Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler herhalde onlardan transfer eder doktor. Dondurulmuş olacağı için henüz bu konuda konuşmadık4ab gayet iyi
Bu kadar yumurta nasıl çıkabiliyor pcos mu varMerhaba arkadaşlar,
1 hafta önce opu oldum . 22 yumurtam toplandı. 18 tanesi döllendi. 12 tane 5. Gün embriyosu 4ab kalite, 1 tanede 6.gün embriyosu 4bc kalite donduruldu. Sizce nasıl iyi mi kaliteleri![]()
Hayır pcos yok amh değerim 5.7Bu kadar yumurta nasıl çıkabiliyor pcos mu var
Kalitelerin takılmayın bence çevremde 5 AA ya da AB olanlar tutmadı ama 2 ab olan tutan varMerhaba arkadaşlar,
1 hafta önce opu oldum . 22 yumurtam toplandı. 18 tanesi döllendi. 12 tane 5. Gün embriyosu 4ab kalite, 1 tanede 6.gün embriyosu 4bc kalite donduruldu. Sizce nasıl iyi mi kaliteleri![]()
Bahçeci gibi kaliteli bir yerde kaliteli bir doktorda görüyorum tedavimi. Ben bunu özellikle sordum. Birçok kez usg ile baktılar yok dediler benim içim rahat :)Bence bunu bir araştırın yada bilen biri yazsın gizli pkos mu bilemiyorum ben gebe kalamıyordum doktora sordum pkos ve pco varmı diye oda ultrason değilsin ama amh bakalım 2.5 üstüyse ôyledir demişti oradan hatırlıyorum sizi kôtü yönlendirmiş olmayayım gene de
Teşekkür ederim. Rahim dinlendirme sürecindeyim zaman bolken danışmak , fikir almak istiyorum. Dediğiniz doğru nasip olacaksa en kötü kalitede bile olurKalitelerin takılmayın bence çevremde 5 AA ya da AB olanlar tutmadı ama 2 ab olan tutan var
Ayrıca gebe kalamayışımın sebebi sperm faktörü . Sayı ve ileri hareket düşük. Doktorumuzda gebelik sperm kaynaklı oluşmuyor dediBence bunu bir araştırın yada bilen biri yazsın gizli pkos mu bilemiyorum ben gebe kalamıyordum doktora sordum pkos ve pco varmı diye oda ultrason değilsin ama amh bakalım 2.5 üstüyse ôyledir demişti oradan hatırlıyorum sizi kôtü yönlendirmiş olmayayım gene de
Yaaaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah3ab ile dün pozitif oldugumu ogrendimab gayet guzel bir kalite yani iciniz rahat olsun
![]()
Amin cok tesekkur ederim, hepimize kismet olsunYaaaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()