• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiyle nasil anlasilir

Sevdanolmasa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
42
5
1
29
Merhaba kizlar yeni uyeyim ve icinden cikamadigim bir sorun var Geçen aylarda sözlendim görücü usulüyle ama sözlümün ailesi beni çok seviyorlardı o kadar çok seviyorlardıki nerdeyse her hafta bizim evdeydiler babama sürekli şu işi tatlıya bağlayalım diyip duruyorlardı neyse bende en sonunda tamam dedim tanımak istedim. Tanımak derken ilişki anlamında dışardan iyi bir insan ama ilişki yurutulebilirmi falan diye neyse tanımaya kalmadan bunlar hemen yüzüğü takiverdiler anladimki bana vaadedilen herşey sevgi saygı yalanmış. Hadi onlari es gectim allah yuvamla mutlu etsin yeter dedim. Kizlar asıl sorun benim eltim kendisi tam bir şeytanmış onuda sonradan öğrendim. Bana yapmadığını bırakmadı yok bana yapılandan çok ona yapılırsa kavga çıkar yok öyle yok böyle. Başlarda klasik elti kiskancligidir dedim geçtim konunun üstünde pek durmadım. Sözümde yüzü hiç gülmedi sürekli laf çarptırdı durdu hele bir anası var allah düşman başına vermesin diyebilirim. Herkesi dolduruyor benden için o bunu yaptı o şunu yaptı. Kendi kızını sürekli mağdur göstermeye çalışıyor. Eltimin evine kadar gittim içerdeyken o kadar sicakkanliydiki anlatamam mutfağa geçtik surat asıldı eşyaları vura vura iş yapıyor senin sözlün cimri söyle böyle diyor. Benimle sozlendikten sonra sözlümle konuşmamaya başladı. Yabancı biri olsa aman diycem daha önce arkadaştık bide hatta ben sevindim elti olucaz diye. Neyse görmem deme gibi bir şansım yok aynı apartmanda oturacağız ve sürekli tepemde olacak yalan desen bunlarda iftira desen bunlarda hiçbirşey yapmamışken karşıdakini suçlu çıkarmayı o kadar iyi biliyorlarki anlatamam selam vermesem bile kavga edecek bir neden bulur çok kıskanç. Sözlümunde elinden birşey gelmiyor. Artık sabredemiyorum kizlar lütfen birşeyler söyleyin ne yapmalıyım bilindik taktikler işlemiyor inanin

Her yerde var merak etme bende 2 tane var kayinlarim allah var çok saygililar ama eltilerim hep kıskanır niye onda var bizde yok 3 kardeşler eşim en büyüğü bir eltim yaş olarak benden büyük diğeri küçük ama anlam veremediğim bir kıskançlık var ben takmıyorum aramam sormam

Her yerde var merak etme bende 2 tane var kayinlarim allah var çok saygililar ama eltilerim hep kıskanır niye onda var bizde yok 3 kardeşler eşim en büyüğü bir eltim yaş olarak benden büyük diğeri küçük ama anlam veremediğim bir kıskançlık var ben takmıyorum aramam sormam
Bende takmamaya çalışıyorum ama olmuyor sonuçta aynı apartmanda oturacağız daha gitmeden eziyet etmeye başladı gidince allah bilir neler yapacak diye düşünüyorum bide anasını almış arkasına ailedeki herkesi yalanlarıyla kandırıyorlar

Eltini boşver de yalanmış dediğin şeyler neydi? Bile bile lades olmasın sonra

Eltini boşver de yalanmış dediğin şeyler neydi? Bile bile lades olmasın sonra
Ya işte ilgi alaka hani ne bileyim kayınbaba bile ondan çekiniyor gibi hani karışmak istemiyor ben bazen şikayet ediyorum artık dayanamıyorum. Mesela önceden ona ne yaptıysam masraf olarak sana iki katını yaparım söyle olur böyle olur dedi . Allaha şükür ihtiyacım yok ama şimdide kusura bakma ona ne yaptıysam aynısını yaparım diyor hani beni üzen anı karar değiştirmesi kaynanam taraf tutmuyor yorum bile yapmıyor allah var

Ya işte ilgi alaka hani ne bileyim kayınbaba bile ondan çekiniyor gibi hani karışmak istemiyor ben bazen şikayet ediyorum artık dayanamıyorum. Mesela önceden ona ne yaptıysam masraf olarak sana iki katını yaparım söyle olur böyle olur dedi . Allaha şükür ihtiyacım yok ama şimdide kusura bakma ona ne yaptıysam aynısını yaparım diyor hani beni üzen anı karar değiştirmesi kaynanam taraf tutmuyor yorum bile yapmıyor allah var

Size ayricalik yapmasini neden istiyorsunuz?
Eltileri gectim, ogullar arasinda adaletli olmak icin tabikide onlara yaptigi kadar yapmali, fazlasini yapacaksa adaleti saglamak icin ilkinede yapmali.
Eltinizin sorunu tek buysa hakli derim. Sizde olsaniz kendinizi ilk oldugunuz icin enayi yerine konulmus hissederdiniz.
Ama durum farkliysa meseka bir arkadasima eltisine sürekli görünüsüyle kompleks yapmaya calisiyor, senin yüzün söyle kücük, bunun slyle, gözün böyle sacmsapan seyler. Böyle sizi birebir elestiriyorsa yanlis sizde uzak durun.
Konu sadece ilk dedigim seyse hic üzerinize alinmayin, evlatlar arasindaki adalet saglanmak zorunda. Kayinbaba bunu unutmussa hatirlatmislar hakli olarak.

Back