• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo Glue ?

Merhaba, bana yapildi. Acikcasi pozitifi gormemde etkisi ne kadar olmustur bilmiyorum ama. Glue uygulamasi yapilip malesef negatif alanlar da var cunku

Bende çok kararsız kaldım araştırıyorum transfere kadar fiyat konusunda bilginiz var mı
Merhaba
Benim arkadasım yaptırdı 11 bin tl civarı verdi ama sonuç negatif oldu.Kısmet olursa ben de temmuzda transfer olacağım ben de yaptırırım zaten tonla para verdik onu da veririm diye düşünüyorum.tutunmayı kolaylaştırıyor demişlerdi bir de ona soya sütlü serum falan da yaptılar vücut atmasın diye.

Merhaba, bana yapildi. Acikcasi pozitifi gormemde etkisi ne kadar olmustur bilmiyorum ama. Glue uygulamasi yapilip malesef negatif alanlar da var cunku
Canım bu işlem için transfer esnasında extra bişey yapılmıyor demi yani senin hissedebileceğin benm yaptırdığım yerde ben talep ettm bütün transferlerde uyguluyoruz dediler canm

Canım bu işlem için transfer esnasında extra bişey yapılmıyor demi yani senin hissedebileceğin benm yaptırdığım yerde ben talep ettm bütün transferlerde uyguluyoruz dediler canm
Transferden önce Embriyoyu bi sıvının içinde bekletiyorlarmış bizim hissettiğimiz bişey değilmiş aslında

Canim benim doktorum da sen talep et etme fiks uyguluyor glue, bizim anlayabilecegimiz bir sey dedi. Embriyoyu o sivida bekletip bize transfer ediyorlar

Back