İki embriyo transferi hk.

Kızlar merhaba, dün biri 3. gün diğeri 4. gün normal kalitede iki embriyo transferi yapıldı.Yalnız iki yapılması biraz zoraki oldu.Yani ben ikiz istemiyorum ihtimali bile çok korkutuyor.Allah ın gücüne gitmesin ben ikiz annesi olacak biri değilim.Doktor ikiz olma ihtimali % 15 dedi iki embriyo konulması gebelik şansını artırıyormuş mecbur tamam dedim ama dünden beri içimde bir korku var.Var mı benim gibi olan biraz paylaşın lütfen 🙏🏼
Merhaba kaçıncı tüp bebek denemeniz acaba çünkü ilkinde yapılmıyor arttık yasak diye biliyorum tabi yaş faktörünüz ne onu da bilmiyorum da bende yenş başlayacağım bu sürece ondan soruyorum

Bende 33 yaşındayım benim de amh 0,52 banada tüp bebek önerildi allahım hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
Hiç korkmayın hiç üzülmeyin kaç doktor bana asla çocuğun olmaz senden yumurta çıkması mümkün değil dediler.Evet çok zordu 6 ayda 2 tane embriyom oldu.Ama oldu.Şimdi Allah yazdıysa eğer olmaz dedikleri mümkün değil dedikleri olacak.Bu yolda sakin ve huzurlu olmak gerekiyor.

Hiç korkmayın hiç üzülmeyin kaç doktor bana asla çocuğun olmaz senden yumurta çıkması mümkün değil dediler.Evet çok zordu 6 ayda 2 tane embriyom oldu.Ama oldu.Şimdi Allah yazdıysa eğer olmaz dedikleri mümkün değil dedikleri olacak.Bu yolda sakin ve huzurlu olmak gerekiyor.
İster istemez düşünüyorsun bilmediğin bir süreç neler yaşayacağını bilmiyorsun vücutun vereceği tepkileri bilmiyorsun ama dediğiniz gibi en önemlisi de inanmak sanırım

Back
X