Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok kararsız kaldım araştırıyorum transfere kadar fiyat konusunda bilginiz var mıMerhaba, bana yapildi. Acikcasi pozitifi gormemde etkisi ne kadar olmustur bilmiyorum ama. Glue uygulamasi yapilip malesef negatif alanlar da var cunku
MerhabaBende çok kararsız kaldım araştırıyorum transfere kadar fiyat konusunda bilginiz var mı
Canım bu işlem için transfer esnasında extra bişey yapılmıyor demi yani senin hissedebileceğin benm yaptırdığım yerde ben talep ettm bütün transferlerde uyguluyoruz dediler canmMerhaba, bana yapildi. Acikcasi pozitifi gormemde etkisi ne kadar olmustur bilmiyorum ama. Glue uygulamasi yapilip malesef negatif alanlar da var cunku
Transferden önce Embriyoyu bi sıvının içinde bekletiyorlarmış bizim hissettiğimiz bişey değilmiş aslındaCanım bu işlem için transfer esnasında extra bişey yapılmıyor demi yani senin hissedebileceğin benm yaptırdığım yerde ben talep ettm bütün transferlerde uyguluyoruz dediler canm
Anladımmcann Bilemiyorum nasıl bişeyTransferden önce Embriyoyu bi sıvının içinde bekletiyorlarmış bizim hissettiğimiz bişey değilmiş aslında
Benim tup bebek tedavi fiyatima dahildi, ekstra odeme yapmadimBende çok kararsız kaldım araştırıyorum transfere kadar fiyat konusunda bilginiz var mı
Canim benim doktorum da sen talep et etme fiks uyguluyor glue, bizim anlayabilecegimiz bir sey dedi. Embriyoyu o sivida bekletip bize transfer ediyorlarCanım bu işlem için transfer esnasında extra bişey yapılmıyor demi yani senin hissedebileceğin benm yaptırdığım yerde ben talep ettm bütün transferlerde uyguluyoruz dediler canm
Bir sey degil* olacaktiCanim benim doktorum da sen talep et etme fiks uyguluyor glue, bizim anlayabilecegimiz bir sey dedi. Embriyoyu o sivida bekletip bize transfer ediyorlar
merhaba ben de yaptırmıştım pozitif aldım, ama negatif alanlar da var doktourm bana başarıya etkisinin %3- 5 civarında olduğunu söyledi.Kızlar embriyo glue yaptıran var mı transfere olumlu etkisi var mı ve fiyat konusunda bilginiz var mı?
Nasip demekki canm oozitifte negarifte benmde uyguluyoruz dediler inşallah uygulamışlardırr :)Canim benim doktorum da sen talep et etme fiks uyguluyor glue, bizim anlayabilecegimiz bir sey dedi. Embriyoyu o sivida bekletip bize transfer ediyorlar
bu arada ekstra 10.000 TL vermiştik bunun içinmerhaba ben de yaptırmıştım pozitif aldım, ama negatif alanlar da var doktourm bana başarıya etkisinin %3- 5 civarında olduğunu söyledi.
kaçıncı gün embriyosuydu canm kaçıncı gün öğrendinnEtkisi var mı bilmiyorum ama bende yaptırmıştım pozitif sonuç aldım. 25 haftalık hamileyim.
5. Gün embriyosuydu 9. Gün 161 ile öğrendim.kaçıncı gün embriyosuydu canm kaçıncı gün öğrendinn
Anladm canm hiç belirtin olmuşmuydu5. Gün embriyosuydu 9. Gün 161 ile öğrendim.
Tüp bebeğe de oldukça para veriyoruz sonuçta bunada veririz aklımızda kalmasınbu arada ekstra 10.000 TL vermiştik bunun için