- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 32
- Konu Sahibi minikmucizem44
Rabbım ınsallah Hayırlı haberler duymayı nasıp etsınBenim de sonraki gün aynı saatte oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbım ınsallah Hayırlı haberler duymayı nasıp etsınBenim de sonraki gün aynı saatte oldu
Belkı de pozıtf belırtı olmaması da Bı belırtıdir bilemiyoruz bendede tık yok ama olacak inanıyorum ınsallah:)) aynen. Ama şöyle söyleyebilirim benim ilk transferimde 4. gün adet olacakmışım hissi vardı. Bu sefer henüz öyl bir şey hissetmiyorum. Sadece ayaklarım biraz üşüyor. Başka bir belirti yok şimdilik
:))) aynen, bizim gibi olan da çok insan var örneğin yengem. Onun da hiç belirtisi olmamıştı hatta teste giderken negatif olduğuna emindi nerdeyse. Sizinki çarşamba perşembe belli olur. Ben mecbur ayın 4’ünü beklicem. Çünkü 3. gün embriyosu.Belkı de pozıtf belırtı olmaması da Bı belırtıdir bilemiyoruz bendede tık yok ama olacak inanıyorum ınsallah
Allah bağışlasın. Şimdiye kadar söylediğiniz hiçbir belirti bende olmadı. Canımın sürekli limon ve tuz çekmesi dışındaBahceci Cem Çelikte transfer oldum 10 aralıkta şükür ilk denememde tutundu bebeğim Darısı basınıza insallah.
Evet ilaçların yan etkisi çok fazla oluyor ama vücudunu iyi tanıyan biriyseniz belirtiler kendini gösteriyor.
Transferimin ilk günü şiddetli kasık agrısı
2. Ve 3. Günü gece gündüz durmaksızın batmalar
4. Gün vücut sıcaklığımın normal olmasına rağmen ayaklarımın buz kesmesi ve asla ısınmaması çorap oldugu halde
5. Gün batma şeklinde bas agrısı kaşıkta seyirme rahim ağzı zonklaması ve kum tanesi şeklinde lekelenme
6. Ve 7. Günlerde inanılmaz bi iştah açılması
8. 9. Gün yemekten sonra aniden gelen karın agrısı ve ishal
10. günden itibaren bas dönmem ve göz kararması olmuştu. Kolay kolay basım dönmez 10. Gün sırf buyuzden gittim kan testi yaptırmıştım. 430 beta hcg ile hamileliğimi öğrendim 22 Aralık kan tahlilimde 1048 çıkmıştı sonucum. Yılbaşında ultrasona gidicem Allahım hepinize yaşatsın insallah
Masallah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbimBahceci Cem Çelikte transfer oldum 10 aralıkta şükür ilk denememde tutundu bebeğim Darısı basınıza insallah.
Evet ilaçların yan etkisi çok fazla oluyor ama vücudunu iyi tanıyan biriyseniz belirtiler kendini gösteriyor.
Transferimin ilk günü şiddetli kasık agrısı
2. Ve 3. Günü gece gündüz durmaksızın batmalar
4. Gün vücut sıcaklığımın normal olmasına rağmen ayaklarımın buz kesmesi ve asla ısınmaması çorap oldugu halde
5. Gün batma şeklinde bas agrısı kaşıkta seyirme rahim ağzı zonklaması ve kum tanesi şeklinde lekelenme
6. Ve 7. Günlerde inanılmaz bi iştah açılması
8. 9. Gün yemekten sonra aniden gelen karın agrısı ve ishal
10. günden itibaren bas dönmem ve göz kararması olmuştu. Kolay kolay basım dönmez 10. Gün sırf buyuzden gittim kan testi yaptırmıştım. 430 beta hcg ile hamileliğimi öğrendim 22 Aralık kan tahlilimde 1048 çıkmıştı sonucum. Yılbaşında ultrasona gidicem Allahım hepinize yaşatsın insallah
Benimde 22 Aralık'ta oldu cem bey doktorumBenim de sonraki gün aynı saatte oldu
Ben bahçeci umut fulya da transfer oldum ama doktorum ordan değil sadece orayla çalışıyor. İnşallah pozitifleri görürüz herhangi bir belirtiniz var mı? Olumlu ya da olumsuz?Benimde 22 Aralık'ta oldu cem bey doktorum
Amin teşekkür ederimMasallah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim
Yasınız ve tüp bebek yapma sebebiniz neydi ben 28 yasındayım. Pcos oldugum ıcın yaptık
Çok şükür olmus Rabbım bizlere de nasip etsın ınsllahAmin teşekkür ederim
28 yaşındayım, eşimin sperm kanallarında tıkanıklık vardı oyuzden tüp bebek yaptırdık
Çok belirgin bir belirtim yok bana göre. Sadece ekşi şeyler yemek istiyorum ama bu da belki psikolojiktir bilemiyorum.Amin inşallah görürüz.belirtimi ilaçlarımı yapiyo anlayamıyoruz ki benim 2.gunumden beri miğde bulantim var bugünde baş ağrım ve göğüs hassasiyetim var.sizlerde varmı bir belirti
Maalesef öyle. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin en kısa zamandaO kadar tedavi sürecinden geçiyoruz ama en zoru da bu 12 gün sanirim
Geçmek bilmiyor bende geçen salı transfer oldum bugün6 gün olacak çok heyecanlıyımO kadar tedavi sürecinden geçiyoruz ama en zoru da bu 12 gün sanirim
Evet bende geçen salı transfer oldum çok zor beklemek
Aynen öyle bekliyoruz bakalım. Sonu güzel olsun da hiç önemli değilEvet bende geçen salı transfer oldum çok zor beklemek
Selam canım ne yaptın? Yanlış hatırlamıyorsam test günün yaklaştı. Sonucunu merak ediyorum.Aaa sorma bunları kimseyeee. Sakin ool. Biraz göğüsler hassas ama estroferm direkt östrojen. Kasıklarda da bi şeyler oluyo sanki ama progesyon gazdan öldürdü beni onu ayırt edemiyorum.
Progestanı vajinal mi alıyosun? Oral mı? Oralsa o da çok belirti yaparmış. Hatta bende 3 gündür baş dönmesi var. Gebelik varsa bile bu haftalarda olmayacak bir şey. Ben bunu da progestana bağlıyorum.