Arkadaslar bilen biliyor beni. 2 basarisz tup ve her ikisinde de nirmalde 7-8 adet gozuken folikullerimde artis olmuyordu ve toplamda 3 tanesi dollenip 3. Gune 2 tane cikabiliyordu. Simdi bu 3. Denemem ve ben bu denemeye baskanadan 3 ay ince dha25 omega3 corasprin filbiol b12 Q10 kullanmaya basladim. Ayrica duhan aktardan bitkisel karisim ve adetin 2. Gunu baslayip 3.gunu birakmak uzere balli corekotu karisimi kullandim. Coookk sukur folikul sayim dun 11-12 arasinda gozuktu. Dun de ignelere vaslayisimin 6. Gunuydu. Dr. 12. Gune kadar sayida artis gozlemlemek mumkundur dedi. Hamdolsun.
Arkadaslar bilen biliyor beni. 2 basarisz tup ve her ikisinde de nirmalde 7-8 adet gozuken folikullerimde artis olmuyordu ve toplamda 3 tanesi dollenip 3. Gune 2 tane cikabiliyordu. Simdi bu 3. Denemem ve ben bu denemeye baskanadan 3 ay ince dha25 omega3 corasprin filbiol b12 Q10 kullanmaya basladim. Ayrica duhan aktardan bitkisel karisim ve adetin 2. Gunu baslayip 3.gunu birakmak uzere balli corekotu karisimi kullandim. Coookk sukur folikul sayim dun 11-12 arasinda gozuktu. Dun de ignelere vaslayisimin 6. Gunuydu. Dr. 12. Gune kadar sayida artis gozlemlemek mumkundur dedi. Hamdolsun.
cok cok cok sevindim keşke seni 3 ay önce bulup takip etseydim inşallah Rabbim gönlüne gönlümüze göre versin aminn
Saolllll canim sen ne durumdasin folikul kac tane cikti ve senin amh kac biliyor musunÇok sevindim cnm inş çokk güzel haberler alıcaz senden inanıyorumm..
Saolllll canim sen ne durumdasin folikul kac tane cikti ve senin amh kac biliyor musun
Anladim canim hic bis beklemeni tavsiye etmem cnm bildigim cok iyi bir aktarvar bahsediyorum bazn yaptigi karismla esimin sperm sayisi 10 kat artti 1.5 ayda. Ayrica ben de onun gonderdigi karisimi kullandim. Ucret olarak 200 civariydi ama bu 2. Ayim yarisini bile bitiremedim. Beklemenin faydasi yok herkese tavsiye ediyorum orayi sana da ederim. Erken menepoz problemi var mi seninBu ayı da pas geçiyoruz cnm..Folikül ilk defa yok bu ay..Aslında adetin başında var gibi idi ama şimdi yokmuş..Ama haftaya gene kontrolüm var tabii bellide olmuyor benim sonrada ceee yapabiliyor yumiler..
Amh 0,2 benim maalesef
Anladim canim hic bis beklemeni tavsiye etmem cnm bildigim cok iyi bir aktarvar bahsediyorum bazn yaptigi karismla esimin sperm sayisi 10 kat artti 1.5 ayda. Ayrica ben de onun gonderdigi karisimi kullandim. Ucret olarak 200 civariydi ama bu 2. Ayim yarisini bile bitiremedim. Beklemenin faydasi yok herkese tavsiye ediyorum orayi sana da ederim. Erken menepoz problemi var mi senin
Anladim canim hic bis beklemeni tavsiye etmem cnm bildigim cok iyi bir aktarvar bahsediyorum bazn yaptigi karismla esimin sperm sayisi 10 kat artti 1.5 ayda. Ayrica ben de onun gonderdigi karisimi kullandim. Ucret olarak 200 civariydi ama bu 2. Ayim yarisini bile bitiremedim. Beklemenin faydasi yok herkese tavsiye ediyorum orayi sana da ederim. Erken menepoz problemi var mi senin
bizde de aynı sorunlar var.bahsettiğin aktarı nasıl öğrenebilirim canım senden?burdan yazmak istemezsen özele de atabilirsin.
Cnm dr. Cevat bey aslinda kendisi dr. Ama bitki uzmanligi yapiyormus artik. İstersen ozelden yazabilirim 613 51 00 tel no. Alan kodu fethiye olucak.onu yazmadim belki yasaktir diye. Yaa adam esime dr. Larin verdigi ilaclari atin onlarin faydasi olmayacak dedi biz guvenenedik kullanmaya dvm ettik 1 ay sonra kontrole gittik hic mutlu edici sonucar yoktu elimizde daha sonra dedigi gibi ilaclari attik kendi gonderdiklerini kullandik aslinda esimin karacigerle ilgili buyuk sorunlari vardi simdi o eski haline gelmis dr cok memnun olmus bu duruma. Ve gonderdigi karisim ayni zamanda spermleri falan da arttirmis. Kendini arayip sperm arttirici kur istedigimi soyledim o da gonderdiklerim onlara da iyi gelir dedi hakikaten oyle olmus
cnmmmmm çok sevindim yaaa hadi inşşş bu sefer bebiş haberleride vereceksin inşşş hep böle sorunsuz devam edersin
yalnız birşeyi anlamadım adetin 2. günü başlayıp 3. günü bıraktım yazmışsın yanlışmı yazdın
Sevindim cnm çok güzel inşallah onlardan biri bebisin olur
teşekkürler canımmm.güzeel sonuçlarını bekliyoruz..
cnm kullandığın kür ne içerikli bal filanmıydı merak ettim..Biraz açabilmen mümkün olabilirmi acaba..Birde fiyatları nasıl çok uçukmu mesela??Nerde herkesss gelismeleri ve durumlarinizi yazin arkadaslar
Canlarimmmm cOkkk merciii. Guzel dilekleriniz insallah kendiniz icin de bir dua olarak kabul olur. Saoooollllluuunnn hepinize muuuucx.. Dua edin nolur. Bugun opum oldu 6 tane yumurtam cikti cok mutluyum normalde 2-3 tane yumurta cikardi folikulolarak da 7-8 adetti. Ama yarisindan cogu bos cikardi. Simdi 6 tane dolu cikti 11 folikulden. Hamdolsun.
Nerde herkesss gelismeleri ve durumlarinizi yazin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?