Embriyo transferi sonrası sonuç bekleyenler tecrübeliler

zenan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
340
128
33
35
Merhaba kızlar bugün transfer sonrası 5. Günüm arada çok az kasık arım oluyor ama onun dısında hiçbir belirti yok. Sizde durumlar nasıl bekleme süresinde neler yapıyorsunuz destek olalım

Merhaba kızlar bugün transfer sonrası 5. Günüm arada çok az kasık arım oluyor ama onun dısında hiçbir belirti yok. Sizde durumlar nasıl bekleme süresinde neler yapıyorsunuz destek olalım
Benim de öyleydi 6.gun öylesine test yapmıştım pozitif çıktı 7.gun lekelenme oldu üç gün sürdü ve doktora gitmiştim progestan başlattı geçti

Benim de 6.gunum bazen bel ağrısı oluyor o kadar belirti aramak yanlış ama üzülüyorum yine de

Beklemek transferden zormuş her gün iki tane progestan iğnesi oluyorum artık karnım o kadar şişdi ki 9 u benim test günüm

Benim de öyleydi 6.gun öylesine test yapmıştım pozitif çıktı 7.gun lekelenme oldu üç gün sürdü ve doktora gitmiştim progestan başlattı geçti
Teste çıktıysa tuttu sizin ne mutlu size ben her gün iki adet progrstan ignedi oluyorum

Rahim için her gün bir tane avakado yogurtla karıstırıp yiyorum tavsiye ederim transferden önce rahim kalınlıgınız nasıldı

Teste çıktıysa tuttu sizin ne mutlu size ben her gün iki adet progrstan ignedi oluyorum
Bende hergun prolutex vuruluyorum oda progestan içeriyor ve gebeliğin 10.haftaisna kadar vurulacagim malesef ki hamile kalınca bitmiyo 😔ignelere devam 🥰

Ben ondan iki tane vuruluyorum aynı anda çünkü transferden önce progestanım 11 çıkmıstı sanırım düşük

Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş kaçıncı gün beta testi yaptınız ve hangi değerle öğrendiniz acaba

Merhaba benimde bugün 9. Günüm 3. Gün 8 hücreli iyi kalite embriyo transferi yapıldı heyecanla bekliyorum 7. Günü normal gebelik testi yaptım bişey çıkmadı ama benim daha önce 3 kere hamile kaldım idrara genelde 12. Gün çıkıyor çatlatma iğnesi olduğum için de artık testler yanıltıcı olacağı için pazartesi test günüm onu bekleyeceğim Allah hepimizin gönlüne göre versin

Merhaba benimde bugün 9. Günüm 3. Gün 8 hücreli iyi kalite embriyo transferi yapıldı heyecanla bekliyorum 7. Günü normal gebelik testi yaptım bişey çıkmadı ama benim daha önce 3 kere hamile kaldım idrara genelde 12. Gün çıkıyor çatlatma iğnesi olduğum için de artık testler yanıltıcı olacağı için pazartesi test günüm onu bekleyeceğim Allah hepimizin gönlüne göre versin
İnş birlikte güzel haber alırız benim test günüm çarşamda

Merhaba benim de 3. Gün 8 hücreli. Ben 2. regli bekliyorum. İnşallah tutunur bana da umut olur

Beklemek transferden zormuş her gün iki tane progestan iğnesi oluyorum artık karnım o kadar şişdi ki 9 u benim test günüm
Merhaba Rabbim inşAllah hayırlı haberler almayı nasip etsin 🤲🏻
Benim de transferimin 9. Günü pozitif elhamdülillah
Progestan vurulurken göbeğim o kadar acıyordu ki iğne batmıyordu
Pozitif olduğunu öğrenince inanın acım bile dindi 🥲🐣

Benim de belirtim yoktu çok nadir kasıklarım ağrıyordu o da heralde psikolojikti
Bende üzülmüştüm hatta ama belirti olmaması çok normal ümidinizi kaybetmeyin 🤲🏻🌹
Çook sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Alla tamamına erdirsin betanız kaçdı öğrendiğinizde

Back
X