- 7 Kasım 2018
- 209
- 211
- 53
- Konu Sahibi Psikopatik
-
Yarın kıyma alıp veriyim olmadı. Bı legende yasiyo şuanda uygun ortamda değil ama suyunu temiz ve sıcak tutmaya gayret ediyorum. İnşallah normale dönerBen ergenken bizde de vardi. Ablama biri hediye etmis (ama ablam kelebekten bile korkar. Evde kedi var diye gelmedigi zamanlar olmustu) ona bakmak icin forum forum gezmistim zamaninda. Tam isiticili akvaryum almaya karar verdik öldü gitti zavalli
Ama kiyma suya koy- depar ata ata gelirdi. Bir de karidesi cok severdi. Karidesli mamasi vardi.
Ne zaman bir sahil yöresinde burnuma karides kokusu gelse hep rahmetliyi hatirliyorum
Biliyorum yasaklanmış hastalık bulastirdiklari için 2 yaşında bı kizim var ama sadece ben bakıyorum bende eldivensiz dokunamiyorum eşim bsy diyememis işte ben kabul etmezdim yoksa hiç hoşlanmıyorum böyle emrivakilerdenHamile falan değilsiniz di mi?
Su kaplumbağasinin evcil hayvan olarak satılması bir çok ülkede yasak. Pek sağlıklı değil çünkü
Hayır yeni de taşınmışsiniz, size bırakması da yuzsuzluk
Kış uykusuna hazırlanıyor olabilir.O dönemlerde çok nadir yem yiyorlar.İyi akşamlar kizlar. Dert mi demeyin emanet olunca bide canlı bsy olunca dert ediyorum. Karşı komşum bı hafta yokuz diye su kaplumbağasini eşime bırakmış ben evde yokken. O da almış ama ne kadar yer nasıl bakılır sormamis. Bugün 6. gün netten araştırdığım şekilde yemini veriyorum suyunu temizliyorum. Fakat bugün sabahtan beri hiç yem yemedi bu canına yandığım. Boş boş elini bacağını uzatıp öylece duruyo. Bsy mi olacak yoksa normal mi bu durum bilgisi olan bı yardım etsin hele. Bu arada bizde numarası yok kadının yeni taşındık soramiyorum onada. Bsy olursa ben ne derim ne yaparım diye strese girdim çıkamıyorum.
Bende gülüyorum ama işte emanet bsy de olsun istemiyorum evet et marul yumurta falan yiyomus da ben onuda nasıl vercem bilmedigimden yeminden farklı bı marul verdim onuda beğenip yemedi
Ahahaha bunca yorgunluğumun ve hastalığımın üstüne çok iyi geldi ya koptum resmenYıllar önce komşunun kaplumbağasına baktık aynen emanet şekilde
Kaplumbağa misafir diye marulun iyi yerinden ikram ettik, beyazından koyduk
Meğerse kendisi marul yaprağının ucunu yani yeşil kısmını seviyormuş
Halen konuşur güleriz
Ahahaha bunca yorgunluğumun ve hastalığımın üstüne çok iyi geldi ya koptum resmen
Marulu beğenmedi bu ya ben de az önce köfte verdim arkadaşlar kıyma ver diyince onuda yemedi aman kış uykusuna mi yatacak napcaksa yapsınYıllar önce komşunun kaplumbağasına baktık aynen emanet şekilde
Kaplumbağa misafir diye marulun iyi yerinden ikram ettik, beyazından koyduk
Meğerse kendisi marul yaprağının ucunu yani yeşil kısmını seviyormuş
Halen konuşur güleriz
Ev çok sıcak suyunu da baya ılık yapıyorum ona ragmen kış uykusuna yatmaz umarım. Yatacaksada gitsin kendi evinde yatsınRahat bırakın hayvanı, kış uykusuna yatacak yatamıyor:)
Yıllarca besledim, evlenirken ailemin evinde bıraktığım kaplumbağam yemek tabağı boyunda.
Sakın öldü diye falan atmaya kalkmayın, o şuan saklanacak yer arayıp uykuya yatacak.
Ev çok sıcak suyunu da baya ılık yapıyorum ona ragmen kış uykusuna yatmaz umarım. Yatacaksada gitsin kendi evinde yatsın
Kış uykusuna yatacaktır, biz de besledik, kışın öyle olurlar, tamamen uyuyo gibi degil de, cok az hareket eder ve yemek yemez pek.Ev çok sıcak suyunu da baya ılık yapıyorum ona ragmen kış uykusuna yatmaz umarım. Yatacaksada gitsin kendi evinde yatsın
Selamİyi akşamlar kizlar. Dert mi demeyin emanet olunca bide canlı bsy olunca dert ediyorum. Karşı komşum bı hafta yokuz diye su kaplumbağasini eşime bırakmış ben evde yokken. O da almış ama ne kadar yer nasıl bakılır sormamis. Bugün 6. gün netten araştırdığım şekilde yemini veriyorum suyunu temizliyorum. Fakat bugün sabahtan beri hiç yem yemedi bu canına yandığım. Boş boş elini bacağını uzatıp öylece duruyo. Bsy mi olacak yoksa normal mi bu durum bilgisi olan bı yardım etsin hele. Bu arada bizde numarası yok kadının yeni taşındık soramiyorum onada. Bsy olursa ben ne derim ne yaparım diye strese girdim çıkamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?