embrio kalitesini arttırmak için neler yaptınız???

Nerdesiniz yas kimse yok mu?? Kirmizilar bugun geldi ben de tam bugun ank. Dan evime gelmistim aksilige bak yaa simdi o kadar yolu yarin yine cekicem dualarinizi esirgemeyin

Nerdesiniz yas kimse yok mu?? Kirmizilar bugun geldi ben de tam bugun ank. Dan evime gelmistim aksilige bak yaa simdi o kadar yolu yarin yine cekicem dualarinizi esirgemeyin

hadi bakalım tatlım...ALLAH yardımcın olsun..inşşş tedavine başlarsında biran önce güzel haberlerini verirsin..bu arada bende yarın ankara yolcusuyum..

Allah yardımcın olsun cnm..Hadi bismillah inş çok güzel olur herşey..

Sen normal tedaviye mi başladın boş çıktı tam anlayamadım nasıl bir tedavi uygulandığını Yada doğal tüp bebek falan mı cnm

hadi bakalım tatlım...ALLAH yardımcın olsun..inşşş tedavine başlarsında biran önce güzel haberlerini verirsin..bu arada bende yarın ankara yolcusuyum..
Saol cnm cmrtesi 12 de randevum var sen ank. Ya neden gidiyorsun klinige gidecek misin
Allah yardımcın olsun cnm..Hadi bismillah inş çok güzel olur herşey..
Cok saol cnm sende ne var ne yok kontrol nasil gecti
Sen normal tedaviye mi başladın boş çıktı tam anlayamadım nasıl bir tedavi uygulandığını Yada doğal tüp bebek falan mı cnm

Normal tup bebek tedavisi amA dusuk dozla

Cok saol cnm sende ne var ne yok kontrol nasil gecti

Haftaya kontrol var cnm..gene 1 yumi var büyümeye aday..Doğal siklus deneyecez gene..Bakalım kendiliğinden büyüme eğilimi gösterirse en son 1 kaç iğne vurunup opu olurum ama nasib tabii.Geçen ayda büyümüştü büyümeye ama e2 düşük gelince opudan döndük..Bakalım bu ay ne olacak..

Allah yardım etsin cnm

Cnm aslında bana biraz detaylı bilgi verirsen çok sevinirim. Merkezi aradık Dilek hanımla görüştük biraz bilgi aldık içimize kısmen sindi fiyat konusunda ilaçsız 4400 ilaç dahil 6000 dendi şimdi biraz önce formları inceledim genelde fiyat başta söylenmedigi gibi yorumlar var. Benim için baştan beri tam olarak nekadar ücret ödedin veya ödeyeceksin bilgi verebilir misin? Mesela o 6000 nin dışında bisey oldu mu?

Cnm ben bicok teknik uygulayacaklari icin 4.400 e takilmadim.cunku bana her yerin 11-12 milyar fiyat verilen butun teknikleri bu fiyat paketinde extra ucret almadan uygulayacaklar. Eeee ne kadar yardimci ureme teknikleri uygulanirsa sans o kadar artar. Sen ilacsiz fiyati kabul et ilac fiyati 1 milyar tutuyor benim yaklasik kisa protokol oldugu icin. Ayrica her yerde yaklasik fiyat aynidir.

Cnm işte bende o farklı yöntemleri soruyorum mesela co kültür için ayrı fiyat talep etmiyorlarmış başka farklı olan yaptıkları onu merak ediyorum mesela önce histeroskıbi olabilir ben onu daha çok yeni yaptırdım sperm dns vs birçok şeyi zaten yaptırdım farklı olarak ücreti artıran şeyleri merak ediyorum
Bahçeci Umut'a gitsem en fazla 5 500 ödeyeceğin miktar ama hiçbirşeyi didiklemeden yüksek dozla tüp bebek yapma mantıgındalar hoş ben umut tan yana olumsuz değilim ama bu ikinci olacağı için çok tereddülüyüm
Suan İnan çok kararsızım hangisine karar vereceğimi bilemiyorum

