Anket Emanet edemem dediğiniz 3 şey nedir?

Emanet edemeyeceğiniz 3 şey nedir?

• Ankete Katılan
    280
Eşimi/ sevgilimi emanet edemem aklım kalır ama çocuğumu ne olursa olsun kimselere emanet edemem.

Çocuğum olsa çoucğumu emanet etmezdim ki bn yıllarca emanet edilmiş bri şekkilde yaşıyorum..

vallahi zaman çok değişti kızlar açıkcası benim insanlara karşı bayağı bi güven problemin oluştu artık şöyle bi sıralama yaparsam ben önce eşimi sonra çocugumu,evimi ancak anneme güvenirim kısacası hiçbişeyi kimseye emanet etmem

seçeneklerden eşimi kime neden emanet edeyim Allahtan başka koskoca adam
çocuklarımı ananesine ve babaannesine emanet edebilirim
evimi gene anneme emanet edebilirim
arabamı o esnada çok lazım olan birine emanet edebilirim
hiç kimse hiç bişeyini emanet edememiş hiç biriniz hastanede yatmadınızmı yada çocuksuz biyere gitmek zorunda kalmadınızmı sonuçta geçici emanetten bahsedilmiyomu
ama emanet etmemin sebebi öleceğimi bilmekse eş,ev,araba umrumda değil gözümün arkada kalacağı tek şey çocuğum olur onuda önce ALLAHA sora babannesi ve ananesine emanet ederim

çocuğum olmadığı için sevdicceğimi kimselere emanet edemem..

olsada çocuğum ve kocişimi derdim zaten..

3 sey???fisfisfis
1- Cep telefonum
2- Evim
3- Arabam

Esim, cocugum falan demiycem cünkü onlari her zaman Allah'a emanet ediyoruz zaten...:Saruboceq:

ergenlikte olan genç kızım ben hayattayken kimseye emanet edemem ancak allaha ederim, birde eşimi kimseye peşkaf çekemem kız arkadaşımda eşim evdeyse gelmesin eşim şeytan tüylü bütün bayanlar acaip sever onu!!!:dilcikar:lülülülülülü

Eşimi kimseye emanet etmeme gerek yok, o kendi işini kendi görebilecek yeterliliktedir kaydirigubbakcemile3
Ben köpeğimi kimseye emanet edemem.

bende cocugumu öncelikle sonra esimi ve evimi ama en önemlisi kesinlikle cocugumu hele tv de bu kadar cinayet kayip olaylari varken asla ben ve babasi disinda kimseye birakmam kizimi

aslinda ben hic birseyimi kimseye emenet edemem....ne de olsa kimse benim gibi sahip oldugum seyleri koruyup gozetmez....

çocuğum sevgilim ve kendime ait değerli gördüğüm bazı özel eşyalarım

kızım.kızım.kızım diğer hepsi önemsiz!!

eşimi,köpeğimi ve cep telefonumu .....emanet edemem .. çocuğum yok olsa onu hiç emanet edemem zaten

Back