Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün sonra kan testi yapabilirsin demişti doktor, 5.gün bugün. erken sanırım. ama yerleşme kanaması bu durumda ne zaman oluyor onu merak ediyorum, blastokist 5.gün embriyosu transfer olunca tutunma aşamasına geciyormuş ama bende azda olsa kanama olmadı. belki de daha erken onuda bilmiyorum.Test yaptınız mi hamileyseniz kesin çıkar
10 gün sonra kan testi yapabilirsin demişti doktor, 5.gün bugün. erken sanırım. ama yerleşme kanaması bu durumda ne zaman oluyor onu merak ediyorum, blastokist 5.gün embriyosu transfer olunca tutunma aşamasına geciyormuş ama bende azda olsa kanama olmadı. belki de daha erken onuda bilmiyorum.
ateş basıyor ve gögüsler şiş sadece bende. baskada bişey yok. ara ara hafif sancılanıyorum sanki, oda yerimde durmadığım icin. bakalım bekliyoruz hasretle test gününüCanım bugün benimde 5. Günüm ve hiç belirtim yok![]()
Ne olursunuz dinlemeyin kendinizi lütfennn☹ benimde yoktu ki. Adet günümde ağrım oldu birtek. Yaşadığım bazı şeyler var gebelik belirtisi gibi ama transfer öncesinde de vardı yani ilaçların etkisi ☺Canım bugün benimde 5. Günüm ve hiç belirtim yok![]()
evet zamanını bekleyip test yapalım, cünkü illa ki etkileniriz. yerleşme kanamasından yana düşüncem vardı ama herkeste olmuyor veya daha sonra olacak belli değil, onuda kafamdan cıkarıp atıyorum artık sakince günümü bekleyeceğimBen 5. Gün öğrendim ama sen sakın test yapma bir arkadaş yaptı ve çıkmayınca çok kötü oldu 5. Gün çok erken ben çıkmasa da üzülmezdim erken olduğunu biliyorum ama herkes aynı düşünmüyor. Bugün 8. Günüm ama yerleşme kanaması olmadı zaten herkeste olan birşey değil ki bu. Zira yerleşme kanaması bile ben artık kan falan görmek istemiyorumsağlıkla ilerleyelim inşallah sende bebeğine kavuşursun❤
biz kadınlarrr ahhh ahhhh, , aslında haklısın, kendi kendimizi endişelendiriyoruz.Ne olursunuz dinlemeyin kendinizi lütfennn☹ benimde yoktu ki. Adet günümde ağrım oldu birtek. Yaşadığım bazı şeyler var gebelik belirtisi gibi ama transfer öncesinde de vardı yani ilaçların etkisi ☺
evet zamanını bekleyip test yapalım, cünkü illa ki etkileniriz. yerleşme kanamasından yana düşüncem vardı ama herkeste olmuyor veya daha sonra olacak belli değil, onuda kafamdan cıkarıp atıyorum artık sakince günümü bekleyeceğim![]()
Canım kafaya takmamakla belirti aramakla o kadar haklısın ki ama ben böyle çabalayanları görünce bu yaptıklarından çevirmeye çalışıyorum çünkü gerçekten kafamı rahat tuttum ve tuttu çok şükür. Tabi olacağı varsa olur o ayrı birşey ama stres bu tedavinin en büyük düşmanı kuzum. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin diren az kaldı test gününebiz kadınlarrr ahhh ahhhh, , aslında haklısın, kendi kendimizi endişelendiriyoruz.
test günü gelse bir an önce :)
Ne olursunuz dinlemeyin kendinizi lütfennn☹ benimde yoktu ki. Adet günümde ağrım oldu birtek. Yaşadığım bazı şeyler var gebelik belirtisi gibi ama transfer öncesinde de vardı yani ilaçların etkisi ☺
Ah ah kendinize yazık ediyorsunuz vallahi. Bak içim içimi yiyor kese var mı kalbi atacak mı diye ama açıpta araştırmıyorum çünkü strese sokar bu beni. Bunu neden yapayım ki? Kendime bebeğime neden zarar vereyim ki diyorum. İnşallah olumlu sonuç alırsın test yapınca yaz muhakkak merak ederimBende diyorum bunu kendi kendime sonra kendimi forumda gezerken buluyorum acaba belirtisi olan varmı diye
Bende 7. Günümde erken test yapmayı düşünüyorum.
Selam canim, kacinci gun embriyosu?Selamlar herkesebenim de transferimin 4. Günü. Transfer olduğum günden beri uykudan gözümü açamıyorum. Bel ağrısı, sırt ağrısı cabası.
Bunlar normal mi? 3. Transferim bu benim. İlk deva böyle şeyler oluyor.
İlk ne zaman test yaptırabilirim acaba?
Senin kan deger sonuclarin ne cikmisti?Ah ah kendinize yazık ediyorsunuz vallahi. Bak içim içimi yiyor kese var mı kalbi atacak mı diye ama açıpta araştırmıyorum çünkü strese sokar bu beni. Bunu neden yapayım ki? Kendime bebeğime neden zarar vereyim ki diyorum. İnşallah olumlu sonuç alırsın test yapınca yaz muhakkak merak ederim![]()
Merhaba hanimlar,
daha once yazmistim size yerlesme kanamasi olmadi vs. Diye, bosuna endise etmisim cunku bende henuz olmadi. Ve 9.gun pozitifi gordum.
FAKATTT
İlk Tup bebek tedavim
22 haziran : yumurtam toplandi
27 haziran : transferim yapildi (5.gun blastokist)
6 temmuz ilk kan testim : 221,64 cikti
8 temmuz kan testim : 376,50 cikti
bunu tup bebek hastanesine bildirdim,
Ayrica kadin dogum uzmanima bildirdim.
kadin dogum uzmanim; guzel yukseliyor, cok iyi dedi.
Tup bebek hastanesinden aradiklarinda ; % 100 artis olmamis sinirin ustundesin 10 temmuzda yine kan testi yaptir sonucu bildir dedi.
Hesabima gore % 70 artis olmus.
hanimlar size soruyorum asagida yazdiklarimin etkisi olur mu?
1- farkli hastanede yaptirdim.
2- ilk testi saat 12 ye dogru , ikinci testi sabah 9 a dogru verdim. Arasinda 2-2,5 saat oynuyor,
nasil yorumlarsiniz hanimlar![]()
İnsallah yarin iyi bir artis gorurum istedikleri gibi, yarin 2.kan verdigim ayni hastaneye ayni saatte gidicem bakalim hayirlisi insallah, dua edin allah rizasi icin. Sizin de insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsunLabatuvardan dolayı farklılık olur. Aynı yerde kan vermek önemli. Artış güzel gibi saat farkında var sonuçta. Hayırlı olsun.
İnsallah yarin iyi bir artis gorurum istedikleri gibi, yarin 2.kan verdigim ayni hastaneye ayni saatte gidicem bakalim hayirlisi insallah, dua edin allah rizasi icin. Sizin de insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsun ❤
Aminnnn, insallahhhÇok teşekkür ederim, rabbim gönlünüze göre versin. Kalp atışlarını duymakta nasip olsun inşallah.❤