- Konu Sahibi minikmucizem44
-
Merhaba canım benim de 8. Günü. İlk günler bende de çok gaz oldu. Evde sık sık yürüyüş yap dedi doktorum. İnşallah gğzel haberler veririzMerhabalar benim transferimin 3.gunu ilk iki gun agrim oluyodu ama şimdiyok sanki o surecleri yasamamisim sadece asiri gaz var ben de normal mi 61.saatte tutuyomus embiryo insallah tutar hepimizinku
İki kez demısım iki katEvet canım arttı iki kez.Senın kacıncı gun oldu bugun?
8 canım artık zor dayanıyordumEvet canım arttı iki kez.Senın kacıncı gun oldu bugun?
10.gun bakacaksın degıl mi? Cok az kalmısMerhaba canım benim de 8. Günü. İlk günler bende de çok gaz oldu. Evde sık sık yürüyüş yap dedi doktorum. İnşallah gğzel haberler veririz
Ilk ıkı gun transferden dolayı bır agrı vsr gbıydı ucuncu gun adet agrısına donduMerhabalar benim transferimin 3.gunu ilk iki gun agrim oluyodu ama şimdiyok sanki o surecleri yasamamisim sadece asiri gaz var ben de normal mi 61.saatte tutuyomus embiryo insallah tutar hepimizinku
Doktorum cumartesi test istedi ama ben cuma sabah evde bakacağım dayanamıyorum valla inşallah güzel haber olur10.gun bakacaksın degıl mi? Cok az kalmıs
Teşekkür ederim bilgi verdiginiz için sizin sonuc belli miIlk ıkı gun transferden dolayı bır agrı vsr gbıydı ucuncu gun adet agrısına dondu
Bende de cok gaz oluyo insallah yaa rvet kisa kisa yuruyus yapiyom evde bugun yemrk yapayim dedim cok agrim oldu yattim sırtüstü korktum bayaMerhaba canım benim de 8. Günü. İlk günler bende de çok gaz oldu. Evde sık sık yürüyüş yap dedi doktorum. İnşallah gğzel haberler veririz
Evet canım pozitif benım.Darısı hepınızin basına ınsallahTeşekkür ederim bilgi verdiginiz için sizin sonuc belli mi
Iyı dayanmıssın ben 5.gunden basladım idrar testıne.Doktorum cumartesi test istedi ama ben cuma sabah evde bakacağım dayanamıyorum valla inşallah güzel haber olur
Allahım sağ-salim kucağınıza almayi nasip etsin bizede dua edin sizin duaniz kabul olurEvet canım pozitif benım.Darısı hepınızin basına ınsallah
Bugün yaptım resimi ekledim ama görürmüsün bilmiyorum çıkmadı. Sabah baya kötü oldum. Hayırlısı diyelim cumartesi test günün kan testi yaptıranIyı dayanmıssın ben 5.gunden basladım idrar testıne.
E gozukuyor cizgiBugün yaptım resimi ekledim ama görürmüsün bilmiyorum çıkmadı. Sabah baya kötü oldum. Hayırlısı diyelim cumartesi test günün kan testi yaptıran
Ettim canım insallahAllahım sağ-salim kucağınıza almayi nasip etsin bizede dua edin sizin duaniz kabul olur
Allah razi olsun bugun sanki birsey hissetmiyorum sadece ignelerin yeri agriyo hayırlısı diyelim artikEttim canım insallah
Herkeste belırtı cok farklı oluyormus ben gunlerce burda belırtı aradım.Adet agrısından baska belırtım olmadı.Hıc kafanızı yormayın stres yapmayın.Avakado yıyorum ben bır de aklınızda olsun.Allah razi olsun bugun sanki birsey hissetmiyorum sadece ignelerin yeri agriyo hayırlısı diyelim artik
Ben aldirayim eşime herkes soyluyo onu tam olarak etkisi nedirHerkeste belırtı cok farklı oluyormus ben gunlerce burda belırtı aradım.Adet agrısından baska belırtım olmadı.Hıc kafanızı yormayın stres yapmayın.Avakado yıyorum ben bır de aklınızda olsun.
Bebegın tutunmasına yardımcı oluyor dıyorlar.Doktorun hemsıresı tavsıye ettı bana.Ne kadar etkılı bılemıyorum tabi.Ben ıkı gunde bır adet yıyorumBen aldirayim eşime herkes soyluyo onu tam olarak etkisi nedir
3.günü benim gec kalmis olabilirmiyim yemekte 61 saat icinde tutuyomus insallah tutmustur hepimizin kiBebegın tutunmasına yardımcı oluyor dıyorlar.Doktorun hemsıresı tavsıye ettı bana.Ne kadar etkılı bılemıyorum tabi.Ben ıkı gunde bır adet yıyorum
Hayır neden gec kalasınız.Ben hala yiyorum.Fazla yemeyin ama zararı olur mu bılmıyorum .İki gunde bir yıyorum ben.Hergun yıyen de duydum3.günü benim gec kalmis olabilirmiyim yemekte 61 saat icinde tutuyomus insallah tutmustur hepimizin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?