Amma gözünüzde büyütüyorsunuz şu eltileri, başedilecek bir şey yok. Mesafeni koyacaksın, olacak bitecek.Bir eltim var sürekli her şeyden şikayetci ve memnuniyetsiz. Hiçbirşeyi beğenmez sadece kendi akrabalarını ve kendini över. Evden dışarı çıkmaz. Ama gezemedi diye şikayet eder. Kendi memleketinin havası çalmazsa düğünü beğenmez kendi düğünlerini över.hiçbir sebep yokken hayırdır küsmüyüz sesin çıkmıyor der. Eşim çok zayıftı evlendiğimizden beri kilo aldı. Sen naptın buna çok kilo almış diyor. Eşim kalkıyor bi yere gidiyor arkasından niye böyle oldu çok almış diyor. Adam 60 kiloydu 80 oldu boyuna göre çok zayıftı. Battı kadına ama Kocası bile yanından kaçıyor başka masaya oturuyor. Düğünüm oldu, sizin düğünden de bişey anlamadım fotoğraf bile çekilemedim oynayamadım der. Herkesin boy boy fotoğrafları var. Düğünde muzik hiç durmadı herkes güzel şeyler söyledi. Bu nöyle nemrutluk yapıyor. Var mı sizinde böyle eltileriniz? Ben yeni evliyim tecrübeliler bunlarla nasıl baş ediyor?
Enerjinizi dibe çeken insanlarla görüşmeyin , neden kendinize dert ediyorsunuz?Bir eltim var sürekli her şeyden şikayetci ve memnuniyetsiz. Hiçbirşeyi beğenmez sadece kendi akrabalarını ve kendini över. Evden dışarı çıkmaz. Ama gezemedi diye şikayet eder. Kendi memleketinin havası çalmazsa düğünü beğenmez kendi düğünlerini över.hiçbir sebep yokken hayırdır küsmüyüz sesin çıkmıyor der. Eşim çok zayıftı evlendiğimizden beri kilo aldı. Sen naptın buna çok kilo almış diyor. Eşim kalkıyor bi yere gidiyor arkasından niye böyle oldu çok almış diyor. Adam 60 kiloydu 80 oldu boyuna göre çok zayıftı. Battı kadına ama Kocası bile yanından kaçıyor başka masaya oturuyor. Düğünüm oldu, sizin düğünden de bişey anlamadım fotoğraf bile çekilemedim oynayamadım der. Herkesin boy boy fotoğrafları var. Düğünde muzik hiç durmadı herkes güzel şeyler söyledi. Bu nöyle nemrutluk yapıyor. Var mı sizinde böyle eltileriniz? Ben yeni evliyim tecrübeliler bunlarla nasıl baş ediyor?
Konuşma eltinle sevmiyorsan. Kocamla evlisin eltinle değil.Bir eltim var sürekli her şeyden şikayetci ve memnuniyetsiz. Hiçbirşeyi beğenmez sadece kendi akrabalarını ve kendini över. Evden dışarı çıkmaz. Ama gezemedi diye şikayet eder. Kendi memleketinin havası çalmazsa düğünü beğenmez kendi düğünlerini över.hiçbir sebep yokken hayırdır küsmüyüz sesin çıkmıyor der. Eşim çok zayıftı evlendiğimizden beri kilo aldı. Sen naptın buna çok kilo almış diyor. Eşim kalkıyor bi yere gidiyor arkasından niye böyle oldu çok almış diyor. Adam 60 kiloydu 80 oldu boyuna göre çok zayıftı. Battı kadına ama Kocası bile yanından kaçıyor başka masaya oturuyor. Düğünüm oldu, sizin düğünden de bişey anlamadım fotoğraf bile çekilemedim oynayamadım der. Herkesin boy boy fotoğrafları var. Düğünde muzik hiç durmadı herkes güzel şeyler söyledi. Bu nöyle nemrutluk yapıyor. Var mı sizinde böyle eltileriniz? Ben yeni evliyim tecrübeliler bunlarla nasıl baş ediyor?
3 yıldır beraberiz marttan beri evliyiz. 1 ayda almadı. o laf olsun diye söylüyor bunu durup durupO değil de Haziran sonu daha düğün yapmamış evlenmemiş görünüyorsunuz. Bu adam 20 kiloyu 1-2 ayda aldıysa herkesin dikkatini çeker ve ciddi bir sağlık problemi var demektir. Bir doktora götürün adamı.
evlendiğimizden beri kilo aldı.
Siz ne yazarsanız ona göre yorum yapıyoruz.3 yıldır beraberiz marttan beri evliyiz. 1 ayda almadı. o laf olsun diye söylüyor bunu durup durup
Eltim yok benim.
Ama eltiyi basedilecek bir sorun olarak görmez, dediklerini önemsemezseniz sorun çözülür.
Kocan kilo aldı -evet iyi bakıyorum
Düğünden bir şey anlamadım - ben çok eğlendim
Laflarindan rahatsız oluyorsanız verin cevabı sussun.
ikinci oh! Yaşasın eltisiz hayat, sizi gidi şanslı gacılar..Eltim yok ama insanı gercekten cileden cıkartan takmayayım dedikce de iyice her hareketi gıcık olduğundan hepten üzerine çeken tipler maalesef var ve olmaya da hep devam edecek.
Esinizin kilosu ya da diğer durumlar sadece konusması icin cerez iste.Cinslik yapmak adına herşeyi kullanabilirler cunku.
En güzel hareket görmezden gelmek ama sahsen icimde tutacağıma lops diye yüzüne söylüyorum ben her ne düsünüyorsam.
3 yıldır beraberiz marrta nikah yaptık haziranda evlendik haziranda sürekli beraberiz her şeyi anlatmamı ister misin yoksa yeterli mi? profilimde yazan ilk konu benimle alakalı değilSiz ne yazarsanız ona göre yorum yapıyoruz.
Doğruları yazarsanız daha doğru cevaplar alırsınız.
Yaş kaç?
Sende başladın triplere girmeye sanki eltin biziz.3 yıldır beraberiz marrta nikah yaptık haziranda evlendik haziranda sürekli beraberiz her şeyi anlatmamı ister misin yoksa yeterli mi? profilimde yazan ilk konu benimle alakalı değil
Eltiyle de bu sekil cevaplarla baş edilebilir bak oher şeyi anlatmamı ister misin yoksa yeterli mi?
o da çok merak etmiş napayımSende başladın triplere girmeye sanki eltin biziz.