Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
embriyoları kaliteli ama tutmayan,histeroskopiden sonra olumlu sonuç alanlar ...
iyi akşamlar arkadaşlar.benim 3 negatif denemem var,gelecek ay dondurulmuş deneyeceğiz.embriyoların kalitesi iyi denmesine rağmen hiç tutunma olmadı.bunun için dr.umuz histeroskopi önerdi.bizim durumda olup histereskopiden sonra tedavisi olumlu olan var mı?
bunu bende merak ediyorum... 3 başarısız denemem var... 4. den önce histereskopi olcam...inşallah 4.de kuzucuğuma kavuşurum... inşallah isteyen dileyen herkes kavuşur bebeğine...
dondulmuştan önce mi sonra mı histereskopi,karar veremiyorum.kimse yok muuuuuu,böyle bir durumda olup,hamile kalan,bana yardımcı olacak kimse. dondulmuşla ilk olacak,histeroskopiyi öncesinde mi yaptırsam,yoksa dondurlmuşu denedikten sonra mı