- 13 Temmuz 2021
- 96
- 51
- 36
Kızlar benim kı 4aa nedemek bu tek yumurta5AA , prensesim ve prensim oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim kı 4aa nedemek bu tek yumurta5AA , prensesim ve prensim oldu
Merhaba işleminizi hangi hastanede yaptırmıştınız? Hayırlı olsun.Lab ortamıyla ilgili olduğunu biliyorum. Çünkü benim 10 embriyom 5. Güne gitti dondurma işlemi öyle yapıldı. Ben sayfalarda senin durumunu yaşayan arkadaşlar çok fazla okudum. Embriyoluga 3 erli dondurun cozulunce bozulursa diye bayağı ısrar ettim bizim lab da dediğiniz durum hiç olmadı iyi bir lab da o dediğinizin olması çok düşük ihtimal demişti ve ikiye beni ikna etti iyiki de etti çok şükür iki bebeğimde çözüldü sorunsuz transfer oldum kucağıma aldım. Darısı sana inşallah ben seni sanki hatırlıyorum canım geçen yıl bebeğini kayıp etmiş mıydın? Serklaj olacaktın sanki yanlış mı hatirladim acaba?
Gürgan klinik te yaptırdım teşekkür ederimMerhaba işleminizi hangi hastanede yaptırmıştınız? Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim cevabınız için bir ön görüşme yapmıştım ama işlemin başkent üni. Hastanesinde yapıldı.Gürgan klinik te yaptırdım teşekkür ederim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benim üçüncü olsada Gürgan klinik te ilk tedavimdi. Yani onlar açısından ilk denemede olumlu sonucu aldılar. Benim 3. Tedavimdi. İlk ikisinde negatif sonuçtu.Teşekkür ederim cevabınız için bir ön görüşme yapmıştım ama işlemin başkent üni. Hastanesinde yapıldı.
İlk denemenizde mi olumlu sonuç aldınız
Amin. Onlar ve sizin açınızdan çok güzel bir sonuç. Diğer iki yerden farklı yaklaşımları oldu mu sizin için?Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benim üçüncü olsada Gürgan klinik te ilk tedavimdi. Yani onlar açısından ilk denemede olumlu sonucu aldılar. Benim 3. Tedavimdi. İlk ikisinde negatif sonuçtu.
Benim de bugün 5Aa 2 embriyo transferi yapıldı. İnşallahh tutar. Mesajınızı görünce çok mutlu oldummmm5AA - 2 oğluş
Hadi inşallah canım benim benim 2 oğluş değilmiş 1 kız 1 oğluşmuşBenim de bugün 5Aa 2 embriyo transferi yapıldı. İnşallahh tutar. Mesajınızı görünce çok mutlu oldummmm
Hadi inşallah canım benim benim 2 oğluş değilmiş 1 kız 1 oğluşmuş
çok güzel yaa bir kız bir oğlan sağlıkla gelişsinler inşsllahhh
Hadi inşallah canım benim benim 2 oğluş değilmiş 1 kız 1 oğluşmuş
Aminnn canımmmmdarısı bana geride kalan embriyolarım için kızım oldu hamdolsun şimdide oğluş gelsin sağlıkla Çoook aminnnn
İnşallah sağlıkla tutunsun sağlıklı bir gebelik ve bebek olsun5.gün dondurulmuş 1 adet embiriyo transfer edildi.Bugün 7.günüm beklemedeyim.
Amin İnşallah canımİnşallah sağlıkla tutunsun sağlıklı bir gebelik ve bebek olsun
sonçç5.gün dondurulmuş 1 adet embiriyo transfer edildi.Bugün 7.günüm beklemedeyim.
12.gün kan testim 706 ikinci kan 2249 çıktı cuma günü ultrasona gidecem
kaçıncı gün yaptın test12.gün kan testim 706 ikinci kan 2249 çıktı cuma günü ultrasona gidecem
acaba ikiz mi :))12.gün kan testim 706 ikinci kan 2249 çıktı cuma günü ultrasona gidecem
Sabırsızlıkla bekliyorum :)) inşallah sag salim kucagımıza alırız bebişleriacaba ikiz mi :))