Keske elimde bir degneyim olsaydi da dokundugum herkesin kaliteli embriosu olsa ve hepsininki de tutsa :))) dun esra erol konuklara sordu ; bir dilek dileme hakkin olsa ne dilerdin???
ynz cnm naptın nasıl gidiyooo az kaldı tedaviyeeee.. bişey sorcam sana adetin 2.günü tedaviye başladığımızda kaçgün vuruluyoruz iğneleri.. herkee göre değişir ama
ortalama bisüre ne kadar?? bide kaç gün diyette olması gerekiyo eşimin??
Cnm herkese gore degisir derken 21. Gunu baslarsan bir sonraki adetin 12. Gununde genede opu oluyor adetin 2. Gunu de baslansa yine 12. Gunu opu oluyor 1-2 gun oynayabilir ama cok istisnai bir durum. Embrio gelisimine gore de opudan sonra 2.gunu yada 5. Gunu arasinda transfer oluyor. Benim asagi yukari transfere 18 ile 21 gun zamanim kaldi 2.gun basladigimizi varsayarsak. Sende ne var ne yok dha25 mg basliomusun mutlaka basla cnm hem sayiyi arttirio hemde embrio kalitesinde cok endike. Hep soyluyorum tetzemin 17 sene cocugu olmadi ne tupler asilamalar yaptirdi olmadi umudi kesip bide dha25 deneyim tup denemem artik dedi ve 3. Ayinda hamile kaldi. Dogurganligi kadinlarda en ust seviyelere tasiyor. Tabi herkeste degil.
dr adetin 2.günü gel başlayalım dedi ama. bizde iznimizi ona göre ayarlmaya çalışıyoruz işte.. iğneler kaçgün sürüyo diye merak ettim tahmini olarak 10-12 gün iğne vuruluyosun demekki anladığım kadarıylaa.. nolsun cnm yaaa aralık diye umut ediyoruz ama rabbim ne zaman hayırlı kıldıysa ozaman diyorum bakalım nasip hepimizin göbüşü dolsun inşş:26::26::26:
o ilacı ben çok araştırdım yan etkileri fazla bide ben kafama göre ilaç kullanamıyorum tansiyonum var benimm cnm.. ben incirle havuçla falan idare ediyorum.. şu bal çörek otu tarçını hergün sabahmı kullanıcaz aç karnına bide tazemi hazırlıcaz bide kaç gün olarak yapıyoruz....
ynz tatlım ben regl oldum elhamdulillah..pazartesi nasibse daktır yollarına düşeceğim nasibse bakalım folikül varmı var ise kaç tane..
Gozunuz aydin darisi bize insallah Hepiniz tup bebek yontemiyle mu yoksa dogal yollami hamile kaldiniz.çörek otu bal tarcın kk da 5 arkadaş yaptık hepımız o ay gebe kaldık
Hayir ben kisa protokolde 5 gun menefor hap kullandim atenin 2. Gunu basladim buna yine adetin 5. Gunu igneye basladim hap toplam 5 adetti, hap bitti igneye devam ettim toplam 5 gun de igne yaptim igne bitiminin ertesi gunu catlamatma ignesini yaptim sonrasindaki 2 gun be hap ne igne kullanmadim bos bekledim ve bos gecen 2.gun toplama oldu yani toplam buyutme ignesi 5 adet catlama ignesi 2 adet ama catlatma ignesini 1 gunde 2adet yaptim. Hesapla artik.sen kac paraya yaptiriosun fiyat olarak techizatlari daha iyi son teknoloji makineler kullanan yerlere gitseydin keske aklini karistirmk istemem de fatih hast. Genel bi hastane nihayetinde yani bi konuda destek alacagin zamn sadece o konuda yzmanlasmis yerleri tercih etmen daha dogru olurdu. Nadm ank. Ya gidebiliosun teknoloji bu konuda en buyuk etken kaldi ki seninde yumurta sayin benimki gibi az
cnm ben ankarada yaptırmıcam.. fatih üniv kontrol için gitmiştim.. erzurumda yaptırcam tedaviyi.. yanlış anlaşılma oldu heralde.. benim yumurta sayım iyi diye biliyorum ama azmı? dr gayet iyi dedi bana yaşına göre ii gidiyosun dedi sana fazla bi tedavi uygulamıcaz dedi... bu ay gittiğimde adetin2. günü gittim dr sigarayı bırakmadan başlamam falan dedi eğer kullanmıyo olsaydınız bugün iğnelere başlardık dedi ama bilmiyorum tekrar arayıp konuşcam zaten kaç gün sürüyo falan diye..
