumurtayla hamile kaldı şimdi bende oraya gittim rahminde miyom olduğunu öğrendim 3 ay sonra amaliyat olacam amaliyattan önce yumurtalarim toplanacak sonra amaliyat 3 ay dinlenme amaliyattan sonra sonra transfer olacağım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah herkese yani ilk gittiğim yer hiç ilgili değildi belkide orda tedavi görürken bu miyom vardı ve doktor söylemedi öyle birşey yaptıysa hakkımı helal etmiyorum bu doktorum çok ilgili çok memnunum Allah korkusu var namaz kılan oruç tutan bir doktor amaliyat olmazsan dedi düşer dedi bize o yüzden bende amaliyat olucam ama gelme durumun varsa gel.canim buraya biz şimdi eşimle ilaç kullanıyoruz 3 ay bana yumurta geliştirici verdi eşime sipem daha iyi kalite sagliyacak ilaç verdi çok iyi bir doktor tedavi yapmadan tüp Bebek yapmiyor başka Doktorlar gibi kusura bakma biraz uzun yazdım
Canim onega 3 yetmez..saf arisutu ve kuenzimq10 da kullan..ayni zmanda..d vitamini degerlerine baktir..eger az ise..d vitaminede basla..esin icinde proxeed var ona baslayabilirisniz..vitamin..ve keciboynuzu ozu yada pekmezi icir..kuzum..bunlar zararli degil..en kotu basgisikliginiz guclenir..Cok teşekkür ederim şu an sadece omega3 kullanıyorum doktorumonu
Supra life canım bunun hem bayan hem erkek olanı var pembe olan bayan mavi olan erkek için fiyat her kutu 340 liraEstağfurullah canm yumurta geliştirici olarak hangi ilacı kullanıyorsun
Estağfurullah canm yumurta geliştirici olarak hangi ilacı kullanıyorsun
Canm ben doktora dedim sperm dna testi yapalım dedi ona gerek yok onu yaparsın parayı verirsin bana ama onda pek bir sey çıkmıyor gereksiz yere paranızı vermeyin dedi sadece kromozom testi istedi onu ben dile getirdim için rahat olsun diye bunu yaptır o zaman dediCanim oncelikle bildigim kadariyla embriyo 3. Gune kadar geliyorsa yumurtada sorun yok 3 ten sonrasi olmuyorsa spermde sorun var bunu unlu doktorlardan duydum. Esine sperm dna testi genetik kromozom ne varsa yaptirmani ve doktorun bana biraz garip geldi sadece omega 3 bence cok yetersiz doktorlar her yerde anlatiyor.
Ari sutu mutlaka co10 200 mg ve hatta selenyumda kullan ve hatta proxeed plus women var onuda kullanabilirsin L arginine 500 mg ekstra bunuda alabilirsin 3 ay kendine cok iyi bak ama esine de arastir macun yaptirabilirsin hic olmadi onada omega 3 e vitamini ve ari sutu ver
Canim hangi sehirdesiniz ? Sisli memorialde prof Semra hocayla görüşmenizi de tavsiye ederim. Ben onlara başvurdum 10 ay deniyoruz olmuyor diye ilk muayene ücretsiz beni bir prof bir doc doktor tam 2 saat muayene etti ben böyle bir muayene hayatımda görmemiştim. Onlara cok güveniyorum simdi asilama yaptık Allahin izniyle test gunum 2 gun sonra .Canm ben doktora dedim sperm dna testi yapalım dedi ona gerek yok onu yaparsın parayı verirsin bana ama onda pek bir sey çıkmıyor gereksiz yere paranızı vermeyin dedi sadece kromozom testi istedi onu ben dile getirdim için rahat olsun diye bunu yaptır o zaman dedi
Diyarbakirdayim canm keşke benimde oyle sehir dışına çıkma imkanm olsaydi ama eşim çalışıyor anca temmuz ayinda gidebilirizCanim hangi sehirdesiniz ? Sisli memorialde prof Semra hocayla görüşmenizi de tavsiye ederim. Ben onlara başvurdum 10 ay deniyoruz olmuyor diye ilk muayene ücretsiz beni bir prof bir doc doktor tam 2 saat muayene etti ben böyle bir muayene hayatımda görmemiştim. Onlara cok güveniyorum simdi asilama yaptık Allahin izniyle test gunum 2 gun sonra .
Ama tavsiyem baska doktorada gitmeniz
Canım sorun sperm kaynaklı mi? Ayrıntılı belirtir mısın?26 yumurtam toplandı 16 tanesi dollendi 3.gune çıktı 5.günde gelişimleri durdu 2. Tüp bebege baslayacam ama cok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşarım diye
25 yaşındayım canm polikistik over sendromu var bende eşimde sperm sayısı az 10 milyondu ama diger tahlilerinde sorun yok hareketi morfolojisi falan iyi sadece sayi düşük oda doktor dedi tüp bebek icin yeterli bir sayıdırCanım sorun sperm kaynaklı mi? Ayrıntılı belirtir mısın?
canım arı sutu bide kuenzmq10 alacam sana danışayım dedim hangi marka onerirsin ari sutu olarak arifoglu markasindan alayim mi sana zahmet yardimci olurmusunCanim onega 3 yetmez..saf arisutu ve kuenzimq10 da kullan..ayni zmanda..d vitamini degerlerine baktir..eger az ise..d vitaminede basla..esin icinde proxeed var ona baslayabilirisniz..vitamin..ve keciboynuzu ozu yada pekmezi icir..kuzum..bunlar zararli degil..en kotu basgisikliginiz guclenir..
Canim ben egricayirdan aliyorum..yalniz icerigine dikkat et..karisim olmasin..yuzde yuz arisutu olsun..arifoglu beoo markalarida var..arifogluda iyidir diye dusunuyorum..ama ben hep egricayirdan aldim..kuenzimq10da bendeki kirmizi kutunun icinde..puritans pride bendeki kuenzimq10.ama esinede lutfen muhakkak kullandir..canim.proxeed diye erkekler icin olanida var vitamin..ecaznelerde aynidir diye dusunuyorum..gunde 1 defa iciyorum kuenzimq10u ..yalniz doktoruna danis lutfen..cunki vitaminleri gunluk tukmetmen gerek miktar var..canım arı sutu bide kuenzmq10 alacam sana danışayım dedim hangi marka onerirsin ari sutu olarak arifoglu markasindan alayim mi sana zahmet yardimci olurmusun