- 14 Aralık 2022
- 9
- 9
- 16
- 25
- Konu Sahibi aysennurr0
Merhabalar 24 yaşında 10 aylık evliyim. Eşim ikiz eşi 26 yaşında kaynima kız istemeye gidicez eltim benden 1 yaş büyük nasıl hitap etmeliyim kendisine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden büyük diye yenge dememi istiyor eşim. Bende yenge demek istemiyorum. Fikir almak istedim sadeceİsmi yok mu bu eltinin? İsmiyle seslen işte ne var?
Yenge ne ya saçma sapan büyük de sayılmaz. Çok meraklıysa kendi desin siz kendi iletişiminizi kendiniz kurabilirsiniz çocuk değilsinizBenden büyük diye yenge dememi istiyor eşim. Bende yenge demek istemiyorum. Fikir almak istedim sadece
Eşinize ne yahu ne demek isterseniz dersinizBenden büyük diye yenge dememi istiyor eşim. Bende yenge demek istemiyorum. Fikir almak istedim sadece
Eşimin kız kardeşi bile bana yenge demiyor ismimle hitap ediyor. Ki dimdirekt yengesiyim.Benden büyük diye yenge dememi istiyor eşim. Bende yenge demek istemiyorum. Fikir almak istedim sadece
Eşinizin başka işi yok mi da kime nasıl hitap edeceğinize karışıyor?Benden büyük diye yenge dememi istiyor eşim. Bende yenge demek istemiyorum. Fikir almak istedim sadece
Ne ara erkekler böyle yenge,görümce, elti vs bilir olmuşlar.Yani yenge denebilir de yaşı çok daha büyük olan birine ama .1 yaş büyük çok komik olur .Ben en çok bu çağda ,ağbisinin esine yenge denmesini isteyen genç erkeklerin olduğuna şaşırdım .Benden büyük diye yenge dememi istiyor eşim. Bende yenge demek istemiyorum. Fikir almak istedim sadece
Benden büyük diye yenge dememi istiyor eşim. Bende yenge demek istemiyorum. Fikir almak istedim sadece
Yediğimiz içtiğimiz şeyler herkesle aynı bende isimle hitap etme taraftarıyım eşimin yöresi farklı o yüzden fikir almak istedim yengede saçma zaten üstelik aramızda 1 yaş var zatenYediğiniz içtiğiniz şeyler nedir gerçekten merak ediyorum. 1 yaş büyük insana abla ya da yenge denir mi? Hem yengeniz de olmuyor. Kocanız yenge diyebilir siz ismiyle hitap edeceksiniz. Herkese abla diyenlerden de hiç hoşlanmam.
Karşıdaki kişiye de bağlı benim başıma geldi 2 yaş büyük biri ismiyle hitap ettim diye saygısız kendini sanıyorsa demişti.......... eltiler olarak isimle hitap ederiz aramızda yaş farkı da varYediğiniz içtiğiniz şeyler nedir gerçekten merak ediyorum. 1 yaş büyük insana abla ya da yenge denir mi? Hem yengeniz de olmuyor. Kocanız yenge diyebilir siz ismiyle hitap edeceksiniz. Herkese abla diyenlerden de hiç hoşlanmam.