12.gün ve 14. Gün verdim kan testlerimikaçıncı gün yaptın test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.gün ve 14. Gün verdim kan testlerimikaçıncı gün yaptın test
inşallahh yaaSabırsızlıkla bekliyorum :)) inşallah sag salim kucagımıza alırız bebişleri
transfer gününü sayıyor musun12.gün ve 14. Gün verdim kan testlerimi
ya bide acaba 1 tane embiyo 5.gün trasferinde ikiz lma ihtimali var mı? baksana senin ikiz gibi değerlerin12.gün ve 14. Gün verdim kan testlerimi
Bilmiorım çatlamak üzereyimya bide acaba 1 tane embiyo 5.gün trasferinde ikiz lma ihtimali var mı? baksana senin ikiz gibi değerlerin
Hayırtransfer gününü sayıyor musun
doktor ne diyorrrr. ama tek embiyo bide 5.gün bide oda mı bölünmüş oluyor yaaaa:))Bilmiorım çatlamak üzereyim
5.gün ya y0ksek çıkması norml ddi ama kime degerimi söylesem ikiz mi die soruolar hemen kafam karışıkdoktor ne diyorrrr. ama tek embiyo bide 5.gün bide oda mı bölünmüş oluyor yaaaa:))
Tek kese gördük canısı bugün ultrasonum vardıdoktor ne diyorrrr. ama tek embiyo bide 5.gün bide oda mı bölünmüş oluyor yaaaa:))
Ohhhh süper. Canım belirtilerin oldu muTek kese gördük canısı bugün ultrasonum vardı
Gurgan kilinik hangi hocaydiGürgan klinik te yaptırdım teşekkür ederim
mrb, siz gürgan klinkte hangi hekime gittiniz acaba ,tsk. ederim.Gürgan klinik te yaptırdım teşekkür ederim
Ziya hoca vardı o dönem onunla planlama yaptım. ışın ve Fethiye hoca ile süreç ilerledi. Fethiye hanım ayrıldı kendi yerini açtı sonrasında. transferimi Timur hoca yaptı. O merkezde senin benim hastam mantığı yok ortak bir hedef var diyebilirim.mrb, siz gürgan klinkte hangi hekime gittiniz acaba ,tsk. ederim.
Tsk.ederim cevabiniz icin.bende basladim o klinikte .siz memnun kaldinizmi yeni teknikler uygulandimi size acaba.Ziya hoca vardı o dönem onunla planlama yaptım. ışın ve Fethiye hoca ile süreç ilerledi. Fethiye hanım ayrıldı kendi yerini açtı sonrasında. transferimi Timur hoca yaptı. O merkezde senin benim hastam mantığı yok ortak bir hedef var diyebilirim.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız . Evet ilk iki negatif tedavimden farklı oldu. Sperm seçimi için mikroçip yönetimi uygulandı. Döllenme işlemi için ikinci meni örneği verdi eşim ilkinden bir saat sonra. Birde bana bağışıklık baskıliyici serum vuruldu sadece transfer gününde biraz yükseklik vardı değerim de önlem amaçlı. Yüksek doz fazla yumurta mantığında gittiler birde farklı olarakTsk.ederim cevabiniz icin.bende basladim o klinikte .siz memnun kaldinizmi yeni teknikler uygulandimi size acaba.
Tsk.ederim, sizdede karisikmi girdi drlar timur gürgan prp yapti diğer doktorum muayene takip kafam karıştı benimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız . Evet ilk iki negatif tedavimden farklı oldu. Sperm seçimi için mikroçip yönetimi uygulandı. Döllenme işlemi için ikinci meni örneği verdi eşim ilkinden bir saat sonra. Birde bana bağışıklık baskıliyici serum vuruldu sadece transfer gününde biraz yükseklik vardı değerim de önlem amaçlı. Yüksek doz fazla yumurta mantığında gittiler birde farklı olarak
Evet benimde öyle oldu. Ziya hoca planlama yaptı. Işın hoca yumurta talibini yaptı bazen Fethiye hoca ile beraber baktılar son çatlatma iğnesi günü mesela. Fethiye hoca yumurtaları topladı. Ve dondurulmuş transfer kararını o verdi ama Timur hocada aynı fikirdeydi. Transferi Timur hoca yaptı.Tsk.ederim, sizdede karisikmi girdi drlar timur gürgan prp yapti diğer doktorum muayene takip kafam karıştı benim
İnşallah olumlu sonuç alırsın. Bir arkadaşa vesile olmuştum doğumu yakın.Tsk.ederim, sizdede karisikmi girdi drlar timur gürgan prp yapti diğer doktorum muayene takip kafam karıştı benim
Tsk ederim, inssİnşallah olumlu sonuç alırsın. Bir arkadaşa vesile olmuştum doğumu yakın.