Yalnız evlilikte veya evlilik yolunda incitmek istemiyorum ondan sormuyorum diye bir şey olmaz. Olur derseniz de evlendikten sonra katlanarak gider bu sistem. İşyerinde canı sıkılmıştır, patrona kızmıştır vs bunları konuşmak istemeyebilir. Ya üstüne gitmeyeyim koca adam, halleder, başka iş bulur vs denir. Ama ev aile hayatında olanlar sizi de etkileyecek. Hiç mi kayınvalideyi ziyarete etmeyeceksiniz veya bu yarım akıllılar %milyon üreyecekler, bebek için gitmeyecek misiniz?
Belki siz de tartışıp kavga edeceksiniz ve nişanlınız -o zamanki kocanız- alıp başını gidecek teyzesinde orada burada kalacak? Size anlatmayacak konuşmayacak günlerce gelmeyecek belki eve??
Buradaki sorunlu evlilik konularını incelerseniz, bir çok üyenin aynı hatayı yaptığını görürsünüz. Evlenince düzelir sandım.
Hayır düzelmiyor, rahatsız olduğunuz konuyu ilk anda açıklığa kavuşturup çözülmesini sağlamalısınız. O kırılmasın diye siz kırılıyorsunuz, hafta sonu buluşun ve konuşturun. Bilmek öğrenmek benim de hakkım deyin.
Yalnız silah çekme vs gördüm şimdi. Bu ne ya, nişanlınız belanın ortasına düşmüş.