- Konu Sahibi minikmucizem44
-
Senın taze transfermiydi canımHayır cıkmadı kan testi bakmadım.Hep idrar bakıyordum sonra okudum ki yalancı pozitiflik olabiliyormusOff cok zor bir donemmiş bu.Ve bu benım ilk denemem.Demekki insanlar ne zorluklardan gecıyorlarmıs daha iyi anlıyor insan.
Senin taze transfer miydi canım?Canım onun etkisi bitmiştir çoktan, çünkü benim transferden sonraki 5. Gün testim çift çizgi çıkmıştı. 7. Gün de kan testi vermiştim. Sizin kan testiniz mi negatif cıktı yani?
Evet taze transferdi benim 5. Gün embriyosuSenin taze transfer miydi canım?
Hayırlısı artık ne dıyeyım.Sormanuz bile destek oluyo tesekkur ederımEvet taze transferdi benim 5. Gün embriyosu
benimde donmuş transferdi ama hiç duymamıştım ilginç geldi tamam canımBenım ohss riski oldugu için öbür aya kalmıstı.Donmus embriyo transferi oldum yani.Transferden 6 gun once yapmıstım.Yanı sadece taze transferde degıl donmusda da yapılıyor
hayırlı olsun hamileliğinizCanım onun etkisi bitmiştir çoktan, çünkü benim transferden sonraki 5. Gün testim çift çizgi çıkmıştı. 7. Gün de kan testi vermiştim. Sizin kan testiniz mi negatif cıktı yani?
Normal testti, ama çok aşırı silik bir çizgiydi , 6. Günü yaptigimda daha netti. Bir de bana çift embriyo transfer edilmişti, belki de ikisi de tuttuğu için erken çıkmış olabilir.hayırlı olsun hamileliğiniz
5.gün erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal kaset testlerden mi
benim bugün 6.günüm normal test vardı elimde yaptım ama tek çizgi malesef
sanırım büyük ihtimalle erken olduğu için ve sonrasında da da negatif olabilir tabi
beklemedeyim.
c.tesi 8.günüm erken GEBELİK testi yapmayı düşünüyorum
anladım hayırlısı olsun teşekkürlerNormal testti, ama çok aşırı silik bir çizgiydi , 6. Günü yaptigimda daha netti. Bir de bana çift embriyo transfer edilmişti, belki de ikisi de tuttuğu için erken çıkmış olabilir.
Ama normal testlerde de çıkıyormuş, hep öyle yazmışlardı forumlarda :)
Transfer oncesi catlatma iğnesi vurulmuş muydunuz peki?Normal testti, ama çok aşırı silik bir çizgiydi , 6. Günü yaptigimda daha netti. Bir de bana çift embriyo transfer edilmişti, belki de ikisi de tuttuğu için erken çıkmış olabilir.
Yumurta toplama öncesi ovitrelle vurmuştum, transfer öncesi vurmadım, zaten yumurtalar catlasın diye veriliyor o iğne, yumurta toplandıktan sonra verildiğini hiç duymamıştım.Transfer oncesi catlatma iğnesi vurulmuş muydunuz peki?
Tamam canım tesekkur edıyorumYumurta toplama öncesi ovitrelle vurmuştum, transfer öncesi vurmadım, zaten yumurtalar catlasın diye veriliyor o iğne, yumurta toplandıktan sonra verildiğini hiç duymamıştım.
SANmıyorum canımKızlar bu transfer oncesi yapılan catlatma ıgnelerı 15 gune kadar pozitiflik verebiliyormyd.YıkıldımDemek ondan pozitif cıkıyormus silik sekılde.Bugun iğnenin 13.gunu
SAnmıyorum canım. 10 gün olmuş nerdeyse, etkisi geçmiştir onun.Kızlar bu transfer oncesi yapılan catlatma ıgnelerı 15 gune kadar pozitiflik verebiliyormyd.YıkıldımDemek ondan pozitif cıkıyormus silik sekılde.Bugun iğnenin 13.gunu
Umarım canım.Senın test gunun ne zamandı? Kendı derdımden sızlerı takıp edemedımSANmıyorum canım
SAnmıyorum canım. 10 gün olmuş nerdeyse, etkisi geçmiştir onun.
aynen ben de duymadım hiç ve çok şaşırdım. neden verilmiş olabilir ki? merak ettimYumurta toplama öncesi ovitrelle vurmuştum, transfer öncesi vurmadım, zaten yumurtalar catlasın diye veriliyor o iğne, yumurta toplandıktan sonra verildiğini hiç duymamıştım.
Herkese verılmıyor sanırım.Benım ohss olmustu ılk yumurtam toplandıgında sayıdan dolayı.Sanırım onunla alakalı.aynen ben de duymadım hiç ve çok şaşırdım. neden verilmiş olabilir ki? merak ettim
bugün 7.günüm normal kaset test yaptım 2 saat sonra bir bakayım dedim çok ince bir çizgi vardı belli belirsiz. fakat dün yaptığım da yoktu mesela.Normal testti, ama çok aşırı silik bir çizgiydi , 6. Günü yaptigimda daha netti. Bir de bana çift embriyo transfer edilmişti, belki de ikisi de tuttuğu için erken çıkmış olabilir.
anladım canım bunu yazmıştın daha önce sanırım unutmuşum şimdi tekrar okuyunca hatırladım pardonHerkese verılmıyor sanırım.Benım ohss olmustu ılk yumurtam toplandıgında sayıdan dolayı.Sanırım onunla alakalı.
Hadi hayırlısı ınsallah.Ama ıkı saat sanırım fazla bir sure.Sonradan koyulasıyor dıye bılıyorum emın olmamakla beraber.10 dk sonra bakmaya calıs ıstersen sonucunabugün 7.günüm normal kaset test yaptım 2 saat sonra bir bakayım dedim çok ince bir çizgi vardı belli belirsiz. fakat dün yaptığım da yoktu mesela.
yarın erken gebelik testi yapacam eğer bebeğim tutunmuşsa bu testte çıkacaktır diye düşünüyorum
BEnim test günüm pazartesi. Ama hiç belirtim yok bakalımUmarım canım.Senın test gunun ne zamandı? Kendı derdımden sızlerı takıp edemedım
canım benim amin İnşaAllah. ben erken olmasından dolayı bhcg değeri çok düşük ya o sebeple çok belirsiz olduğunu düşündüm bu olumlu düşüncemHadi hayırlısı ınsallah.Ama ıkı saat sanırım fazla bir sure.Sonradan koyulasıyor dıye bılıyorum emın olmamakla beraber.10 dk sonra bakmaya calıs ıstersen sonucuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?