- 11 Aralık 2018
- 40.074
- 248.635
Kiminle alakalı? Cemille olabilir mi cemil? Suat, Orhan, yusuf?3 yıldır beraberiz marrta nikah yaptık haziranda evlendik haziranda sürekli beraberiz her şeyi anlatmamı ister misin yoksa yeterli mi? profilimde yazan ilk konu benimle alakalı değil
o cevapların sonucu bana nasıl döner ucunu kestiremediğimden susuyorumEltiyle de bu sekil cevaplarla baş edilebilir bak ovar
cemil kankaKiminle alakalı? Cemille olabilir mi cemil? Suat, Orhan, yusuf?
Konuda anlattıkları şahıslara yapamadıkları gideri burda bize yapıyorlar geneldeSende başladın triplere girmeye sanki eltin biziz.
Daha Haziran'da konu var o da münasebetsiz elti konusu, orda da yakında düğünüm olacak demişsiniz? Evlenmeden evvel beraber yaşadığınıza dair bir ibare yok, adam kiloyu 1 ayda mı aldı?3 yıldır beraberiz marrta nikah yaptık haziranda evlendik haziranda sürekli beraberiz her şeyi anlatmamı ister misin yoksa yeterli mi? profilimde yazan ilk konu benimle alakalı değil
Kocan olmadıgına göre en kötüsü küsersiniz.o cevapların sonucu bana nasıl döner ucunu kestiremediğimden susuyorum
Benim de yokOh! Eltisiz hayat
beni pişman ettin yazdığımaKonuda anlattıkları şahıslara yapamadıkları gideri burda bize yapıyorlar genelde
Kanayanyaram 2 geldiDaha Haziran'da konu var o da münasebetsiz elti konusu, orda da yakında düğünüm olacak demişsiniz? Evlenmeden evvel beraber yaşadığınıza dair bir ibare yok, adam kiloyu 1 ayda mı aldı?
Şu performansı eltiye göstersen buraya konu açmaya gerek kalmazdıbeni pişman ettin yazdığıma
Genelde öyle yaparızbeni pişman ettin yazdığıma
Genelde öyle yaparızolayımız bu. Doğru düzgün anlatılmayan yamuk konuları sevmiyos.
Eltisi olmayanlar ölü taklidi yapsın yoksa elinde fazla elti olanlar bize kakalayacak gibi görünüyorNiye demedin hiç benimkilerden vereyim canım
Taam bi daha yapma öyle şeyler. Adam da fazla kilo almış kısa sürede. Normal değil.özür dilerim gerçekten her şeyi anlatmadığım için
Bir tek o eksik zatenNiye demedin hiç benimkilerden vereyim canım
Kayınvalidenin tek sardıgı gelin olmak.. bu durumla baş etmek Seyit Onbası gücü gerektirdi!!Benim de yok
Beni anlatmamı istemişler de anlatmışsın gibi, zevkle gönderirimEltisi olmayanlar ölü taklidi yapsın yoksa elinde fazla elti olanlar bize kakalayacak gibi görünüyor
Benim kayınvalide 10 kayınvalide gücünde zatenKayınvalidenin tek sardıgı gelin olmak.. bu durumla baş etmek Seyit Onbası gücü gerektirdi!!
Hiç güleceğim yoktu ama elti olsa da sarılıyor canım merak etme (örnek bne)Kayınvalidenin tek sardıgı gelin olmak.. bu durumla baş etmek Seyit Onbası gücü gerektirdi!!