bi yerde 9 ila 12 gun surdgnu okumustm tabi yanilmiyrsm canmMerhaba Kizlar
Benim merak ettigim embriyo nezaman rahime tamamen yerlemis olur bunun belirli bir süresi varmi yada kacinci haftada bu is geerceklesmis olur?
Ayrica testler positif cikinca yerlemis anlamina gelmez sanirim degilmi. Beni bu konu hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim,.
Merhaba yerleşmeye başladığı zaman yerleşme kanaması olur büyük ihtimalle. Yumurta çatladıktan 1 hafta içinde yerleşme olur döllenme olduysa tabikiMerhaba Kizlar
Benim merak ettigim embriyo nezaman rahime tamamen yerlemis olur bunun belirli bir süresi varmi yada kacinci haftada bu is geerceklesmis olur?
Ayrica testler positif cikinca yerlemis anlamina gelmez sanirim degilmi. Beni bu konu hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim,.
bende kanama falan olmadi ve testlerim positif bat 27 idi sart degil kanama galiba öyle degilmi?Merhaba yerleşmeye başladığı zaman yerleşme kanaması olur büyük ihtimalle. Yumurta çatladıktan 1 hafta içinde yerleşme olur döllenme olduysa tabiki
Canim benim yumurtalama günüm 13-2-2017 idi.Yumurtalıklardan salınan yumurta tüplerde yuvarlanarak ilerlemeye başlar. Döllenmede zaten tüp içinde ilerlerken olur. Tüp içinde spermle karşılaşıp döllenmiş bi yumurta ortalama 5-6 gün içinde rahime iner. Döllenip rahime inmiş yumurtanın, rahim duvarına yapışıp gelişmeye başlaması, ve burdan sonrada hcg hormonun salgılanması başlar. Ama önce kana bi kaç gün sonrada idrara karışması gerçekleşir. Ve bu da ortalama 5-6 gün sürer. Yani yumurtlama tarihinden emin olan biri yumurtlamadan ortalama 10-12 gün sonra idrar testiyle gebelik öğrenebilir.
Tabiki herkeste yerleşme kanaması olacak diye bişey yok. Sen kan testi yaptırıp hamile olduğunu öğrendin mi canım ?bende kanama falan olmadi ve testlerim positif bat 27 idi sart degil kanama galiba öyle degilmi?
ben bu zamana kadar idrar testleri yaptim cesitli markalarda hepsindede positif cikti gittikcede netlesiyor cizgi koyulasiyor yani. Doktora gittim oda idrar testi yapti ve kanimi aldi kan sonucu yarin cikacak. Ama hamile gibiyim yani test positif olmazdi ozaman. Düsük yaptigim hamileliktedee yani 4 hafta öncede yerlesme kanamasi olmadiTabiki herkeste yerleşme kanaması olacak diye bişey yok. Sen kan testi yaptırıp hamile olduğunu öğrendin mi canım ?
Canım Beta sonucuna göre haftan daha net belli olur. Rahime yerleşip yerleşmemesini dert etme sen haftanı düşün ona göre takip et kendiniben bu zamana kadar idrar testleri yaptim cesitli markalarda hepsindede positif cikti gittikcede netlesiyor cizgi koyulasiyor yani. Doktora gittim oda idrar testi yapti ve kanimi aldi kan sonucu yarin cikacak. Ama hamile gibiyim yani test positif olmazdi ozaman
düsükte benim ikinci cizgim hep silikti bir hafta boyunca test ettim hep silik cikti koyulasma olmadi yani. Simdikinde var koyulasma gittikce netlesiyor cizgi simdi bayagi net. Kan belirler evet ama testlerdede ikinci cizgi cikmaz herhade hamile olmasam diye düsünüyorum. Yarin alacagim kan sonucuunu bakalm ne cikacakTestlerde çizgiler koyulaşmaya gidiyorsa yüksek ihtimalle döllenme olmuş gebelik ilerliyor demektir. Ama bunun kesin cevabını kan testiyle öğrenebilirsiz. Düşükten sonra hcg seviyeniz düşüşe geçtiğinden testlerdeki çizgi hergün açılma göstermeliydi. Koyulma olduğuna göre sanırım gebelik var. Ama dediğim gibi kan testi kesin sonuç için şart. Hakkınızda hayrlısı olsun.
tamam canim. Clear Bluenin bitane testi var haftayi belirliyor. Oda belirlemezmi haftayi? Normal idrar testi fakat haftasini yaziyo sana.Canım Beta sonucuna göre haftan daha net belli olur. Rahime yerleşip yerleşmemesini dert etme sen haftanı düşün ona göre takip et kendini
Bazı testler yanlış sonuç veriyorlar maalesef. Ama siz farklı markaları denemişsiniz. Biri yanlışsa bile diğerleri doğrudur. Yani çok yüksek ihtimal gebelik vardır diye düşünüyorum.düsükte benim ikinci cizgim hep silikti bir hafta boyunca test ettim hep silik cikti koyulasma olmadi yani. Simdikinde var koyulasma gittikce netlesiyor cizgi simdi bayagi net. Kan belirler evet ama testlerdede ikinci cizgi cikmaz herhade hamile olmasam diye düsünüyorum. Yarin alacagim kan sonucuunu bakalm ne cikacak
bugüne kadar 10 test yapmisimdir ceistli markalardan hepside positifti yanlis olacagini sanmiyorum hayirlisi allahtanBazı testler yanlış sonuç veriyorlar maalesef. Ama siz farklı markaları denemişsiniz. Biri yanlışsa bile diğerleri doğrudur. Yani çok yüksek ihtimal gebelik vardır diye düşünüyorum.
Canım idrar testine göre ayarlama hiç bişeyi en net sonuç kan testiyle.tamam canim. Clear Bluenin bitane testi var haftayi belirliyor. Oda belirlemezmi haftayi? Normal idrar testi fakat haftasini yaziyo sana.
orasi öylede idrar testi neden positif göstersin gebelik yok ise? Gebelik vardir ama sagliklimi acaba onu düsünüyorum bir önceki düsüktü 4 hafta önce baslamisti kanamam!Canım idrar testine göre ayarlama hiç bişeyi en net sonuç kan testiyle.
Hamilelik var veya yok konusunu söylemedim ben embriyonun yerleşme durumu ve haftasını ayarlayamayı söyledim.orasi öylede idrar testi neden positif göstersin gebelik yok ise? Gebelik vardir ama sagliklimi acaba onu düsünüyorum bir önceki düsüktü 4 hafta önce baslamisti kanamam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?