arkadaşlar uzun zamandan sonra tekrar tüp bebek yapmaya karar verdim. umarım bu son olur. klinik olarak gürgan'ı seçtim. ama geçtiğimiz ay başlamayı planlarken Timur hoca başlamadı. hatta son 2 aydır başlamıyor. ben bu değerlerle size tüp bebek yapamam dedi ve birüsürü vitamin falan kullandırıyor. en son ki adetimde çok ısrar ettim sorun yaşıyorum ankaraya her gelişimde eşimle dememe rağmen, paranıza yazık olur diyip yapmıyor. şimdi önümüzdeki adetimde tekrar gidicem. ilk tedaviyi ank. da başka bi yerde yaptırdım rezaletti. işlemi durdurup başka bi klinikle devam ettim orası daha rezil berbat biyerdi ve resmen soyguncuydu. sonuç olarak gürganı buldum çok memnun oldum yine 2 ay gibi bir süreç sonunda tedaviye başlamışlardı ama o da yaşadığım zor günler dolayısıyla negatif oldu. 7/8/9. günler hep kırmızı 2. çizgiyi görmüştüm oysaki neyse şimdi gürganla devam ediyorum. tavsiyeniz var mıdır??? hoş ben iğnelerle 1 tane bile yumurta sayımı arttıramazken hep7/8 arasında kalırken şuan 12 adete kadar çıktı üstelik iğnelerle değil. ama yapmam gereken başka şeyler de varsa yapıcam tabi. tavsiyelerinizi bekliyorum.