Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de öyleydi 6.gun öylesine test yapmıştım pozitif çıktı 7.gun lekelenme oldu üç gün sürdü ve doktora gitmiştim progestan başlattı geçtiMerhaba kızlar bugün transfer sonrası 5. Günüm arada çok az kasık arım oluyor ama onun dısında hiçbir belirti yok. Sizde durumlar nasıl bekleme süresinde neler yapıyorsunuz destek olalım
Benim de 6.gunum bazen bel ağrısı oluyor o kadar belirti aramak yanlış ama üzülüyorum yine deMerhaba kızlar bugün transfer sonrası 5. Günüm arada çok az kasık arım oluyor ama onun dısında hiçbir belirti yok. Sizde durumlar nasıl bekleme süresinde neler yapıyorsunuz destek olalım
Teste çıktıysa tuttu sizin ne mutlu size ben her gün iki adet progrstan ignedi oluyorumBenim de öyleydi 6.gun öylesine test yapmıştım pozitif çıktı 7.gun lekelenme oldu üç gün sürdü ve doktora gitmiştim progestan başlattı geçti
Bende hergun prolutex vuruluyorum oda progestan içeriyor ve gebeliğin 10.haftaisna kadar vurulacagim malesef ki hamile kalınca bitmiyoTeste çıktıysa tuttu sizin ne mutlu size ben her gün iki adet progrstan ignedi oluyorum
Sizin kaç gün oldu betanıza baktırdınız mıBende hergun prolutex vuruluyorum oda progestan içeriyor ve gebeliğin 10.haftaisna kadar vurulacagim malesef ki hamile kalınca bitmiyoignelere devam
![]()
Evet hamileyim çok şükür ama çok yeni geçen hafta öğrendim bendeSizin kaç gün oldu betanıza baktırdınız mı
İnş birlikte güzel haber alırız benim test günüm çarşamdaMerhaba benimde bugün 9. Günüm 3. Gün 8 hücreli iyi kalite embriyo transferi yapıldı heyecanla bekliyorum 7. Günü normal gebelik testi yaptım bişey çıkmadı ama benim daha önce 3 kere hamile kaldım idrara genelde 12. Gün çıkıyor çatlatma iğnesi olduğum için de artık testler yanıltıcı olacağı için pazartesi test günüm onu bekleyeceğim Allah hepimizin gönlüne göre versin
Merhaba benim de 3. Gün 8 hücreli. Ben 2. regli bekliyorum. İnşallah tutunur bana da umut olurMerhaba benimde bugün 9. Günüm 3. Gün 8 hücreli iyi kalite embriyo transferi yapıldı heyecanla bekliyorum 7. Günü normal gebelik testi yaptım bişey çıkmadı ama benim daha önce 3 kere hamile kaldım idrara genelde 12. Gün çıkıyor çatlatma iğnesi olduğum için de artık testler yanıltıcı olacağı için pazartesi test günüm onu bekleyeceğim Allah hepimizin gönlüne göre versin
İnşallah arkadaşımİnş birlikte güzel haber alırız benim test günüm çarşamda
Merhaba Rabbim inşAllah hayırlı haberler almayı nasip etsinBeklemek transferden zormuş her gün iki tane progestan iğnesi oluyorum artık karnım o kadar şişdi ki 9 u benim test günüm
Benim de belirtim yoktu çok nadir kasıklarım ağrıyordu o da heralde psikolojikti6. Günümde bitti hiç bir belirti yok üzülüyorum
Çook sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Alla tamamına erdirsin betanız kaçdı öğrendiğinizdeBenim de belirtim yoktu çok nadir kasıklarım ağrıyordu o da heralde psikolojikti
Bende üzülmüştüm hatta ama belirti olmaması çok normal ümidinizi kaybetmeyin![]()