• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Emanet edemem dediğiniz 3 şey nedir?

Emanet edemeyeceğiniz 3 şey nedir?

• Ankete Katılan
    280
Ayol ben bir eşyamı bile hiç kimseye emanet edemezken bu şıklar bana çok fazla geldi.yasakkelime
Mesele güven değil,kendini bilmek. Benim olanlara sahip çıkamayacak kadar bitmedim ben daha!:kızgın:

hiç bişeyimi edemem valla kaldı ki bu şıklar
bunları hiç kimsenin emanet edebileceğini sanmam :'(

bu zamnda kimseye güven olmaz ne eşimi ne çocuğumu nede evimi emanet edemem kimseye.

oğlumu,eşimi ve arabamı...............üçüde tehlıke arzeder)

Eşimi kesinlikle emanet edemem.
Neler duyuyor neler görüyoruz. Herkesten herşey beklenir oldu artık.
Eşime ne kadar güvensem de bu zamanda kimseye bişey emanet edilmez. kafamçokkarıştı

emanet ettiğim kişiye göre değişir

daha önce her yaz tatile giderdik ve evde çok fazla çiçek vardı bir ara arkadaşımıza emanet ettik sonrada temizliğe gelen kadınım vardı ona emanet ediyordum

üniversiteyi kızım varken okudum onu götürmem imkansızdı anneme emanet ettim

eşimi zaten kendisine emanet ettim yine üniversiteye giderken, zaten çocuk mu bu emanet edeyim kendi başının çaresine bakabilecek durumda

arabam yok bu konuda bir fikrim de yok

ama bilgisayarımı, telefonumu kimseye emanet edemem eşime bile meraklı zaten alimallah içini karıştırır eder neme lazım
:roflol:

eşimi,kızımı,işimi,arabamı emanet edemem..................:1no2::1no2:

OĞLUM,KOCAM,NAMUSUM,EVİM(olursa tabii),ARABAM(olcak inşallah)valla bu liste uzar gider hiç bir kadın hiç bir şeyini kimseye emanet edemez..

Benim için değerli olan hiç bir insanı emanet etmek istemem kimseye,özellikle eşimi ,sonra eşimi ,yine eşimi...Çocuğum yok ama olsaydı eşime emanet edebilirdim :)

evim,eşim ve oğlumu asla kimseye emanet etmem..............süprizzzzz

Back