- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
- Konu Sahibi yazarhanim35
Aaaaaa harikaa mâşâallah acayip şaşırdım ama ne güzelTabii. Ahmet Günbay Yıldız eniştem olur. Teyzemin eşi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaa harikaa mâşâallah acayip şaşırdım ama ne güzelTabii. Ahmet Günbay Yıldız eniştem olur. Teyzemin eşi.
Okulun kütüphanesinde kitaplarini görürdüm, kendimiz okumasak da öğrencilere tavsiye ederdik okusunlar diye :) Sanırım cogunlukla genclere yönelik yaziyordu.Tabii. Ahmet Günbay Yıldız eniştem olur. Teyzemin eşi.
Naçizane mi nacizane mi ben de yanlışım varsa düzelteyim diye soruyorum çok dikkat ederim de ondanOkuyucu kaybettirir o yazı, naçizane uyarayım dedim.
Aa ciddi misin eltim onun kitaplarını çok okuyor çok beğendiğini söyledi ama benim tarzım pek değilTabii. Ahmet Günbay Yıldız eniştem olur. Teyzemin eşi.
Naçizane, ç ileNaçizane mi nacizane mi ben de yanlışım varsa düzelteyim diye soruyorum çok dikkat ederim de ondan
Tamam sağolNaçizane, ç ile
duydum ama okumadım :) ne güzelTabii. Ahmet Günbay Yıldız eniştem olur. Teyzemin eşi.
teşekkür ederimTebrik ederim Yolunuz bahtiniz açık olsun
TebriklerEki Görüntüle 2681591
Elveda Nayino | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası
Her Aşk Bir Ayrılığa Gebedir Bazen. Kavuşmak Kadar Ayrılıkta Sevdaya Dâhildir. İnişli Çıkışlı Hayatlarda Kalbimizi Çarptıracak Biri Çıkar Karşımıza. Kimi Zaman Doğru, Kimi Zaman Yanlış da Olsa Hayat Bu Ya, Sevdalanır Yürek; Bilmediğimiz Tanımadığımız Birine. İşte O Zaman Yaşamaya Başlar İnsan Aslında, Kalp Çarptığı Zaman İşlevini Yerine Getirir. Doğru Sevebilmektir Asıl Olan. Kalpten Koparcasına Yâr Bellercesine, Taparcasına Sevmektir Önemli Olan. Ama Bir Yandan da Sevilmektir Aşkı Aşk Yapan, Sevdayı Sevda Yapan. Çok Sevdi Mehmet, Elena’ya Kavuşmanın Haram Olduğunu Bile Bile Sevdi Son Nefesine Kadar. Çok Seven-ler Bir Gün Kavuşurmuş Elbet Diye, Sevdi İşte.
Evet gençlere yönelik. İdealize ettiği hayatı yazıyor. Dediğim gibi ben romancı kişiliğine ve dünyasına hayrandım. Çok naif bir insandır. Bambaşka bir dünyası var. Biz çocukken gezmeye gittiğimizde bizle biraz sohbet eder, çalışma odasına çekilirdi. Teyzemlerin evi daktilo sesi demekti.Okulun kütüphanesinde kitaplarini görürdüm, kendimiz okumasak da öğrencilere tavsiye ederdik okusunlar diye :) Sanırım cogunlukla genclere yönelik yaziyordu.
Doğrudur Niloyacım. Hayran kitlesi çoktur. Dile kolay 52 kitap yazmış.Aa ciddi misin eltim onun kitaplarını çok okuyor çok beğendiğini söyledi ama benim tarzım pek değil
teşekkürler. Sizinde başarı yolunuz inşAllah uzun olur.duydum ama okumadım :) ne güzel
Ben de forumumuzdaki bu nicki hatirladim sabahvesen'in kitabını görünceHayırlı uğurlu olsun
Aaaa lisede okudum bir ya da birkaç kitabını ama ismini hatırlayamadım şimdi.Tabii. Ahmet Günbay Yıldız eniştem olur. Teyzemin eşi.
Tebrik ederim.Eki Görüntüle 2681591
Her Aşk Bir Ayrılığa Gebedir Bazen. Kavuşmak Kadar Ayrılıkta Sevdaya Dâhildir. İnişli Çıkışlı Hayatlarda Kalbimizi Çarptıracak Biri Çıkar Karşımıza. Kimi Zaman Doğru, Kimi Zaman Yanlış da Olsa Hayat Bu Ya, Sevdalanır Yürek; Bilmediğimiz Tanımadığımız Birine. İşte O Zaman Yaşamaya Başlar İnsan Aslında, Kalp Çarptığı Zaman İşlevini Yerine Getirir. Doğru Sevebilmektir Asıl Olan. Kalpten Koparcasına Yâr Bellercesine, Taparcasına Sevmektir Önemli Olan. Ama Bir Yandan da Sevilmektir Aşkı Aşk Yapan, Sevdayı Sevda Yapan. Çok Sevdi Mehmet, Elena’ya Kavuşmanın Haram Olduğunu Bile Bile Sevdi Son Nefesine Kadar. Çok Seven-ler Bir Gün Kavuşurmuş Elbet Diye, Sevdi İşte.
Evet Benim Çiçeklerim Ateşte açar isimli bir kitabı var. Aleyküm selam.Aaaa lisede okudum bir ya da birkaç kitabını ama ismini hatırlayamadım şimdi.
Benim Çiçeklerim Ateşte Açar olabilir.
Selamlar...:)
Ağıma nasıl yavrular takıldığını,gazozun sırrını yaşadıgımız olayları anlatırımSen de gazoz konulu bir kitap yazabilirsin