Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayol ben bir eşyamı bile hiç kimseye emanet edemezken bu şıklar bana çok fazla geldi.yasakkelime
Mesele güven değil,kendini bilmek. Benim olanlara sahip çıkamayacak kadar bitmedim ben daha!
Eşimi kesinlikle emanet edemem.
Neler duyuyor neler görüyoruz. Herkesten herşey beklenir oldu artık.
Eşime ne kadar güvensem de bu zamanda kimseye bişey emanet edilmez. kafamçokkarıştı
daha önce her yaz tatile giderdik ve evde çok fazla çiçek vardı bir ara arkadaşımıza emanet ettik sonrada temizliğe gelen kadınım vardı ona emanet ediyordum
üniversiteyi kızım varken okudum onu götürmem imkansızdı anneme emanet ettim
eşimi zaten kendisine emanet ettim yine üniversiteye giderken, zaten çocuk mu bu emanet edeyim kendi başının çaresine bakabilecek durumda
arabam yok bu konuda bir fikrim de yok
ama bilgisayarımı, telefonumu kimseye emanet edemem eşime bile meraklı zaten alimallah içini karıştırır eder neme lazım :roflol:
Benim için değerli olan hiç bir insanı emanet etmek istemem kimseye,özellikle eşimi ,sonra eşimi ,yine eşimi...Çocuğum yok ama olsaydı eşime emanet edebilirdim :)