Bak cnm benim suna dikkat ettim, klinik eger kazara ugradiginda eline receleri tutusturup gondermio ise ve yaptiklari ufacik seylere bile extra ismetiosa guvenle. Esimden sperm aldi dondurdu co-cultur embrio traslama ve embrionun 24 saat an an izlenip en iyisini secme islemi ilk ay ilacsiz yumurtami alip dolleyip dindurma islemi( bundaki mantik da hem ilacsiz hem ilacli gelisen yumurtayi transfer ederek ilacla tutunamayan embriom olucaksa sansi ilacsiz buyuyenyumurtaya birakmak) bu islemler icin her yer benden 11-12 milyap para istemisti. Ama ben sanirim 5500 gibi bi rakam gecti esimle aralarinda o fiyata yaptircam. Hatta timur hoca biz para konusunu acinca bi dk durun yaaa o en son plan benim amacim gebe birakabilmek dedi. Yaa adam o kadar asil kiii bu konusmadan sonra kesinlikle dogru yerdeyim dedim. Timur gurgan hakkinda tup bebegin babasi yazilarini okuyunca da cok etkilenmistim zaten. Simdi saba gelince hidecegin yere coookk inanarak ve guvenerek gitmelisin aslaaaa aklinda soru isareti olmamali. Kendini hazirla once. Ben gozlerimi kapadim kendimi teslim ettimm ilk gittigimde bile bu kadar inanarak gitmemistim. Sen acele etme yorumlara da bakma kendin git gorus ve kalbini dinle. Hissetmek cok onemli. Mucx

topinizi baştan sona okudum tanıdık arkadaşlarda vardı.Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olur inşallah.bende de embriyolar 2.kalite oluyor 3 tüp denemem başarısız.bu topikleri okudukca baya birşeyler öğreniyorum.bende bal polen propolis arısütü gibi bir karışım özel geldi başladım.benimde rahim kalınlığı az sizden öğrendim nar suyu ama ne kadar ne zaman icmeliyim anlatırsanız sevinirim her an adet olup tedavime başlayabilirim herkese bol bol sans diliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun güldürsün..... amiiinnn

topinizi baştan sona okudum tanıdık arkadaşlarda vardı.Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olur inşallah.bende de embriyolar 2.kalite oluyor 3 tüp denemem başarısız.bu topikleri okudukca baya birşeyler öğreniyorum.bende bal polen propolis arısütü gibi bir karışım özel geldi başladım.benimde rahim kalınlığı az sizden öğrendim nar suyu ama ne kadar ne zaman icmeliyim anlatırsanız sevinirim her an adet olup tedavime başlayabilirim herkese bol bol sans diliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun güldürsün..... amiiinnn

Cnm nar suyunun bir kistasi yok ama seni zorluyorsa transfere kadar icmen yeterli zatn amacin rahim inceligi ise transferden bikac gun sonra birak ki tutunmayi kolaylastirsin endometruim kalinlasarak. Hadi ins. Bu son denemen olur. Embrio kalitesiz ise sizin sen sabah aksam corek otu bal tarcin kullan q10 200 mg ve onega3 1000 mg sabah aksam hatta gunde 3 defa da alabilirsin dha25 de embrio kalitesi icin kullanilio bilgin olsun ama en az 3 ay onceden kullanmaya baslamalisin mucx

Hen ilacli hem ilaçsız embriyo transferi yapıyor yani ilginç ama çok mantıklı
Sen mesela kaç dozla başladın?
Bana umutta 225 dozla başlattılar sonuc hep çöp oldu yüksek dozda bazılarına iyi gelmeyebiloyormus

Benimde 225 gonal f ama hoca kisiye gore dusuk dozla basliyor

Hadi hayirli olsun cnm bereye karar kildin.

Karar vermedim daha önce gidip bi muayene oluyum diyorum
Sence nezaman gideyim esimin Ankara'da ısı var haftaya ama benim yumurtlama geçiyor, adetten hemen sonra gitmesekte durum pek anlaşılmıyor sanirim

Karar vermedim daha önce gidip bi muayene oluyum diyorum
Sence nezaman gideyim esimin Ankara'da ısı var haftaya ama benim yumurtlama geçiyor, adetten hemen sonra gitmesekte durum pek anlaşılmıyor sanirim

Adetliyken gitmen daha dogru eger hemen tedaviye baslarsan. Yok tedaviye baslamicam hemen dersen herhangi bi gun git. Ana en uygunu adetliyken gitmen o zamn kac yumartan oldugu da gozukuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…