Elveda 4 sene...

Bir süre sonra seni yoklamak için arayacak veya mesaj gönderecek buna hazırlıklı ol. Bitmesi mantıksal olarak daha hayırlı olmuş ama tabii kalbin cayır cayır yanıyordur şimdi biliyorum. Yinede seni türlü türlü bahanelerle kanırmak isteyecektir, lütfen kendi hayatının sorumluluğunu alamamış bir kişinin sağlam bir aile hayatı olamayacağını ve evlenseniz bile mutsuz bir evlilik olacağını aklından çıkartma.

Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz ben ortada ilişki bile göremedim görüşmeden yürüyen ilişki nasıl oluyor? Gerçek bir tane bulursanız unutmanız saniye almaz merak etmeyin.

Benim de basimda vardi boyle bir tane 3 yilda 6 ay falan calismisti.
Senin giden 4 senen benim de giden 3 senem olsun be. Omur tuketmektense.

Her derdinde her sıkıntısında yanında olan bir sevgilisi vardı onun.
demekki böyle giçeiriyor günlerini.. belkide senden başkada sırtını yasladıgı kaç kişi vardı..
bitmesi tam isabet geç bile kalmışsın.
bu arada çalışmayan bir erkek bana koltuksuz ev gibi gelir.. boş boş

4 senelik bir ilişki ve bir kere yanınıza mı geldi? Pek ilişki değilmiş o. Bence kaybettiğiniz 4 seneye üzülmeyin, kazandığınız geleceğinize sevinin.

en ufak şeyde alkole sarılması , iş bulmak için bi çaba sarfetmemesi zaten ayrılık sebebi.bunlar düzgün olmayınca yuva kursan bile hayır gelmezdi.boşver Allahım kurtarmış. 4 sene de senin için tecrübe olmuş.
şu da var.çocuk gerçekten iş bulamıyordur belki ve de alkolü de bırakmıştır.yani sen daha iyi bilirsin bunu.2.si biraz polyannacılık oldu ama.

gözün çok körmüş gerçekleri görememişsin keşke buraya daha erken yazsaydın biz de sana kızardık ve kendini toplardın , okulu bırakmasaydın keşke..

neyse şimdi önüne bak geleceğine kaldığın yerden devam et. arada bir gördüğün çalışmayan birisinden ne hayır gelir ki zaten.

Böyle tembel bir adama dört sene nasıl dayandınız? sorumsuz ve gurursuzmuş, kurtulmuşsunuz buna sevindim. İnşallah kısa zamanda atlatırsınız, gelirse kabul etmeyin, hayatınızı mahvetmeyin.

4 sene boyunca tabiki görüştük ama giden hep bendim. O benim yanıma sadece okuldayken gelirdi şu anda yaşadığım yeri bilmez. Bana beddua ediyomuş onu yarı yolda bıraktım diye oysaki ben çok çabaladım her şey farklı olur diye. Aklım başıma çok geç geldi, bu saatten sonra tek hedefim hayatımı yaşamak

Ben ona bir sürü iş buldum hiç birini kabul etmedi. Yok ben o işi yapamam, orası uzak gidemem hep bir bahane

Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz ben ortada ilişki bile göremedim görüşmeden yürüyen ilişki nasıl oluyor? Gerçek bir tane bulursanız unutmanız saniye almaz merak etmeyin.

Hayır hayır görüşmemek değîl, hep ben gittim yanına en az 2 haftada bir görüşüyorduk o hiç gelmedi. Ama suç bende alıştırdım rahata

Herseyi alttan alıp,sana küfür ettiğinde arayıp salya sümük ağladığın ,yapma etme dediğin icin bu durumdasın.Birdaha aynı hataları yapma bence yeni bir iliskin olursa taviz verme yani,senden buyüzden bukadar kolay vezgecmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…