Ya cnm ne kadar yumurtan olursa o kadar iyi en azindan dondurma sansin olur tutmasa bile benim de 7-8 taneydi ama sayida artis olmadi hic be biliyim herkes ist. Ank. Falan gidio kaldiki yurt disinda bile yaptirmayip gelip burda bu iki sehirde yaptiriolar bence merkezi bidaha dusun en onemlisi o ist. Umut cok iyi basari citasi da cok yuksek ben gurganda yaptircm gurganin da cita yukseklerde umut, memorial, gurgan, en cok gebelik saglayan klinikler ve son teknolojiden yararlaniyor gurgana yurt dusindan yabanci dr. Lar ve laborantlar embriyologlar egitime geliyor ben sirf bunlar icin gurgana gidebilmk icin nelere katkaniyorum gurgan olmasaydi gozum kapali umuta giderdim yardimci ureme teknikleri var mi orda. Co cultur, embrio traslama falan yani ben bunlari da yaptircam.Kesinlikle kafani karistirmak istemem ama bunlar yapilmio ise zatn bayagi bi geride olmus oluyor. Sen bi arastir bu dediklerimi sigarayi biraktin mi bu arada of offf hala iciyorum ben. Birde her dr. Un her dedigine inanma cogu yer ticarethane gibi isletiyor 1 yildir tup bebek tedavileri goruyorum ve konusmadigim klinik yada dr. Kalmadi cogunun da gozunde dolar sembolu yerlesmis.
çok doğru söylüyosun ama benim ankarada yaptırmam için eşimin yanımda olmaması gerek izin sıkıntımız oluyo benim tek başıma gitmem gerek ank.. onu ben istemiyorum o anlarımda yanımda olsun neler çektiğimi görsün istiyorum yanii... erzurumdaki dr kafama yattı çünkü gözlerinde dolar işareti görmedim(dr ları az çok tanıyorum çünkü ben 5yıl özel hastanede çalıştım cnm bizim aile hastaneden emekli oldujlar hep annem teyzem dayılarım vs... ) başlamak istese tedaviye hemen başlayalımderdi ben engel olurdum ozaman siz sigaryı bırakmadan başlamam diyoo ben bu işten para kazanıyorum ve helal olması lazım diyooo bunu bile bile kendimizi kandırırız ancak dedi vs vs... cnm birazcıkta allaha bıraktım ben tabiki araştırdım sordum görüştümm ama fazla evham yapmak istemiyorum açıkçası.. daha bırakmadım sigarayı.. ama son paketimm almıcamm daha.. bırakmak içinde oruç tutucam inş. hem muharrem ayındayız sevap olur hemde derdme çare olur inşş...
çok doğru söylüyosun ama benim ankarada yaptırmam için eşimin yanımda olmaması gerek izin sıkıntımız oluyo benim tek başıma gitmem gerek ank.. onu ben istemiyorum o anlarımda yanımda olsun neler çektiğimi görsün istiyorum yanii... erzurumdaki dr kafama yattı çünkü gözlerinde dolar işareti görmedim(dr ları az çok tanıyorum çünkü ben 5yıl özel hastanede çalıştım cnm bizim aile hastaneden emekli oldujlar hep annem teyzem dayılarım vs... ) başlamak istese tedaviye hemen başlayalımderdi ben engel olurdum ozaman siz sigaryı bırakmadan başlamam diyoo ben bu işten para kazanıyorum ve helal olması lazım diyooo bunu bile bile kendimizi kandırırız ancak dedi vs vs... cnm birazcıkta allaha bıraktım ben tabiki araştırdım sordum görüştümm ama fazla evham yapmak istemiyorum açıkçası.. daha bırakmadım sigarayı.. ama son paketimm almıcamm daha.. bırakmak içinde oruç tutucam inş. hem muharrem ayındayız sevap olur hemde derdme çare olur inşş...
Eger birakmakta zorlanirsan champix adli ilaci al 190 tl civarinda ama en fazla 3. Haftanda sigaradan tiksindirio kokusuna bile dayanamazsin. Ben onun sayesinde 3 defa biraktm ama negatifi gorunce miral bizuklugundan zorka tekrar ictim. Tamamen birakmak icin 3 ay kullanmalisin ben hep 3 hafta fsln kullanip etkisini gorup ilaci da birakiyordum
Cnm özel msjını yeni gördüm, özelden hakkım yok msja
Cnm ben merkeze karar vermedim daha büyük ihtimal Umut'a gidicem ama Timur beyede gitmek istiyorum tabi zamanı ve merkezi bir karar verebilirsem iyi olacak
Sen nasıl memnunmusun Merkez'den? Timur bey birebir ilgileniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?