Embriyo dondurma genetik testi ve rahim dinlendirme

vuslatkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
1
0
25
Kızlar selam ben aranıza yeni katıldım 10 gün önce benden 14 adet yumurta toplandı ve sadece iki tane kaldı bir tanesi 5 bb bir tanesi 5 bc Salı günü genetik teste gidicekmiş sizce kaliteleri iyi mi daha önce 4 başarısız denemem var ilk defa genetik yaptıracak ordan test nasıl gelir bilmiyorum üç gündür de adet oldum bir dahaki adetimde de mi başlanır acaba

Kızlar selam ben aranıza yeni katıldım 10 gün önce benden 14 adet yumurta toplandı ve sadece iki tane kaldı bir tanesi 5 bb bir tanesi 5 bc Salı günü genetik teste gidicekmiş sizce kaliteleri iyi mi daha önce 4 başarısız denemem var ilk defa genetik yaptıracak ordan test nasıl gelir bilmiyorum üç gündür de adet oldum bir dahaki adetimde de mi başlanır acaba
Selam ınshAllah 2 sıde sağlıklı gelir , normalda 2 adet sonrası başlıyor , ama doktorda aslıdır

İnsallah ikisi de saglikli gelirler :) bir sonraki reglide transfer olursunuz muhtemelen. Benim saglikli gelenim 3ab idi, onun icin bile doktorum %49.7 tutma orani var demisti. Sizinkiler de gayet guzel bence

X