- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
- Konu Sahibi aysennurr0
Karşıdaki kişiye de bağlı benim başıma geldi 2 yaş büyük biri ismiyle hitap ettim diye saygısız kendini sanıyorsa demişti
Sen ne dedinnn? Görünüşe göre o kendini epey şey sanıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşıdaki kişiye de bağlı benim başıma geldi 2 yaş büyük biri ismiyle hitap ettim diye saygısız kendini sanıyorsa demişti
O zaman yaşım küçük dü susmuştumSen ne dedinnn? Görünüşe göre o kendini epey şey sanıyormuş
Oh yooo yaşı büyük olan büyük gelindir önce evlenen değil. Hadi kawga çıksın.Eşinin abisinin nişanlısı olacak olsa hadi bi nebze anlaşılır da, ikizinin eşine ne yengesi? Hem sen büyük gelinsin, illa biri yenge diyecekse o sana yenge desin
Oh yooo yaşı büyük olan büyük gelindir önce evlenen değil. Hadi kawga çıksın.
Aha polemik var muneOh yooo yaşı büyük olan büyük gelindir önce evlenen değil. Hadi kawga çıksın.
Benimkiler büyük küçük hatta kv bile bana geliyorlarNikah büyüğü ama o yüzden mesela bayramda önce evlenene gidilir yaşlar yakınsa.
Akraba nefretimden dolayi bayramlari kendime nöbet alip kocami tatile yolluyorum bu yuzden ziyaret sirasina hakim degilim.Nikah büyüğü ama o yüzden mesela bayramda önce evlenene gidilir yaşlar yakınsa.
Banlanirsam pesindeyimAha polemik var mune
Akraba nefretimden dolayi bayramlari kendime nöbet alip kocami tatile yolluyorum bu yuzden ziyaret sirasina hakim degilim.
Benimkiler büyük küçük hatta kv bile bana geliyorlar
Beni bayramda yas kucugu nikah buyugu eltime goturcek majestik guc henuz olusmadi.Bizim de kayınvalide ve annem babam döngüsünde geçiyor bayramlar, ziyarete gitmeyiz ama nikah büyüğü muhabbetini uzun zaman önce duymuştum
Bunun için konu açmanıza gerek yoktu ki ismiyle hitap edebilirsiniz.Merhabalar 24 yaşında 10 aylık evliyim. Eşim ikiz eşi 26 yaşında kaynima kız istemeye gidicez eltim benden 1 yaş büyük nasıl hitap etmeliyim kendisine
Benim iki kv var ondan biz gitmiyorux onlar geliyor zaten çoğunlukla bende kalıyor biriTövbe yarabbim kayınvalide niye geliyor?
Beni bayramda yas kucugu nikah buyugu eltime goturcek majestik guc henuz olusmadi.
Benim iki kv var ondan biz gitmiyorux onlar geliyor zaten çoğunlukla bende kalıyor biri
1 yaş büyük diye yenge denilmez.Benden büyük diye yenge dememi istiyor eşim. Bende yenge demek istemiyorum. Fikir almak istedim sadece
Kendisine sorun?Merhabalar 24 yaşında 10 aylık evliyim. Eşim ikiz eşi 26 yaşında kaynima kız istemeye gidicez eltim benden 1 yaş büyük nasıl hitap etmeliyim kendisine
Kendisine sorun?
Abi iletişimi de bilmiyoruz yemin ederim
Güzel tatlı bi dille bizzat kendisine sorun, sana nasıl hitap etmemi istersin? diye. Bitti gitti.