• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emanet eşeğin ☹️☹️☹️

Canınızı sıkmayın sizin sorumluluğunuzda değil. Normal rutin verin yemeğini..

Benim küçükken su kaplumbağam vardı elimden yerdi rahmetli anneanneme bırakmiştık
Maalesef tek hatırladigım bu uzun bir yemi vardı ve ben yemini verirken kafasinı kaldırirdi yukarı ne severdim..komik gelebilir ama yerini yadirgamiş olabilir..onlarda anliyorlar..çocugunuz varmiş Allah bagışlasin cok yem vermiş olabilir mi
Anlamadığım daha yeni tanişmişsinız nasil birakabiliyor sakin yanlış anlamayin cok zor böyle seyler adeta insan stres üstüne stres yasıyor

Kaplumbağa bakmak zaten zor o hayvanları küçücük fanuslara tıkıyorlar hiç hoşlanmıyorum.nosu bile yokmuş sizde hayvanı çok önemseyen biri olsaydı zaten bu şartlar altında emanet etmezdi.siz elinizden geleni yapın birşey olursa zaten kızmaya hakkı yok.

bildigin hayvan uyuz hayvan iste :D azicik yemese birsey olmaz..aciktigini anca anliyordur uyuzlugundan :D

Ayy ölmez inşallah.. bizimde bir ara hamsterimiz vardi tatile gideceğimiz zaman bir arkadaşıma bırakmıştım..kızımın hamsteriydi.sen kalk hayvani hava alsın diye bahçeye bırak offf kedimi bu gezip gezip gelsin tek başına,bari karesinde bırak..sonra hayvan yok olmus ortadan ya bir hayvan yedi yada kayboldu yazik..neyse aynısından bulamayınca mecbur kaldı tabi söylemeye,kızıma çaktırmadan deli gibi ona benzeyen hamster aradım buldum da tipi aynıydı ama huyu alakasizdi..bizimki cana yakındı o deli çıktı kafese parmak uzattığın an kapıyordu. Ordan anladi çocuk bu benim hamsterim değil diye çıldırdı..dedim bıraktık diye bize küsmüş ondan öyle o..amann zor ya bakamayacaksan almayacaksın evine hayvan filan..

Komsudaki rahatliğa bak.
Telefon yok isim yok hayirdir ismet abi diceksin.
Ne tuhaf insanlar var ya tanimadiği insana şaaap diye hayvani birakiyor ne kafasi bu bizede versinler 😈

Ayy ölmez inşallah.. bizimde bir ara hamsterimiz vardi tatile gideceğimiz zaman bir arkadaşıma bırakmıştım..kızımın hamsteriydi.sen kalk hayvani hava alsın diye bahçeye bırak offf kedimi bu gezip gezip gelsin tek başına,bari karesinde bırak..sonra hayvan yok olmus ortadan ya bir hayvan yedi yada kayboldu yazik..neyse aynısından bulamayınca mecbur kaldı tabi söylemeye,kızıma çaktırmadan deli gibi ona benzeyen hamster aradım buldum da tipi aynıydı ama huyu alakasizdi..bizimki cana yakındı o deli çıktı kafese parmak uzattığın an kapıyordu. Ordan anladi çocuk bu benim hamsterim değil diye çıldırdı..dedim bıraktık diye bize küsmüş ondan öyle o..amann zor ya bakamayacaksan almayacaksın evine hayvan filan..
Kesinlikle bı kaç ay evvel eşim alalım diye söylemişti ben istememiştim çok pimpirikli biriyim sürekli takir tukur sesler cikariyo taslari oynatiyo geceleri kızımla yalnızız her seferinde gidip kontrol etmekten gına geldi dedim ki iyiki seni dinleyip almamisiz bizde . Ama dün bütün gün öyle elini kolunu uzatıp boş boş baktı hiç yem yemeyince korktum bende şimdi bsy olursa ne derim ölse gidip aynısı alınacak gibi değil pasta tabağı büyüklüğünde . İnşallah tez zamanda gelirlerde veririm

Komsudaki rahatliğa bak.
Telefon yok isim yok hayirdir ismet abi diceksin.
Ne tuhaf insanlar var ya tanimadiği insana şaaap diye hayvani birakiyor ne kafasi bu bizede versinler 😈
Canlı diye üzülüyorum bende işte bsy olmasın diye uğraşıyorum inşallah olmaz. Kızımı gördükçe seviyorlardı o oynasın diye bırakmış olabilirler diye düşünüyorum

Canlı diye üzülüyorum bende işte bsy olmasın diye uğraşıyorum inşallah olmaz. Kızımı gördükçe seviyorlardı o oynasın diye bırakmış olabilirler diye düşünüyorum
Oyle ama sormalari gerekmezmiydi ya size biraksam sakincasi olurmu diye?
Tabiki bakın artik atacak haliniz yok ama dusuncesizlikte biraz.
Yani hic telefonu bile yok diyorsunuz ona hitaben soyledim.

Back