- Konu Sahibi minikmucizem44
-
Canım ah lütfen gerçekten görünüyor olsun ama ben göremiyorumE gozukuyor cizgiBen goruyorum.Yarın da yap koyulasıyor mu bak.Catlatma ignesi vurulmus muydun?
Ben goruyorum canım .Ama yarın yıne bak.Koyulasıyor mu takıp et.Bence olacak bu işCanım ah lütfen gerçekten görünüyor olsun ama ben göremiyorumçatlatma iğnesi neden vurulacağım ki 5. Gün transferi olmuştum ben 29 unda. Bugün 9. Günüm
Hayır oncesınde vurulur.Taze transferde olur genellıkle.Bazı drlar da donmus transferde de yapıyolar.Senın olmus olsaydı hatırlardın.Ayy hadi inşaAllahEşim çok kızdı canım yaptım diye o yüzden yarın yapamayacağım cumartesi direk kan vereceğim.yanlız kafam karıştı çatlatma iğnesi dedin ya sen böyle bir iğne mi vuruldun transfer den sonra??
Canım benım pek bır belırtım yok aslında.Sadece arada adet ahrıları gıbı agrılar o kadarYok canım bende olmadı.senin nasıl gidiyo?? Belirtiler devam mı
Hayırlı olsun canım4 ocak'ta donmuş blastokist embriyo transferi yapıldı. mide ekşimesi dışında hiçbir belirti yok. hemen transfer yapılmadığı için taze transferdeki gibi aşırı yüksek hormonal seviyeler yokken, vücutta hormon ilaçlarının aşırı etkileri bu geçen sürede giderildiği için taze embriyo transferi ile donmuş embriyo transferinin belirtileri farklı olabiliyormuş. tabii bu durum meraktan çatlamaya engel değil :)
size de hayırlı olsunHayırlı olsun canımbenim de donmuş 5. Gün embriyosu klasik adet belirtisi dışında bişi yok bakalım yarın kanda öğreneceğim sonucu
Transferden once vurulmuyo mu sonrasindan vuramazlar ki çünki yumurtan döllenmis halde rahmine koyuyorllar 61.saate kadar kabugundan çıkıp rahme tutunuyo insallah tutunmustur bizimkilerAyy hadi inşaAllahEşim çok kızdı canım yaptım diye o yüzden yarın yapamayacağım cumartesi direk kan vereceğim.yanlız kafam karıştı çatlatma iğnesi dedin ya sen böyle bir iğne mi vuruldun transfer den sonra??
Benım de donmus embryo blastokistti.Benım de adet agrısı dısında belırtım olmadı4 ocak'ta donmuş blastokist embriyo transferi yapıldı. mide ekşimesi dışında hiçbir belirti yok. hemen transfer yapılmadığı için taze transferdeki gibi aşırı yüksek hormonal seviyeler yokken, vücutta hormon ilaçlarının aşırı etkileri bu geçen sürede giderildiği için taze embriyo transferi ile donmuş embriyo transferinin belirtileri farklı olabiliyormuş. tabii bu durum meraktan çatlamaya engel değil :)
Evet canım amin.Yarın ınsallah guzel sonuclar alırsın
Canım sonucunu aldın mı? Umarım guzel sonuclar almıssındır
Canım aldım canım şükürler olsun RabbimeCanım sonucunu aldın mı? Umarım guzel sonuclar almıssındır
Ah canım cok sevındım gozun aydınCanım aldım canım şükürler olsun Rabbimepazartesi yeniden test vereceğim.
Teşekkürler CanımAh canım cok sevındım gozun aydın
Meme hassasiyetin hiç olmamışmıydı canım. Yada aradan zaman geçmiş nezaman olmaya başladıBahceci Cem Çelikte transfer oldum 10 aralıkta şükür ilk denememde tutundu bebeğimDarısı basınıza insallah.
Evet ilaçların yan etkisi çok fazla oluyor ama vücudunu iyi tanıyan biriyseniz belirtiler kendini gösteriyor.
Transferimin ilk günü şiddetli kasık agrısı
2. Ve 3. Günü gece gündüz durmaksızın batmalar
4. Gün vücut sıcaklığımın normal olmasına rağmen ayaklarımın buz kesmesi ve asla ısınmaması çorap oldugu halde
5. Gün batma şeklinde bas agrısı kaşıkta seyirme rahim ağzı zonklaması ve kum tanesi şeklinde lekelenme
6. Ve 7. Günlerde inanılmaz bi iştah açılması
8. 9. Gün yemekten sonra aniden gelen karın agrısı ve ishal
10. günden itibaren bas dönmem ve göz kararması olmuştu. Kolay kolay basım dönmez 10. Gün sırf buyuzden gittim kan testi yaptırmıştım. 430 beta hcg ile hamileliğimi öğrendim 22 Aralık kan tahlilimde 1048 çıkmıştı sonucum. Yılbaşında ultrasona gidicemAllahım hepinize yaşatsın insallah
Hayır canım, hiç olmadı dolgunluk hissi vardı sadece adet olurken nasılsa öyleydi. Hala öyle hiç belirti yoktu göğüslerimdeM
Meme hassasiyetin hiç olmamışmıydı canım. Yada aradan zaman geçmiş nezaman olmaya başladı
Umut oldun valla. Bende pozitif gördüğümde ağrım vardı yavaş yavaş azalınca korkttumHayır canım, hiç olmadı dolgunluk hissi vardı sadece adet olurken nasılsa öyleydi. Hala öyle hiç belirti yoktu göğüslerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?