Evet gerçekten de öyle bende günde iki kez progestan iğnesi bi de oscopar kan sulandırıcı iğne yapıyorum benim de bugün 8.günü ayın 11i dedi doktor kan tahlili için zor bekliyorumBeklemek transferden zormuş her gün iki tane progestan iğnesi oluyorum artık karnım o kadar şişdi ki 9 u benim test günüm
Tebrik ederim. Benim de 1 adet 3.gün 8 hücreli embriyom var sizinle aynı sanırım . Transferi bekliyorumKızlar bugün beta değerim 35:43 14. Günüm 3. Gün transferi oldu doktorum sonuç iyi dedi 2 gün sonrasını bekliyoruz bakalım
Cook sevindim kızlar benimde sonucum pozitifKızlar bugün beta değerim 35:43 14. Günüm 3. Gün transferi oldu doktorum sonuç iyi dedi 2 gün sonrasını bekliyoruz bakalım
Benimde 8 hücreliydi 10 yumurtadan 2 tane kaldı eşim tek istedi inşallah gönlünce olsunTebrik ederim. Benim de 1 adet 3.gün 8 hücreli embriyom var sizinle aynı sanırım . Transferi bekliyorum
Rabbim kucağına almayı nasip etsin sonucun kaç çıktıCook sevindim kızlar benimde sonucum pozitif
İnş darısı tüm bekleyenlerre sağ salim kavusmak olsun inş 205 diRabbim kucağına almayı nasip etsin sonucun kaç çıktı
Benim doktorum 3/4 gün yatacaksın dedi ama kısıtlı hareket eğilmek yükseğe uzanmak yasak. Dedi doktoruna sor en iyisi ama bence bi 4/5 gün kısıtlı hareket etmen lazımHazır transfer olanları burada bulmuşken bir soru sormak istiyorum. Ben İstanbul'da transfer olacağım fakat il dışından geleceğim. 7 saat araba yolculuğu sürüyor. Bu durumda İstanbul'da kaç gün kalmalıyım sizce?
En garantisi 1 hafta kalmak sanırım. Kontrole gittiğimde soracağım bakalım.Benim doktorum 3/4 gün yatacaksın dedi ama kısıtlı hareket eğilmek yükseğe uzanmak yasak. Dedi doktoruna sor en iyisi ama bence bi 4/5 gün kısıtlı hareket etmen lazım
Tutunma 48 saat içinde oluyor ilk 48 saat çok önemli ucakla yolculuk edilir ama arabada uzun süre cukurlar falan bilmiyorum doktorunuza mutlaka sorunHazır transfer olanları burada bulmuşken bir soru sormak istiyorum. Ben İstanbul'da transfer olacağım fakat il dışından geleceğim. 7 saat araba yolculuğu sürüyor. Bu durumda İstanbul'da kaç gün kalmalıyım sizce?
merhaba, ben de çarşamba günü transfer oldum. hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. 3. gün 8 hücreli tek embriyo. ama bende hiç ağrı yok bu olumsuz bi şey mi acabaMerhaba, tranfer olalı 3. Günüm kasık ve bel ağrım var , inşallah tutar
Benim doktorum kasık, bel ağrın olabilir normal dedi.Bende progeston iğne ve fitile devam ediyorum diğer ilaçlarımla.Ama hiçbir belirtiyi de kendin yorumlama dedi, sadece kan tahlili anlaşılır boşuna evham yapma dedi. Bazı kişilerde 5 günden sonra ağrı olabiliyormuş hafif hafifmerhaba, ben de çarşamba günü transfer oldum. hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. 3. gün 8 hücreli tek embriyo. ama bende hiç ağrı yok bu olumsuz bi şey mi acababir de oksapar kullanıyorum tüm göbeğim mosmor oldu sizde durum nasıl?
benim de progesteron iğne ve fitillerim devam ediyor hiç bi ilacımı bıraktırmadı doktorBenim doktorum kasık, bel ağrın olabilir normal dedi.Bende progeston iğne ve fitile devam ediyorum diğer ilaçlarımla.Ama hiçbir belirtiyi de kendin yorumlama dedi, sadece kan tahlili anlaşılır boşuna evham yapma dedi. Bazı kişilerde 5 günden sonra ağrı olabiliyormuş hafif hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?