Anket Embriyo Kalitesi 2021

Aynı Gün Aynı Kalite Embriyoda Cinsiyet

• Kız - Erkek

OY: 8 66,7%
  • Kız - Kız

OY: 3 25,0%
  • Erkek -Erkek

OY: 1 8,3%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Lab ortamıyla ilgili olduğunu biliyorum. Çünkü benim 10 embriyom 5. Güne gitti dondurma işlemi öyle yapıldı. Ben sayfalarda senin durumunu yaşayan arkadaşlar çok fazla okudum. Embriyoluga 3 erli dondurun cozulunce bozulursa diye bayağı ısrar ettim bizim lab da dediğiniz durum hiç olmadı iyi bir lab da o dediğinizin olması çok düşük ihtimal demişti ve ikiye beni ikna etti iyiki de etti çok şükür iki bebeğimde çözüldü sorunsuz transfer oldum kucağıma aldım. Darısı sana inşallah ben seni sanki hatırlıyorum canım geçen yıl bebeğini kayıp etmiş mıydın? Serklaj olacaktın sanki yanlış mı hatirladim acaba?
Merhaba işleminizi hangi hastanede yaptırmıştınız? Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim cevabınız için bir ön görüşme yapmıştım ama işlemin başkent üni. Hastanesinde yapıldı.
İlk denemenizde mi olumlu sonuç aldınız
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benim üçüncü olsada Gürgan klinik te ilk tedavimdi. Yani onlar açısından ilk denemede olumlu sonucu aldılar. Benim 3. Tedavimdi. İlk ikisinde negatif sonuçtu.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benim üçüncü olsada Gürgan klinik te ilk tedavimdi. Yani onlar açısından ilk denemede olumlu sonucu aldılar. Benim 3. Tedavimdi. İlk ikisinde negatif sonuçtu.
Amin. Onlar ve sizin açınızdan çok güzel bir sonuç. Diğer iki yerden farklı yaklaşımları oldu mu sizin için?

ya 5AA rahimde sorun yok genetikte sorun yok. 5 kasım transfer . doktor belki doğal bile olabilir dedi erteledi. bu ay transferden önce son şansım. 20 bat

X