- 21 Ocak 2021
- 4.410
- 6.395
- 108
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Eki Görüntüle 2681591
Elveda Nayino | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası
Her Aşk Bir Ayrılığa Gebedir Bazen. Kavuşmak Kadar Ayrılıkta Sevdaya Dâhildir. İnişli Çıkışlı Hayatlarda Kalbimizi Çarptıracak Biri Çıkar Karşımıza. Kimi Zaman Doğru, Kimi Zaman Yanlış da Olsa Hayat Bu Ya, Sevdalanır Yürek; Bilmediğimiz Tanımadığımız Birine. İşte O Zaman Yaşamaya Başlar İnsan Aslında, Kalp Çarptığı Zaman İşlevini Yerine Getirir. Doğru Sevebilmektir Asıl Olan. Kalpten Koparcasına Yâr Bellercesine, Taparcasına Sevmektir Önemli Olan. Ama Bir Yandan da Sevilmektir Aşkı Aşk Yapan, Sevdayı Sevda Yapan. Çok Sevdi Mehmet, Elena’ya Kavuşmanın Haram Olduğunu Bile Bile Sevdi Son Nefesine Kadar. Çok Seven-ler Bir Gün Kavuşurmuş Elbet Diye, Sevdi İşte.
keyifli okumalar şimdidenEn kısa zamanda alacağım
teşekkür ederimHayırlı olsun. Tebrikler.
keyifli okumalar şimdidenAlıcam mutlakabazı kitaplar var böyle sadece iki kelimesiyle etkiliyor .
evet internetten temin edebilirsiniz :) googleye yazınca çıkıyor.nerelerde bulabilirim acaba :) internettede satıştamı
teşekkür ederimNayino deyince icim bi hüzün oldu zaten. Bi de 'elveda'sı var.
Yolu açık, baskısı müşterisi çok olsun.yazarhanim35
teşekkür ederimBasarilar dilerim ❤ yurtdisinda alınabiliyor mu?
teşekkür ederimBaaşarılar.Bende alayım:)
teşekkür ederimKitabınız basılmış galiba .Çok tebrikler bol bol okunsun
teşekkür ederimTebrikler. Bol basımlı, bol satışlı olsun. ❤
evet varmış amazonda :)Basarilar dilerim ❤ yurtdisinda alınabiliyor mu?
Yazar hanım hayırlı olsun, bol satışınız olur umarım.Eki Görüntüle 2681591
Her Aşk Bir Ayrılığa Gebedir Bazen. Kavuşmak Kadar Ayrılıkta Sevdaya Dâhildir. İnişli Çıkışlı Hayatlarda Kalbimizi Çarptıracak Biri Çıkar Karşımıza. Kimi Zaman Doğru, Kimi Zaman Yanlış da Olsa Hayat Bu Ya, Sevdalanır Yürek; Bilmediğimiz Tanımadığımız Birine. İşte O Zaman Yaşamaya Başlar İnsan Aslında, Kalp Çarptığı Zaman İşlevini Yerine Getirir. Doğru Sevebilmektir Asıl Olan. Kalpten Koparcasına Yâr Bellercesine, Taparcasına Sevmektir Önemli Olan. Ama Bir Yandan da Sevilmektir Aşkı Aşk Yapan, Sevdayı Sevda Yapan. Çok Sevdi Mehmet, Elena’ya Kavuşmanın Haram Olduğunu Bile Bile Sevdi Son Nefesine Kadar. Çok Seven-ler Bir Gün Kavuşurmuş Elbet Diye, Sevdi İşte.
teşekkür ederimtebrik ederim
bir yerde konuşmuş olabiliriz :)Dejavu oldum desem
Bu anı bu konuşmaları önceden yaşamış gibiyiz gibiyim
teşekkür ederimtebrikler yolunuz acik olsun!
teşekkür ederimYazar hanım hayırlı olsun, bol satışınız olur umarım.
Ancak tanıtım metninizi kim yazdıysa düzeltme isteyin bence. Korkunç hatalarla dolu bir metin olmuş. Bir okuyucu olarak tanıtım metni bu şekilde yazılmış bir kitabı ben almam açıkçası.
teşekkür ederimTebrik ederim
Duyguları kaleme dökebilmek büyük meziyet, ben kendimi bildim bileli hep bir kitap yazmak istemişimdir gel gör ki kalemi elime alıp da oturduğumda bir türlü zihnimde uçuşan düşünceleri bir hale yola koyamam öylece asılı kalırlar havada. İnşallah bir gün ben de kaleme döküp ardımda böyle güzel bir iz bırakabilirim yeryüzünde
Okuyucu kaybettirir o yazı, naçizane uyarayım dedim.şekkür ederiminternette kitap satış sitesinden kopyaladım yazıyı.
teşekkür ederimTebrikler
yazmakla başlayabilirsiniz :)Bende Hayatımı kitaplara yansıtmak istiyorum.
teşekkür ederimAllah yolunuzu açık etsin hayırlı olsun tebrikler
teşekkür ederimTebrikler,yolunuz açık olsun
teşekkür ederim
teşekkür ederimTebrikler, şansınız bol olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?